avatar uživatele

EleonoraKs

off
JménoKatka
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Mám email.
Názory uživatelky EleonoraKs
plakát
Dobrý doktor
17. září 2018
další názory k seriálu

Láska na první pohled

Když jsem se rozhodla podívat na první díl, přistupovala jsem k tomu docela skepticky. Prostě jako další seriál z lékařského prostředí, který se zvrtne ve vztahovku. Ale už od prvního dílu mě seriál zasáhl a tak zhruba v polovině série jsem si ho úplně zamilovala.
Jde o opravdu zajímavý koncept. Bála jsem se, aby se to nezvrtlo v to, že hlavní postavě moc odbourají její vlastnosti - že by se učila v mezilidských vztazích "až moc rychle", ale to se naštěstí nestalo.
Ovšem překvapuje mě množství happyendů. V každé epizodě uslyšíte minimálně jednou "Je tady možnost, že tuto operaci nepřežijete" a vždycky ji ten daný člověk přežije. Docela nereálné.
Ale jak říkám, není to příběh jako každý druhý a jsem ráda, že jsem mu dala šanci.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Jak jsem poznal vaši matku
16. listopadu 2014
další názory k seriálu

Od skvělého začátku až do hořkého konce

Už od prvního dílu, který jsem viděla (už bohužel nevím, který to byl) jsem si HIMYM oblíbila. Sršel zajímavostí a vtipy a rozhodně jsem se nenudila. Díly jsem viděla několikrát a stále mi přišly zábavné a legendární.
1. série byla takový rozjezd, seznámení s postavami, prostředím zařazení do děje, klasika, 2. série byla lepší, stále ne vrchol, ale taky zajímavá až dojemná (zvláště ta svatba), 3. a 4. série jsou mé oblíbené, tady bych označila jako ten vrchol, s 5. a 6. už to začalo klesat, ale stále se mi to líbilo, 7. série taky šla a 8. a 9. byla příšerná. 8. sérii bych to ale odpustila, kdyby byla poslední, ta 9. byla poslední kapka. Nebudu mluvit o tom, jak všechny ty díly byly zbytečné a na tu svatbu, která stejně byla bezvýznamná, by stačily asi dva díly, to už asi shrnulo dost lidí přede mnou, ale ráda bych mluvila o tom pozitivním, o konci.
Celá závěrečná epizoda byla docela zajímavá, dojemná, ale ten konec...Jako by ta matka tam vůbec ani nemusela být. Takové zklamání, člověk chce celý seriál vědět,jak to dopadne, ale na konci mu řeknou, že to o tom ani není.
Co se týče vývoje hlavních postav v seriálu, zkrátka hezky se vyvíjely, třeba Barney, Marshall a Lilly zůstali vesměs pořád stejní, a Ted byl už s tou láskou k Robin vyloženě otravný, teda ke konci. A Robin byla fajn holka a taky to postupem časů dopadlo...tak, jak to dopadlo.

I po tom konci bude tento seriál nadále moje srdcovka a stále si ho budu s oblibou pouštět.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %