avatar uživatele

strojar96

off
JménoJakub Drahoš
Věk28 let
BydlištěPlzeň
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele strojar96
plakát
Teorie velkého třesku
11. prosince 2012
další názory k seriálu

sitcom nebo nerdcom?

osobně mě serál nadchl, taky částečtě proto že jsem taky trošku nerd. každý díl je nový, neohraný, kvalita neupadá a postavy jsou pořád stejné jako na začátku, spolu s výbornými hláškamy a inteligenční nevyrovnaností postav, vznikají tak velice zábavné chvíle které mi vždy lepší den

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Jak jsem poznal vaši matku
11. prosince 2012
další názory k seriálu

rodinný seiál

Zprvu velice zábavný seriál, podobný přítelům. Mladí lidé co si užívají a baví se, něco co tu už hodněkrát bylo, ovšem co ze seriálu dělá to čím je jsou postavy. Možná to vidím jen já ale podle mě se řpíběh přestává točit kolem vypravěče ale okolo postavy Barneyho, kde udělali z Mosbyho plačící ženskou, změnili kompletně osobnost celé postavy a poslední díly mi připadají suché, některé jako rodinný seriál který se točí okolo čtyřicátníků a né třicátníků. Myslím si že už by měl seriál skončit, protože autoři zřejmě nemají co vymýšlet

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Kravaťáci
11. prosince 2012
další názory k seriálu

pracháči z Wallstreetu

Asi jako většinu mě zprvu Suits nijak netáhli, říkal jsem si"další seriál o právnících, bude to jen o soudech a paragrafech s odstavci" není. Jednou jsem si však z nudy pstil COOL a zrovna tam běžel 5. díl a když je nuda koukáte se na všechno. po 5 minutách jsem už nechtěl přepínat abych věděl jak to celé dopadne, po 20 minutách už jsem hledal předešlé a následující díly s titulky.
Myslím si že český překlad je povedený ale jsem zastánce původního namluvení. Díky tomuto seriálu jsem však pochopil, jak fungují velké právní společnosti a jak se žije lidem v nich.
Postavy v seriálu jsou výborně promyšlené, hlášky jsou velice trefné a hlavně se to netočí tolik kolem soudních síní. jsem rád že převážné natáčecí prostředí je firma a také že se příběh věnuje krajně i osobním problémům hrdinů. Seriál jsem si oblíbil a nemohu se dočkat dalšího dílu.

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Misfits: Zmetci
11. prosince 2012
další názory k seriálu

superschopnosti pro grázly

Prvně jsem seriál viděl v ukázce na coolu a nejak moc mě to nenadchlo, ale po shlédnutí několika dílů mě to docela oslovilo.
Konečně je tu něco nového a neotřelého. Autor si nejspíš řekl, co takhle dát superschopnosti pár mladistvím delikventům, koho to kdy napadlo? Podle mě to byl výborný nápad.
Bohužel je škoda že se poslední dobou často střídají herci, ale jsem třeba rád za Josepha Gilguna který mě pobaví více než Nathan Young.
podle mě je to tedy povedený seriál, rád čekám na vydání a díl shlédnu i bez titulků, neni čas na ně čekat, když vim, že už ten díl je

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %