avatar uživatele

pufina

off
JménoPetra
Věk34 let — narozeniny slaví za 9 měsíců (Vodnář)
BydlištěDěčín
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky pufina
plakát
Agresivní virus
4. října 2015
další názory k seriálu

Červi nezklamali!

Před 3 měsíci ve mně trailer vzbudil neočekávanou zvědavost. A rozhodně mohu říct, že PILOT nezklamal mé očekávání. Nenechala jsem si ujít jediný díl. Dnes 4.10.2015 běží premiéra posledního dílu 2 série a bez pochyb můžu hodnotit na 100%. Ať dopadne série jakkoli, rozhodně se do mě seriál zakousl hned od začátku a nepustil.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Those Who Kill
11. března 2014
další názory k seriálu

Pilot

Vím, že se těžko soudí po prvním díle, kdo ví jak to bude dále? Maximálně scénáristi. Kriminálky jsou mé oblíbené, ale Those who kill? Ani náhodou, hlavní představitelku, která je dle mého názoru úplné dřevo, co se hraní týče, opravdu nesnesu a nemám sílu se podívat na další díly. A pro mě jsou hlavní postavy (postava) velmi důležité pro další podívanou.

30 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
20 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
20 %
plakát
Drákula
30. října 2013
další názory k seriálu

Očekávejte neočekávané, což nemusí být ku prospěchu.

Dojmy z pilotního dílu ve mně zanechaly smíšené pocity, které se více přiklání k tomu, že tohle nebude seriál pro mě. Možná hlavně z důvodu, že jsem očekávala něco ohromného a nevšedního. Bylo mi naservírováno něco, u čeho jsem se příšerně nudila a ani nápad na podnikavého Dráculu, jenž se začne zajímat o energii a bezdrátové žárovky, mě opravdu neohromil. Pokud stojíte o dodavatele energie, nedoporučuju spol. Drácula a.s.

56 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
44 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
30 %
plakát
Hannibal
10. června 2013
další názory k seriálu

Mads Mikkelsen je Hannibal?

Bez otálení se můžu přiznat, že krimi žánr mě baví a když k tomu přidají Hannibala Lectora, tak u mě tvůrci zabodovali dvojnásob!

Prvních pár minut mě přesvědčilo o tom, že se nebude jednat o obyčejnou krimi - díky tvůrcům za to! Každý díl, co jsem doposud zhlédla, jsem hltala a rozhodně se seriál připsal mezi mé oblíbené TOP novinky :)

31 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
46 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
100 %
plakát
Batesův motel
8. května 2013
další názory k seriálu

The New Hitchcock presents..

Když jsem si pustila pilotní díl, netušila jsem (protože jsem se nepídila příliš po tom, co mě čeká), co očekávat. Motel z prostředí od Hitchcocka? Díl jsem dokoukala a pátrala. Že by moderní "předverze" Psycha? Ať už s tím každý fanoušek souhlasí nebo ne, já rozhodně žádným odvysílaným dílem neopovrhnu a s velkým zájmem sleduju nové a nové díly. Norma i Norman se mi dostali pod kůži. Budu s nimi prožívat nové situace, trable i radosti až do úplného konce!

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 14 lidí
90 %
plakát
Živí mrtví
30. ledna 2013
další názory k seriálu

Nečekaně originální.

Nezáleží mi na tom, kde se vzal nápad na seriál, jestli za to může komiks, kniha nebo jestli to nějakého dobráka napadlo na záchodě.. The Walking Dead mě hodně nečekaně překvapilo, přesněji hodně pozitivně! Pěkný a poutavý příběh, provedení, včetně várky zajímavých postav. Vážně to stojí za to!

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
63 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
90 %
plakát
Stoupenci zla
23. ledna 2013
další názory k seriálu

Kevin Bacon vs. Edgar Allan Poe?

Neuvěřitelně chytlavý pilotní díl. Upřímně jsem čekala něco ve stylu klasických krimi detektivek, kdy to bude zatraceně obyčejné a příběh se bude vyvíjet jako vždy - ovšem podle pilotního dílu nám tvůrci naservírují rozhodně něco složitějšího a zajímavějšího.

Nejen, že hlavní hvězda je Kevin Bacon (který zase předvedl, že role mu zatraceně dobře sedí), ale navíc hraje v příběhu velkou roli můj oblíbený spisovatel, jsem prostě příjemně šokovaná a navnaděná na další díly. Ten příjemně vyhlížející profesor literatury jako vrah má co do sebe, a Kevin Bacon (bývalý FBI agent) se svou lahví vodky mu bude rozhodně zajímavým protivníkem.

64 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
55 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
100 %
plakát
MasterChef
11. prosince 2012
další názory k seriálu

MasterChef

Až jednou bude show o vaření, tvoření pěkných porcí na talíř, které budeme i pohledem hltat a nakonec mě potěší tím, že dostanu recept a další rady, dejte mi někdo vědět!

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
40 %
plakát
Ajťáci
6. prosince 2012
další názory k seriálu

Zapněte a vypněte PC!

Ale rozhodně nevypínejte Ajťáky! Tolik skvělých situací a hlášek, k tomu výtečná parta, co Vás rozesměje, ať chcete nebo ne! :) Já jsem taky podlehla.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
plakát
Show Jana Krause
6. prosince 2012
další názory k seriálu

Uvolněte se, prosím, podruhé!

Ať jde o Show Jana Krause nebo Uvolněte se, prosím, stále dovede Jan Kraus a jeho hosté pobavit a rozhodně nás ani tentokrát Kraus nezklame. Taky má o něco zajímavější hosty než dříve. Za mě stále jedna z TOP show.

38 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
38 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
1/3
123