avatar uživatele

Vaiollet

off
Jméno
Věk29 let (Ryby)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Vaiollet
plakát
Bitten
15. srpna 2014
další názory k seriálu

Překvapení, pak nadčení

Jsem tu snad jediná, kterou to bavilo od prvního dílu? Dlouho jsem to odkládala a díky nějakému videu jsem se na to konečně podívala. Rozhodovala jsem se mezi tímto seriálem a Black sails, a na rozdíl od druhého mnou zmiňovaného seriálu, jsem byla příjemně překvapena. Chápu proč to některé lidi zklamalo. Děj není žádná velká bomba. Ale mě se to prostě líbí. Všechny postavy (herci) jsou mi velice sympatičtí a nevím komu fandit dřív. Hned od třetího dílu jsem nebyla schopná se od toho odtrhnou a zkoukla jsem to za jeden den. Ke konci jsem byla už velice napjatá a bojovala jsem s pokušením podívat se na posledních pět minut, abych věděla jestli to dobře dopadne. Velice oceňuji, že to není další teen seriál a neodehrává se to na střední škole, ale v dospělém světě. Chemie mezi postavami podle mě funguje velice dobře. Příběh se mi líbí tak, že jsem si dokonce koupila knížku v angličtině (což jsem ještě nikdy neudělala). Štve mě jak lidi nadávají: Další seriál s vlkodlakama (upírama). Proč by nebyl když to lidi očividně pořád baví? Stejně tak nemám ráda hodnocení seriálu po jednom díle, každý seriál má slabší a lepší díly. Tenhle měl začátek trochu tužší, ale jakmile se to rozjelo, stálo to za to. Trpělivost přináší růže. Uvidíme co přinese další série. Kéž by už byla.

90 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
100 %
plakát
Pravá krev
13. dubna 2014
další názory k seriálu

Waiting is suck

Co k tomu říct? Dlouho jsem to odkládala, ale když jsem se k tomu dostala, od prvního dílu mě to šíleně fascinovalo a tak jsem koukala dál a dál, na začátku třetí série jsem se sice trochu zasekla, ale po krátké pauze jsem se k tomu vrátila. Na tohle jsem čekala hodně dlouho, takhle by podle mě vypadal i náš svět, kdyby se nám náhodou odhalili upíři. Navíc na seriálech a knížkách velice oceňuji takové prokreslení postav, kdy nejsou ani hodné ani zlé, všichni mají chyby a člověk si sám určí koho bude mít rád, což tady rozhodně je. Také oceňuji, že se Sookie nechytla Billa a odmítla se i podívat na jiného muže jako je např. ve Stmívání: prostě tenhle je ten pravý a je jasné, že s ním budu od začátku do konce.

1. série 100% - Hodně dlouho jsem se na to plánovala podívat, až jsem se jednou nudila tak, že jsem to udělala a vůbec toho nelituji. Pro mě sympatická hlavní postava Sookie (a i její představitelka Anna Paquin). Děj odsýpá a není si na co stěžovat.

2. série 70% - Občas jsem si nebyla jistá jestli jsem si skoro nepustila fantasy porno, dějová linka Tary mě šíleně nebavila a chtělo se mi to přetočit, ale vydržela jsem to.

3. série 90% - Jak již bylo řečeno, ze začátkem jsem měla trochu problém, ale když se to po pár dílech rozjelo, úplně jsem na to zapomněla. Bez některých dějových linek bych se sice obešla, ale budiž.

4. série 100% - Tady podle mě ani 100% nestačí. Možná je to proto, že tolik zbožňuji Erika a velice mu se Sookie fandím, ale tohle bylo naprosto dokonalé. Zkoukla jsem to během pár dnů.

5. série 80% - Ze začátku jsem si říkala, že mě to nebude bavit, četla jsem hromadu špatných hodnocení, ale velice mile mě to překvapilo. Bill mě velice štval a měla jsem chuť si omlátit hlavu o zeď abych ho nemusela poslouchat. Šikovně obsazení lidé. Alexander Skarsgard je naprosto dokonalý herec. V prvním díle mi přišli všichni herci docela ošklivý, ale sérii co sérii byli hezčí a v páté sérii mi zas všichni přišli nádherní.

Dokonalý úvodní song i záběry k tomu. Musím si to pořád zpívat. Jak jsem již řekla, někteří lidé mě tam děsně štvou a nudí. Ta Tara je z nich nejhorší, ale obešla bych se třeba i bez Lafaeta. Štvou mě lidi co se podívají na první díl a odsuzují to jaká je to kravina. Já tak seriály taky nehodnotím, přijde mi to dost povrchní. Stejně tak nesnáším srovnání se Stmíváním nebo Upířími deníky. Tohle není seriál pro 10leté holky. Násilí, sex, velice častá sprostá slova a krev, ale i velice vtipné scény – to se ve Stmívání moc nenajde. Tady prostě platí to, co tvrdí většina lidí, co to má rádo, buď to zbožňujete nebo ne. Při čekání na šestou sérii, jsem si pořídila knížky. K té jsem se ještě nedostala, ale plánuji to brzo dohnat. Co ještě dodat? Waiting is suck, Nejoblíbenější postavy: Eric Nortman, Alcide Heveraux, Pam

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Přátelé
13. dubna 2014
další názory k seriálu

Nesmrtelní Přátelé

Bavilo mě to před deseti lety, baví mě to teď a nepochybuji, že za deset let mě to bude bavit pořád. Nikdy nedokážu pochopit, jak se tohle může někomu nelíbit. Všechny série mám zkouknuté několikrát. Je to jediný seriál co znám, co si dokázal udržet od začátku do konce stejně vysokou kvalitu. U desáté série se směji stejně jako u té první. Každý z hlavních postav je úplně jiný, ale stejně zábavný. Seriál má navíc tu výhodu, že má podle mého názoru nejlepší dabing co jsem kdy u nás slyšela (a to dabing nenávidím). Mnoho scén je legendárních. Je prostě musíte milovat. Nejoblíbenější postava pro mě, ale jednoznačně zůstává Chandler, podle mě ten nejvtipnější a nejroztomilejší z celé party. Ale oni tvoří tak dokonalý celek, že kdyby některý z nich v průběhu odešel, už by to nebylo ono. Nikdy mě nepřestane mrzet, že to skončilo a vždy budu toužit po tak dobrých přátelích.

86 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %