avatar uživatele

Valada06

off
JménoDaniel
Věk27 let
Bydliště
Twitter@valasek_daniel
Instagram
Facebooknemám
Poznámka
Názory uživatele Valada06
plakát
Mentalista
12. srpna 2015
další názory k seriálu

Mentalista

Patrick Jane, agentka CBI Teresa Lisbonová a jejich kolegové Kimball Cho, Wayne Rigsby, Grace Van Peltová. Tak tyto postavy a hlavně samotného Patricka si zamilujete. Netradiční metody, které používají k vyšetřování a hlavně Patrickovy triky jsou někdy dechberoucí. Přidejte k tomu celou zápletku okolo Red Johna (která byla možná až moc protahovaná) a máte skvělý seriál.

Kupodivu za jednu z nejlepších považuji právě šestou a sedmou sérii, kde se příběhy všech postav uzavírají…

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Forever
8. května 2015
další názory k seriálu

Nesmrtelnost je ošemetná

Asi každý z nás někdy přemýšlel o tom, jaké by to bylo být nesmrtelný. Henrym Morgan, který se narodil v 19. století tuto možnost dostal a od té doby, co zázračně přežil zastřelení a odhození do moře kapitánem lodi převážející otroky, uplynulo dvě stě let.

Henry nyní pracuje jako soudní lékař a často pomáhá detektivovi Martinezove z NYPD, společnost mu na pitevně dělá jeho užvaněný kolega Lucas. Henry má i sedmdesátiletého syna Abea, kterého spolu s Henryho budoucí manželkou Abigail, zachránil po druhé světové válce z koncentračního. tábora. Doktor Morgan je také po čase kontaktován svou budoucí hlavní nemesis Adamem, se kterým má společné nanejvýš své prokletí…

Seriál je to vskutku dobrý, Henryho sherlockovské deduckce mě opravdu bavily a všechny postavy byly nadmíru sympatické. Neluvě o skvělém přízvuku Ioana Gruffudda (já se prostě anglického přízvuku nemohu nabažit). Jen si myslím, že mohli trochu více a lépe využívat Henryho dar/prokletí.

I tak ale velmi doufám v další sérii!

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
63 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
90 %
plakát
Skladiště 13
23. května 2014
další názory k seriálu

Sbohem Skladiště 13

Jé tu konec, což mě opravdu mrzí, ale budu se s tím muset nějak vyrovnat. Hlavním účelem tohoto názoru je hlavně nalákat lidi na tento skvělý seriál a to hned z několika důvodů:

1) Je to oddechový typ seriálu o směšné momenty nebude nouze.



2) Seriál se ale zároveň nebojí občas nasadit nějaké to vážnější téma a budete svědky několika dech beroucích momentů.


3) Obrovské množství nejrůznějších artefaktů. Z některých vám občas zůstane rozum stát. :-)


4) Skvělé postavy, ale opravdu skvělé. Záhadná paní F byla u mě vždy obzvlášť oblíbená a samozřejmě i Artie, Claudie, Myka, Peter a Steve, Leena. No a to už jsem vlastně vyjmenoval všechny hlavní postavy. :-D

Toto byly alespoň čtyři kratičké důvody ke sledování Skladiště, ale kdybych nad tím dlouho přemýšlel, našel bych jich určitě více.

Takže neváhejte a zkuste to, pokud nemáte vyloženou averzi vůči scifi, určitě si tento seriál oblíbíte.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %