avatar uživatele

PanDan

off
JménoDaniel Hanták
Věk33 let
BydlištěKladno
Twitter@ace_fikus
Instagram
Facebookwww.facebook.com/esofikus
Poznámka
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
Osobní profil

Kdo jsem? Učitel na základní škole (mimo svůj vystudovaný obor - čeština, dějepis - ještě nepřekvapivě angličtina), který se jednoho dne rozhodl, že bude dělat korekci pro titulky. A protože se pohyboval v prostředí, kde spousta jeho kamarádů už něco takového dělala, nebyl problém se k něčemu připojit. Teď po ukončení činnosti našeho původního týmu dělám vlastní překlady především proto, že je to pro mě stále výborný oddech.

Takže momentálně můžete mou práci vidět u:





BoJacka si dělám pro radost, takže uvidíme, jak rychle půjde. (Rád bych ale do příchodu třetí série všechno přeložil.) No a Galavant je kapitola sama pro sebe. :D Také platí, že ho chceme do začátku druhé série dodělat, abychom mohli plynule navázat, ale prostě pokud chceme písničky udělat pořádně, potřebujeme čas... Očividně hodně času. Měli jsme tvůrčí blok, ale snad už to půjde.

Od září se chystám na překlad pro mě nejočekávanějšího seriálu sezóny:



Co už bylo ukončeno, případně co už nebudeme překládat:




Předkládal jsem s aaajou pro VideaČesky jen třetí řadu, ale tuhle srdcovku sem nemůžu nedat.









Jinak tu a tam pomůžu i jinde, pokud byste měli zájem o pomoc i vy, napište a určitě rád pomůžu.

Jinak co sleduji já sám? Kde co, ale dost nárazově. Teď v poslední době ale jasně vede Netflix a neodpustil bych si, kdybych neupozornil na jednu věc, která se pro mě stala tak návykovou, že teď musím dojíždět všechno, co tvůrci za patnáct let mezi filmem a seriálem (ale vlastně i předtím) stihli:



Snad se moje titulky líbí, pokud ne, budu rád za každou konstruktivní kritiku! ;)