avatar uživatele

Katchib

off
JménoKatchib
Věk36 let (Kozoroh)
BydlištěPardubice
Twitter@katchib
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/katerina.dobesova2812
Poznámka
Pokud mne chcete kontaktovat, použijte Google Talk nebo email.
Názory uživatelky Katchib
plakát
Scream Queens
30. září 2015
další názory k seriálu

Jednou stačilo

Tak jsem se na to těšila a tak strašně jsem se v tom zklamala. Už pilot jsem dokoukala jen s obřím sebezapřením a na další díl prostě a jednoduše nemám. Na tyhle věci s "prcičkoidním" a "vřískotím" humorem jsem už asi stará. Ale dokážu si představit, že si to své publikum najde.

48 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
29 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 21 lidí
10 %
plakát
Případy pro Lauru
29. září 2014
další názory k seriálu

Příšerná Laura a ještě horší příběh

Debra Messing nikdy nepatřila mezi mé oblíbené herečky a svým výkonem v tomto seriálu klesla na mém pomyslném žebříčku ještě o něco níž. Ačkoliv už námět seriálu trochu pokulhává, Debra tomu zarazila pomyslný poslední hřebíček do rakve. V některých momentech je tak příšerně "kýčovitá", až si říkám, jestli to vůbec myslí vážně, nebo jestli je její role v tomhle seriálu nějaký zvrácený způsob žertu.

Každopádně...přiznávám, že jsem nezvládla dokoukat ani pilot. Vypla jsem to někde kolem 25. minuty a nehodlám se k tomu vracet. Je to nuda! Neuvěřitelně hloupá, táhnoucí se nuda. Postavy jsou nesympatické, děj je nijaký, celé je to takové o ničem. Škrtám z watchlistu a upřímně doufám, že škrtat bude i NBC. Tohle prostě ne!

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
20 %