avatar uživatele

KlarkaBudin

off
JménoKlarka Budin
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky KlarkaBudin
plakát
Pomsta
5. února 2013
další názory k seriálu

xxx

Tenhle seriál je pro mě nováček, zatím jsem koukla na prvních 7 dílů. Jen nevím, kolik sérií vydržím čekat, než se všem pomstí ?! Zatím je to zajímavé a baví mě koukat. Jak svět bohatých je tak moc lesklý na povrch a přitom odporně shnilý vevnitř. Jak charismatická Emily dokáže ničit životy jiných lidí a jak moc silný hnací motor dokáže pomsta být.
Budu doufat v kvalitu recenzí a snad mě to nezklame !

DOPLNĚNÍ - odkoukala jsem již všechny odvysílané epizody a klepu se na další díl. Opravdu mě to baví víc a víc ! Baví mě to prostředí, intriky a absolutně nečekané situace. Už jsem si několikrát říkala, to musí být konec, co dalšího jako chtějí dám do dalšího dílu a BUM - absolutně něco co nečekáš se stane a s otevřenou pusou sedíš a koukáš. ! Díky za tento seriál a na konci snad budu nadšená nikoli zklamaná !
Zatím velký palec nahoru !

43 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
plakát
Na lodi
5. února 2013
další názory k seriálu

Španělé opět nezklamali

El Barco mě nadchlo. Nevěděla jsem co čekat ale po prvním díle jsem byla více než mile překvapena. Španělé opět nezklamali ! Zatím se mi až tak úplně nechce hodnotit jako celek, jelikož jsem dokoukala jen druhou sérii (Třetí bohužel ještě nemám titulky) . Každopádně za dobu mého pozorování mě baví to, že v každém díle je "něco" nového a záhad jen přibývá. V seriálu nechybí klasika - láska, lži, intriky, mystično... ! Téma seriálu + neokoukané Španělské tváře, scénář a způsob natočení mě moc baví. Už se moc těším, až bude k shlédnutí další série.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
100 %
plakát
Dallas
5. února 2013
další názory k seriálu

WOOW !

Tohle jsem nečekala. Ze zajímavosti jsem na netu koukla na jeden díl a rázem mě to chytlo. Musím říct, že první série super. Viděla jsem vše co jsem od seriálu čekala - akce, drama, láska, nenávist a velice milé herecké obsazen. Druhá série ovšem začíná ještě mnohem lépe než-li ta první !! Snad tvůrci v této linii vydrží ! Jen mi proboha někdo řekněte, to je to opravdu tak hrozné, že v TV to nikdo nesledoval ? Nebo jen TV .... už neví jak ještě víc být trapnější ??

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Prolhané krásky
5. února 2013
další názory k seriálu

Who is A ??

Joo tak tuhle otázku si pokládám už třetí sérii a stále mě to baví stejně jako na začátku.. Zatím hodnotím velice pozitivně ale otázka je, kolik sérii ještě budu za odpověď čekat a hlavně jakou kvalitu ty série budou mít? Každopádně doposud mě baví akce, drama, láska, intriky, děj, hádání kdo je "A" a i humor hlavních představitelek. No a co si budu nalhávat jako holce i pohled na mužské herecké obsazení :P Opravdu jsem nadšená a stále budu sledovat a čekat na tu odpověď o tom, kdo je vlastně A !

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Zoufalé manželky
5. února 2013
další názory k seriálu

Srdcovka !!!

Pro mě jsou zoufalky naprostá srdeční záležitost. Celých osm sérii jsem se vždy těšila na další díl a pokaždé mě to bavilo. I když můj život se ze školačky přesunul až k mateřství, zoufalky stále budily můj zájem. Viděla jsem všechny série již několikrát a nikdy mě to neomrzí a pokaždé je to jako se dívat poprvé. Skvělý humor, zábava, romantika, nenávist, láska, lsti, tragédie, smutek, násilí, vraždy a dokonalé herecké obsazení, Tvůrcům se podařilo vyčlenit základní typy žen - hospodyňku - Bree, kariéristku - Lynette, nešiku - Susan a zlatokopku - Bree, ve kterých se v různých kombinací vidí spousta žen. U většiny seriálů klesá lineárně spolu s počtem sérií i kvalita. U zoufalek nikoli. V průběhu seriálů se vyskytují běžné životní události jako svatby, rozvody, nevěra, krize středního věku, smrt a spousta jiných životních událostí. Pokaždé když nějaká tato situace nastala, bylo zajímavé sledovat to, jak se s tím každá z hlavních hrdinek, které jsou si povahou tolik vzdálené, vypořádá. Postupem sérií se i mění názory hlavních hrdinek a i z dokonalé hospodyňky se může stát někdo, koho by jste v ní ani za mák nečekali. U tohoto seriálu se Vám bude chtít v jedné vteřině smát až se za břicho budete popadat, v druhé zase brečet a v třetí si uvědomíte, že to u Vás doma někdy taky tak chodí :D Je to podle mě jeden z nejlepší seriálů za poslední domu. Já se u něj bavila, smála se, brečela, byla zděšená, zaskočená... - jestli jsi neviděl/a určitě stojí za to si udělat čas a podívat se !!

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %