avatar uživatele

maikush222

off
JménoMarie
Věk27 let (Rak)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky maikush222
plakát
Pod černou vlajkou
29. února 2016
další názory k seriálu

No páni

Byly chvíle, kdy jsem se do seriálu nutila. Teď? Jen čekám na další díly.
Atmosféra prostředí, ve kterém se celý příběh odehrává je krásná a příjemná. Co je pro mě však největší bohatství seriálu? Postavy. Propracované charaktery, které vás vtáhnou do děje svojí přesvědčivostí a komplikovaností. Toby Stephens jako kapitán Flint je surový, ambiciózní a zkušený taktik, bez kterého by se seriál neobešel. Stejně tak občas obdivuji i Johna Silvera, který se Flintovi v některých kvalitách může rovnat. Některé postavy ráda nemám, ale oceňuji, že jsou tam od začátku a pořád je neobnovují, jak je to dnes hitem. Ještě bych zmínila provedení některých scén, kde vás až zaskočí tím, jak se ani nepokusili vás napínat a přejdou k akci.
Je to jeden z nejkvalitnějších seriálů a přesto není známý a oceňovaný jako GoT nebo Vikings. Mně osobně už dokázal, že je mnohdy i lepší.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Da Vinciho démoni
27. února 2016
další názory k seriálu

Zklamání

Když seriál začínal, měla jsem ho opravdu ráda. Někomu sice neseděl Tom Riley v roli Lea, ale mně se líbil. Grafické efekty byly zajímavé a znělka byla ohromující. Také se mi líbilo, že tam bylo spoustu vtipných hlášek a seriál tím byl odlehčený. (100%)
Každopádně nevím, co se stalo, ale co se dělo v druhé sérii... to bylo otřesné. Přehnaně dramatické scény, které nedávaly vůbec smysl. Na historii se úplně vykašlali a celé mi to přišlo, jako by se i tvůrci zhulili.
Měl takový potenciál! Očekávala jsem umělce a vynálezce, ale dali mi spíš bojovníka, politika a Nostradama xD (50%)
Třetí série mě bohužel prvním dílem už nezaujala a vzdala jsem to, ale je to škoda.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %
plakát
Vojna a mír
13. února 2016
další názory k seriálu

Překvapení

Seriál jsem objevila v momentě, kdy začal vycházet a neměla jsem žádná očekávání. Po shlédnutí prvního dílu jsem byla neskutečně překvapená a stal se mojí „srdcovkou“.
Musím pochválit plynulost děje a herecké obsazení. Není tam nic, co by ho zbytečně zpomalovalo a naopak dostatek času, který je věnovaný scénám tak, aby jste si to mohli dostatečně užít. Herce bych sama nevybrala líp. Především výkon Paula Dano mě vždy fascinuje, ale seriál ukázal i mnoho dalších talentovaných objevů. Doufám, že bude více podobných adaptací, které obohatí diváky o literární a historické znalosti (nebo alespoň o vyobrazení života v jiných dobách).

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %