avatar uživatele

bajam1

off
JménoKateřina
Věk
BydlištěOpava
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky bajam1
plakát
Prolhané krásky
17. května 2014
další názory k seriálu

lhářky

ze začátku jsem byla totálně nadšená, akce, napětí, první tři série měli nasazení, čtvrtá už mě až tak nebavila, i když se vrátil někdo, koho už skoro nikdo nečekal. Uvidíme, co přinese pátá série, každopádně bych ji asi brala jako poslední. Pro mne už je seriál akorát hodně natažený a když už si člověk myslí, že je záhada vyřešena, zase se to celé změní. Rozhodně tím nikoho neodrazuji od koukání, na pátou řadu se také podívám, jen už ne s takovým nadšením. Jen bych teda ráda zjistila, jak to celé vlastně bylo

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
70 %
plakát
One Tree Hill
15. května 2014
další názory k seriálu

OTH

seriál jsem si zamilovala už před několika lety, ale ráda jsem si ho stáhla a pustila znova... V podstatě mě provázel mým dospíváním, takže jsem se několikrát vcítila do postav. Nejraději jsem měla Nathana a Brooke, je na nich krásně vidět, jak se člověk dokáže v průběhu let změnit, dospět a zmoudřet. Je to opravdu seriál ze života, který začíná pubertou a končí rodičovstvím, má skvělé hlášky, člověk se zasměje, pobrečí, pocítí napětí například při únosu Nathana. Určitě si ho zase pustím, až budu mít trochu času a s nostalgií zavzpomínám :)

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Láska ve hvězdách
13. května 2014
další názory k seriálu

Mimozemšťané

na seriál jsem narazila náhodou, když jsem koukala na videa jiného velmi známého scifi filmu. První jsem se do něho nechtěla pouštět, přece jen zrovna mě čekají státnice a kdesi cosi, však to všichni známe, ale nakonec jsem neodolala a stáhla si první díl... a pak druhý, třetí, ... dvanáctý a netrpělivě čekala na bohužel poslední třináctý. Doufala jsem, že když teda druhou sérii zrušili, tak že tuto nějak uzavřou, leč bohužel se nestalo a my si můžeme jen domýšlet. Takže jsem podepsala petici, ač jsem to nikdy nedělala a doufám, že se sejde tolik podpisů, aby se další řada uskutečnila :).
Seriál je udělaný velmi napínavě, stále se něco děje, herci jsou velmi přesvědčivý a kdyby takový mimozemšťané přistáli doopravdy i tady, hned bych se některých ujala, například takový Drake by vůbec nebyl špatný! Takových seriálů jako je tenhle, bohužel moc není, když už se nějaký super scifi vyskytne, tak ho většinou zruší, tak snad zájem o Star Crossed stanici CW nakopne a ještě si to nějak promyslí, protože pokračování by rozhodně stálo za to!

73 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
64 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
100 %