avatar uživatele

MAphrael

off
JménoMonika
Věk34 let (Beran)
BydlištěLuby
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky MAphrael
plakát
Fallen
25. listopadu 2012
další názory k seriálu

Skvělý námět

Když jsem poprvé zahlédla uputávku, byla jsem skutečně nadšená a ihned jsem si nastavila automatické nahrávání, kdybych náhodou zapomněla.
Prní díl mě nadchl a už jsem se nomohla dočkat poračování, a i když další díly už nebyly tak dobré jako pilot, seriál ve ně zanechal dobrý dojem.
Nápad to byl dle mého názoru velice dobrý a ani zpracování nebylo vysloveně špatné, jen tomu prostě něco chybělo...

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Top Gear
25. listopadu 2012
další názory k seriálu

Nebudeme dělat zábavu...

Nejsem nijak zvlášť velký fanda do aut, ale tihle tři si umí získat srdce každého, kdo dokáže ocenit jejich osobitý styl a smysl pro humor.
Myslím že celosvětová sledovanost téhle show mluví za vše, a i přes jejich časté maléry a veliké množství nejrůznějších stížností na jejich osoby, je to nejúspěšnější pořad stanice BBC2.
Já osobně nevynechám příležitost zkouknout nový díl, nebo nějakou tu horkou novinku ze života moderátorů.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Lovci duchů
25. listopadu 2012
další názory k seriálu

Víc než jen souboj dobra se zlem

Co jen říct? Začala jsem se dívat na první řadu v domnění, že jde jen o "tuctový" hororový seriál s prvky nadpřirozena. Po pár dílech mě to ale opravdu chytlo, a přešla jsem na sledování v angličtině s titulky, abych si vše náležitě vychutnala. S nástupem Castiela jsem se do Supernatural úplně zbláznila, a už nic mě od něj nemůže odtrhnout... Za zatím nejlepší považuji pátou sérii (apokalypsa je téma které nikdy nezklame) a doufám, že si povedou stále stejně dobře.

63 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Čarodějky
25. listopadu 2012
další názory k seriálu

Srdcovka

Můj komentář asi nebude příliš objektivní, jelikož Čarodějky jsem sledovala už jako malá a ráda se k nim vracím, kdykoli mám možnost.
Není to o skvělých efektech, nebo o hereckých hvězdách (i když Holly Marie Combs jsem si opravdu zamilovala), ale spíš o té úžasné představě, že by na světě mohl existovat někdo s magickými schopnostmi. Někdo kdo by bojoval se zlem a ochraňoval dobro :)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
plakát
Teorie velkého třesku
25. listopadu 2012
další názory k seriálu

Bezkonkurenční zábava

Tenhle seriál si vychutnávám zásadně v angličtině (ale titulky jsou pro mě zatím nutností),jelikož dabingem se opravdu hodně ztratí.
Je to ta nejoriginálnější show, jakou jsem zatím viděla. Asi nejvíc se mi na tom líbí, že to rozhodně není o krásných a bohatých lidech :) Výkony herců snad ani nepotřebují komentář... Jsou prostě perfektní ve všech směrech. The Big Bang Theory jsem si zamilovala hned po prvním dílu a teď každý týden netrpělivě čekám na další dávku skvělé zábavy

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %