avatar uživatele

Simpsinka

off
JménoLucka Součková
Věk26 let — narozeniny slaví za 16 dní (Býk)
BydlištěPraha
Twitternemám
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/lucie.souckova.16
Poznámka
Pokud budete mít nějaké otázky tak mi napište..:)
Názory uživatelky Simpsinka
plakát
Chicago Fire
23. prosince 2015
další názory k seriálu

WOW...

Ani úplně nevím, jak jsem se k tomuhle seriálu dostala, ale rozhodně toho nelituji. Seriál mě totálně chytl a 2,5 sezony jsem sjela během pár dnů :)
Seriál má asi úplně vše co by dobrý seriál měl mít - drama, napětí, akce, dobrá parta, vztahy, láska ... a hlavně se jedná o naprosto novou tématiku... seriálů o doktorech a policajtech jsou hordy, ale tohle je vážně novinka a ještě k tomu vydařená :)

Postavy si zamilujete nejpozději ve 2 díle, jen co je trochu poznáte, mě osobně nadchla Gabriela Dawson a opravdu mě baví se koukat, kam se postava posune.

Takže jen tak dál seriále a už se těším na obnovení 4 série :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
The 100
5. října 2015
další názory k seriálu

The 100? wow!

Musím uznat, že se jim to povedlo. Jako správný sci-fi závislák, jsem si tenhle seriál nemohla nechat ujít :)
Po prvním dílu jsem si nebyla uplně jistá na co se to vlastně dívám, ale tak no co, dám tomu jetě šanci... Po druhém dílu už mi bylo jesné, že musím začít stahovat celou serii...a neudělala jsem chybu.
Rozhovory postav jsou sice malinko slabší, ale skvělě to doplní děj a zpracování. Najde se pár momentů, kdy přesně více co se stane, ale taky se najdou ty, u kterých vás rozhodně nenapadne že se stane to co se stane.
Herecké obsazení je přesně v CW stylu... hlavní hrdinové teen herci, ale skvěle doplněni staršími a mnohem známějšími herci jako třeba Isaiah Washington. Za mě je to plus, že se můžu koukat na nové herecké tváře a vidět jak se zlepšují.
Po dokoukání 1 série, mi to velice připomíná seriál Ztraceni.
Uvidímě jak se to vyvine :)

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
90 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
90 %
plakát
Stalker
28. ledna 2015
další názory k seriálu

Stalker

Seriál mě nalákal promem na první díl, ale hlavně jsem ho chtěla vidět kvůli Maggie Q.
Bála jsem se, že seriál bude lehce o ničem, ale to jsem se pěkně sekla :) V každém díle se stane něco, co mě donutí sedět s otevřenou pusou a počítat dny do dalšího dílu.
Navíc jde o více méňe první seriál tohoto typu, což už je samo o sobě celkem zajímavé a je velice fajn zjistit něco víc o stalkerech.
Celkově se mi líbí herecké obsazení a jejich výkony, vcelku vše jim věřim :)
Překvapilo mě, že se občas i bojím, což je něco co se žádnému jinému seriálu nepovedlo :)

Seriál rozhodně stojí za vidění a řadí se mezi mé oblíbené.

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Nikita
1. března 2014
další názory k seriálu

Amazing Nikita

Bože, je to jeden z nejlepších seriálů jaký jsem kdy viděla. Nikita mě dostala už po pilotním dílu. Postavy skvěle vybrané, neumím si tam představit jiné herce. Každý díl Vás něčím překvapí, vždy se stane něco neočekávaného. Myslím že každá zápletka je do detailu propracovaná a někdy se povede zvítězit a jindy zase ne. Máme tu i velice povedené záporáky..Percyho a Amandu, které herci zahráli tak bravůrně, že jsem je do poslední chvíle nenáviděla. Nikita jako člověk je úžasná, nikdy nedovolí větší ztráty než by bylo nutné a když jsi jste naprosto jistí že ze zbláznila, tak se ukáže že je to všechno jinak a že to bylo součástí plánu.
Nikdy jsem neměl moc ráda Alex, už jen proto kolikrát podrazila Nikitu, ale pravda je že bez ní by to tam nešlo. Pak tu máme Michaela, Pan vážný ;) vždycky ví co udělat a jak se zachovat..raději by se obětoval než aby Nikita trpěla.
Nikita+Michael? Chemie mezi nimi byla jasně patrná už od prvního dílu a snad každý věděl že oni patří k sobě ;) A krom toho Maggie Q a Shane West to zahráli tak skvěle, že je to snad jediný seriálový pár, kterému jsem věřila že se opravdu milují...
A samozřejmě Birkhoff, "šprt" .. bože jak já ho žeru, ty jeho hlášky.. :D
Samozřejmě že to ostatní jsou taky skvělý viz Owen nebo Raien :) ale to bych tu mohla vypisovat celý den.
No a ten konec ? V životě jsem neviděla lepší, takový zvrat ? Upřímně, kdo tohle čekal? Konec mě rozbrečel.. Jak Nikita zahlásila "I'm not done!"
Jedním slovem, tenhle seriál je ÚŽASNEJ a nezasloužil si být zrušen.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
Hvězdná brána: Hluboký vesmír
11. března 2013
další názory k seriálu

Nevyužitý potenciál

Když jsem zjistila že bude další SG, tak si říkám Jupí! Ale teď..No nic moc.. s SG-1 a SGA to má společné asi jen bránu a to že se v prvním díle objeví Sam a Jack :) To byl taky jediný díl který se mi opravdu líbil. Podle mě to mělo daleko větší potenciál a je škoda že ho nevyužili. Koukala jsem na to hlavne kvůli lásce k SG, protože to k ní prostě patří a hlavně protože jsem fanoušek scifi. Když jsem čekala klasickej SG humor a akci tak jsem se hodně sekla.
Ale i přez všechny zápory se na to dá koukat.

13 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
63 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
50 %
plakát
Ordinace v růžové zahradě 2
26. února 2013
další názory k seriálu

Noooo

Bejval to super serial.. až do nějakého 200 dílu se na to dalo koukat, ale to co z toho je teď je tregické..doktořině se to vůbec nepodobá..když to porovnám třeba s chirurgama ..No pane bože ! CO TO JE ? Je to o ničem..jsou tam pořád jen nějaké podrazy a krize vztahů...Nic jiného

Jak říkám, je to bída!

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
10 %
plakát
Kriminálka Miami
25. února 2013
další názory k seriálu

srdeční záležitost

Ať si kdo chce říká co chce, já na tehle seriál nedám dopustit..Nejraději mám 6 a 7 serii, ty uplně žeru :D
Vždycky jsem měla slabost pro krimi seriály, ale tenhe je ze všech nejlepší.
Samozřejmě že hodně to tam táhne Horacio ..:D Bez toho by to tam nešlo, ale další postavy jsou taky super, třeba jako Calleigh a Eric ..:)

Vážně velice povedený seriál..:)

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Chirurgové
24. února 2013
další názory k seriálu

Chirurgové

Na tenhle serial jsem začala koukat asi před 2 koma..:) již od prvního dílu mě dostal..ty medicínské případy, zápletky ale i osobní vztahy, Mereditiny rozumy vás donutí nad spoustou věcí se zamyslet.. všechno je to tak krásně zpracované že nemám slov.
Myslím že žádný případ se ještě neopakoval a pořád se tam něco děje, každý díl je o něčem .. tenhle serial mě přesvědčil jak moc by mě taková práce bavila.. všechny případy jsou reálné.. každý herec to umí tak krásně zahrát, že mi to až připomíná realitu..samozřejmě trochu mě štve že v kazdé sezoně se jim něco stane. To mi přijde na život chirurgů trochu přehnané. Super ale je jak moc se postavy vyvíjejí.. podle mého se nejvíce změnila Calli.. když se na ní podívám v 2 sezoně když přišla a teď.. pane bože, to je taková změna.. pamatuji se jak jsem si říkala že jí tam nechci že jí nemám ráda, ale teď, si to bez ní neumím představit :)
Samozřejmě že dnešní série se od těch prvních velice liší, ale to dá rozum :) Postavy odcházejí a přicházejí, dospívají .. už to nejsou ty stážisti, ucha, spodek chirurgického řetězce.. teď jsou to CHIRURGOVÉ ..:) Mají rodiny, vztahy a pořádný život..:)
No a ten děj ? - Naprosto dokonalý, nikdy se nenudíte, každý díl vás alespoň něčím chytne a z každého si něco odnesete :)
Když se máte smát, smějete se, když máte brečet, brečíte.
A tomu všemu dodává na dokonalosti HUDBA :) vždy krásně vybraná hudba, vždy se hodí k danému okamžiku a ještě ho podtrhne.

Shonda tohle zvládna na jedničku :))

Jsem ráda že tento seriál jen tak neskončí ..:))
Doporučuji :)

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Hvězdná brána
24. února 2013
další názory k seriálu

Hvězdná brána

Tohle je ten nejpovedenější serial jáký jsem kdy viděla..:)
Naprosto ho zbožňuju.. Začal se natáčet v roce 1997 což je celkem dávno, ale už od prvního dílu na tu dobu to mělo naprosto úžasnou kvalitu, počítačové efekty nejsou téměř poznat. Je to úžasná sci-fi serial který asi nebude mít nikdy konkurenci.. Je to z vojenského prostředí, takže jsou tam i nějaká pravidla ale Jack si z nich umí většinou v rozumné mezi utahovat, pak je tu Sam, ta mě dostala jen tím svým nástupem v prvním dílu..:D Daniel..no ten je úzasnej..vždycky pronese něco vtipného v napínavé situaci ..:) a Teal'c, no to je prostě mimozemšťan kterej je ochotnej se pro ně obětovat a jeho VSKUTKU je legendární ...:)
Nejvíc mě dostalo že celý serial je vlasně založený na UVĚŘITELNÉM.. pravda nebo budoucí pravda je jen upravená do žánru sci-fi, vlasně vše je možné..proč by jednou nemohla být červí díra a lidé by nemohli cestovat na jiné planety za pár vteřin..? nejvíc mi vrtá hlavou otázka..Co když už to je, ale oni to před námi tají..?

Dvě poslední sezony byly trochu slabší.. nikdy jsem si nijak zvláť neoblíbila Camerona..a Orajové.. no ty mě nebavili.. ale prostě .. je to HVĚZDNÁ BRÁNA a můj milovanej tým.. nemohla jsem se nekoukat... každý díl všech 10 sezon a kaýdý film co byl jsem viděla alespoň 1000x ..:) doufám že bude i poslední chystaná film..:)

Rozhodně musím říct že při posledním díle a pří pomyšlení že tenhle dream team už nikdy neuvim v nové akci mě rozbrečelo..

Tenhle serial je nesmrtelný!

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %