avatar uživatele

Luthansah

off
JménoLucie
Věk32 let (Vodnář)
BydlištěVysočina
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Luthansah
plakát
Dobrá voda
19. dubna 2013
další názory k seriálu

Srdcovka

Můj první koňský seriál. Vždy když jsem byla malá a snila jsem o tom, jak ze mě bude "velká" jezdkyně s bohatými zkušenostmi z Velké Pardubické, nadávala jsem, proč já nemám takové štěstí být dcerou zarytého koňáka. A že tento seriál ukazuje opravdovou realitu, i když se sladkým koncem, kterého se většina stájí nedočká. Uvidíte dřinu, kterou tento sport doprovází. Úsilí, které do lásky ke koním lidé vkládají a hlavně skvělé herecké výkony, neboť zahrát s takovou grácií lásku k něčemu je těžké. Teď už jsem vyrostla, zjistila pravdu, s dětmi koňáků bych neměnila, ale taky bych nevyměnila za nic tenhle seriál. Nádherná hudba, krajina, prostředí a úžasné herecké výkony. Oproti dnešním Ulicím, Ordinacím a podobně si myslím, že tady byl na všech stranách odveden kus práce.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Zpátky do školy
8. března 2013
další názory k seriálu

Skvělé

Nemám ráda, když někdo řekne humor pro inteligentní, protože pak se u každé věty v sitcomu zastavuji a říkám si, nesměji se, znamená to, že jsem nedostatečně inteligentní? Pokud si kladete stejnou otázku, tak vám odpovídám to samé, co sobě: Humor je opravdu o inteligenci, ale nejen o ní, je taky o založení samostatné osobnosti. Ale to je fuk, vrátím se k seriálu.
Padají tu opravdové hlášky, slovní narážky, obraty a nevím, co ještě. Je to skvělé a baví mě to. Směju se a to upřímně, což není u sitcomu pravidlem. Tady se to daří. Nic mi tu nechybí. Zábavné a musím uznat, že i opravdu chytré, ale nemyslím tím jen pro inteligentnější:) Jenže pravdou zůstává, že když nemáte trochu přehled, tak se prostě ve většině případů nechytnete.
Doporučuji pro diváky, které nebaví prdy, krky, zvratky apod.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
One Tree Hill
26. února 2013
další názory k seriálu

Život.

Dlouho jsme se s tímhle dílem obcházeli, ale nakonec jsme si k sobě našli cestu, během prvních čtyř epizod mě to nebavilo, ale vzhledem k tomu, že postava Lucase je pro mě strašně hezký chlap a úvodní písnička seriálu mě neustále oslovovala, jela jsem dál, a pak se to v pátém díle zlomilo.
Když jsem ve svém životě zažívala to nejhorší, tak jsem se schoulila a koukala a nejkrásnější na tomhle seriálu je to, že postavy jsou opravdové, jsou opravdu jako my.
Dělají chyby a ne vždy se zachovají správně, někdy jim ani ta nejlepší rada nepomůže srovnat, to co podělali, ale jak to tak bývá, život a čas to mnohdy tak nějak vyřeší za vás.
Probralo mě to, pomohlo mi to, uchvátilo mě to.
Nejde popsat, co se mnou pořád, i po té době, dělá znělka tohohle kousku. Doporučuji každému.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Tajemství kruhu
26. února 2013
další názory k seriálu

(Ne) zklamání

Nic jsem od tohohle seriálu nečekala, ale když už jsem si pustila pilot, tak jsem si pustila i celou sérii.
Není to nic převratného, hlavně co se kouzel týče, ale tenhle seriál má svojí vlastní magii, kterou vás okouzlí.
Kdybych zjistila, že jsem čarodějka, tak bych řádila mnohem víc, než tahle parta, ale zatím se u mě nadání neprojevilo, takže mi nezbývá nic jiného než křičet a sténat u monitoru: " Zakouzli, dělej, zakouzli."
Škoda, že jsme nemohli seriál vidět i ve druhé sezóně, docela by mě zajímalo, jak to bylo dál.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
80 %
plakát
Taková moderní rodinka
25. února 2013
další názory k seriálu

Jayi!

Jen začne hrát úvodní melodie a já mám dobrou náladu, chtěla bych být v téhle rodině (promiňte mami a tati - chtěla bych gay bráchu).
Pro mě má tenhle seriál vše, jasně někdy je tam stupidní humor, ale to mu přidává na realističnosti - která rodina nemá stupidní humor?
Mám je ráda a chtěla bych s nimi vyrazit na dovču, ohluchnout z Glorie, bláznit z pánského osazenstva, nepřestávat se divit lehké hlouposti Hayley a tak dále.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Arrow
25. února 2013
další názory k seriálu

Tenhle šíp moje srdce minul

No, on ho vlastně úplně neminul, na chvíli se zabodl, ale pak spadl - bez zvuku dopadl na zem - asi málo ostrý hrot.
Zprvu mě to bavilo, ale nadšení opadávalo s dalším křeněním se hrdiny. Ten jeho stejný a neměnný výraz? Já nevím, jestli to má být osobité vyjádření "Jsem tajemný rytíř bez koně s kapucí", ale mě to spíš irituje, než-li uzemňuje. Ta jeho věcička na změnu hlasu mě ale vždycky rozesměje.
Nevím, jestli jsem to pochopila špatně, ale neměla Laurel být jeho bývalá přítelkyně, která ho nenávidí? Jak to, že svého ex ta kočička nepozná? Kord když si k tomu přidám, že má ten kluk jen kapuci, co mu sotva zakryje vlasy a k tomu namalované oči na zeleno dokola.
Jediné klady vidím v jeho sestře, která se mi prostě líbí.
Třeba změním názor, až bude můj ex takhle někde běhat a já taky budu ta blbka, co ho nepozná, pak se k tomuhle seriálu vrátím, dokoukám a třeba i změním názor.
60% za pár hezkých okamžiků.

47 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
29 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 17 lidí
60 %
plakát
Pomsta
25. února 2013
další názory k seriálu

Msti se, mstiteli můj

Nejsem člověk, co se mstí a tuhle vlastnost na lidech obdivuji, to že vymyslí a perfektně rozvrhnou, jak někomu zničit život. Je to sice fajn sledovat, ale ani bych to nechtěla umět, protože jak říká Ems, je to cesta osamění. To jen tak na okraj:)
Ne, že by tenhle seriál byl nějaký trhák. Teda on byl, v první sérii. Druhá mě už tak nebaví, jen ať na to jde pomalu, ale nějaká drsnější sražení dalších vedlejších postav na kolena by mi nevadila - jelikož se obávám, že se tak dlouho bude Ems natahovat po pomstě, až to nakonec celé vyčpí a ona se na to vyprdne.
Ale já na to koukám hlavně kvůli Nolanovi, je to tak vyšinutá a ujetá postava, že mi nezbývá jinak, než jej obdivovat.
"Amanda" mě tam akorát vytáčí.
Jack je podle mě trochu hňup, jako by pořád neměl tucha, co se děje jinde, než u něj v baru.
Victorie, tak to je postava! Pane jo, tahle mrcha když vejde.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
70 %
plakát
Mrcha od vedle
24. února 2013
další názory k seriálu

B..

Ona to zase taková B... není:) Líbí se mi, jak má Chloe ostré lokty, tak bych to nazvala.
Fascinují mě grimasy Krysten, nemůžu od nich odtrhnout oči. Celkově mě to zajímá, je to takové, já ani nemám slovo. Má to takový zvláštní náboj, který mě u toho drží. Narážky na Dawsonův svět mě vyloženě baví a utápím se v tom rozporu Jamese, že je napůl vyhaslá hvězda a na druhou stranu je pořád top idol.
Vzhledem k tomu, že se tady toho opravdu nebojí: máma na kolečkovém křesle, která je nepochopená dcerou. Mám ráda černý humor a tenhle seriál ho má.

43 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
plakát
Kravaťáci
23. února 2013
další názory k seriálu

Charisma

Harvey, tak to je chlap! Ne, nezvedá čínky nebo tak, ale mně každý jeho pohled "Drsný chlap" strašně zvedá tep, že mnohdy musím přehrát scénu znova.
Bez něho by to nebylo ono, stejně tak jako Donna tomu dává takový laškovný pohled na právníky a jejich sekretářky.
Louise a jeho vtípky, podrazy. Mike s tajemstvím, které by mohlo degradovat polovinu celé firmy.
Jessica, která jakmile vstoupí na plátno, tak se vám tají dech nad jejím sebevědomím a působivým .. vším.
Rachel, je mi jí občas líto, tak strašně by chtěla, ale někomu zkrátka štěstí nepřeje, přestože dře víc než ostatní.
Zkrátka a jistě propadla jsem saku a kravatě. Krásným kostýmům a nekončícímu charisma i chuti vítězit, což tady rozhodně nechybí.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Girls
23. února 2013
další názory k seriálu

Divné

Ono je tohle dílko fakt umělecký kousek, protože něco takhle divného nelze podle mě natočit, ale někdo to opravdu dokázal.
Od hlavní postavy, která mi je chvílemi sympatická a chvíli mě děsí představa, že tohle má být typická dívka. Po rádoby světačku, která mi vlastně světácká vůbec nepřijde.
Pak tu máme holku, co má přítele, který ji vlastně vůbec nepřitahuje, ale stejně s ním je.
Já mám tedy radši dokonalý postavy, super oblečení a NY tak jak nám ho ukazují v jiných seriálech. Protože pak je aspoň o čem snít.
Je sice moc příjemný od tvůrců, že se snažili jít proti proudu, ale víte, když dlouho plavete v řece proti proudu, nakonec vás buď utopí, nebo strhne a stejně se vezete.
Takže 10% za snahu plavat.

36 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
21 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 14 lidí
10 %
1/2
12