avatar uživatele

paldys

off
JménoPavel Kocourek
Věk27 let (Váhy)
Bydliště
Twitter@PavelKocourek
Instagram
Facebookhttp://www.facebook.com/pavel.kocourek.5
Poznámka
Názory uživatele paldys
plakát
Dokonalý podraz
30. prosince 2014
další názory k seriálu

we provide ... LEVERAGE!

Názor se budu snažit tentokrát moc neprodlužovat, i když by si tento seriál zasloužil více odstavců.
První dvě série jsem viděl s dabingem. Popravdě, začátek parádní, ale po čase mi připadal seriál tak trochu monotónní (Popravdě ale, když nad tím přemýšlím, částečně si myslím, že to bylo zapříčiněno právě dabingem...)

Jenomže potom přišla na řadu třetí série, nyní již titulky. Od třetí série jsem seriál sledoval s údivem, díl od dílu lepší a čím jsem se více blížil do finále seriálu, o to více stoupala kvalita, akčnost a napětí.
A poslední díl? Finále bych možná nominoval jako jedno z nejlepších. Opravdu mě dostalo a, nedělám to často, dokonce jsem si ho musel pustit po pár dnech ještě jednou. Opravdu se povedlo! :-)

No a nyní malé shrnutí:
Parádní obsazení, Sophie TOPovka (S tím jejím hlasem bych jí uvěřil také, jako ostatní, vše :D ).
Příběh, historie postav, jednotlivé případy. Seriál se opravdu povedl a musím říci, že u mě patří mezi ty, na které rád zavzpomínám.

Takže, pokud stále nad tímto seriálem váháte, určitě doporučuji pustit a zkusit první díl. Vtáhne vás to a ve finále si popláčete, že vše se dostalo ke konci.. Bohužel ale, vše jednou končí... :-)

86 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
plakát
Jak jsem poznal vaši matku
30. srpna 2014
další názory k seriálu

Na začátku smích, na konci pláč...

Devět krásných let s božím seriálem. Seriál jsem si od prvních chvílích zamiloval a nevěřil jsem, že mu bude někdy konec – a hle, stalo se.
Barney je tak výborná postava, která se jen tak nevidí. Se svojí rukovětí a balícími metodami rostě zabodoval... No je to jednoduše Barney.
Pak tu máme klasický zamilovaný páreček, který se poznal už hodně dávno. Prochází si rozchody, neshodami, hádkami. Ale vždy se vrátí k sobě. Ukázka té pravé, krásné lásky.
Robin - zapálená do své práce. No. Robin byla bezva!
Ted - hledájící svoji pravou lásku. S takovou výdrží. Pro mě nejlepší! Fandil jsem mu už od začátku a věřil jsem, že tu pravou lásku najdeme s ním. :-)

Než přejdu k menším spoilerům, tak musím říct, že jsem se nejdříve poslední série bál, neboť jsem slyšel, že je celkem nic moc. Ale to byly kecy v kleci, protože 9. série prostě byla úžasná!
No a nebudu vám lidi tady lhát. Málem jsem se rozbrečel. Opravdu! je to jen seriál, ale konec HIMYM mě prostě dostal. A to jim stačilo pár minut. I když na to měl vlastně vliv, jak probíhal celý seriál. :-)
Pozooooor spoilers!
Jedna série. Jedna svatba. Jak dokonalé. Celá série se motala kolem jednoho víkendu a byla prostě úžasná! Vše se vysvětlilo, rozmotalo. Úžasné.
No a ke konci - Musím říct, že takový konec jsem teda nečekal. Tak jsem to Tedovi přál, poznali jsme s ním jeho pravou matku a nakonec. Nikdy bych neřekl, že to takhle skončí. A ten konce, jak jsme začali skákat, parta se potkávala-nepotkávala. A pak přišel úplný závěr...
Ale jak řekli děti (omlouvám se, ale mě to nedá) - Tedovo vyprávění vlastně nebylo o tom, jak poznal matku, ale o Robin...

Za mě TOP seriál, nemůžu si pomoc. Tento seriál ve mě vyvolal emoce, když si vzpomenu na první série, na začátky a jak se vše promotalo a rozmotalo v závěru. Jednoduše Legen... WAITFORIT...Dary. Jo a "Suit Up!"

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
plakát
Perníkový táta
2. srpna 2014
další názory k seriálu

Perníkového tátu prostě nejde nemilovat!

Před chvílí jsem dokoukal finále seriálu. Ne každému kousku se povede dostat se mi do hlavy natolik, abych i po skončení nad ním tak dlouho přemýšlel. Pořád mi vrtá hlavou. A nechce se mu pryč!

U mě měl seriál trochu těžší rozjezd. Byl to pro mě "vedlejšák", na který jsem koukal ve volných chvílích, když jsem neměl opravdu co dělat, nebo se dívat na něco lepšího. Začátek seriálu se na mne rozjížděl trochu déle a občas pro mě až moc dlouhé mlčící pauzy (ale musím uznat, že to nakonec dosáhlo své dramatičnosti).

Poté přišla větší přestávka a k seriálu jsem se po nějakém měsíci vrátil. A pak to začalo. Do konce třetí série mi seriál skákal mezi 80–90 %.
Jenomže potom přišla 4. řada. A začalo to. To pořádné drama, akčnost. Prostě jsem se nestačil divit. Tohle je ten Perníkový táta!

Musím říct, že se mi stalo poprvé, abych hlavní postavu začal pomalu nesnášet a zároveň ji tolik miloval. Abych tipoval, co se stane a skoro nikdy se nestrefil.

Verdikt je pro mě jednoznačný. Je to snad jeden z nejoriginálnějších seriálu, nenahraditelný kousek s velkou, nevyčerpatelnou, dávkou dramatu, napínavosti a udivení "co se to ksakru děje!". kterému nakonec nemůžu dát nic jiného, než stovku.
Finále mě tak dostalo, že můžu s čistým svědomím říci – Lepší finále seriálu jsem zatím neviděl!

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
24 hodin
30. července 2014
další názory k seriálu

Následující události se odehrávají v čase...

Seriál, který si dokázal celých devět sérii udržet kvalitu, akčnost, napínavost. A i po 9. sérii doufám, že se na obrazovky Jack Bauer vrátí (HaHa, okud vznikne spin-off s jinou postavou, už to nebude 24 hodin...).

Miluji ten zvuk měnících se hodin, jakmile dochází ke zvratu událostí a přichází náhled do více dějišť.

Pamatuji si ještě první série, kdy si díly nahrávala má povedená rodinka na VHS. To byly časy. Uběhlo již několik let a seriál je stále boží.

Hlavní role je bezvadně obsazená. Když zahlédnu Sutherlanda, jak mi pobíhá v jiném seriálu, hned ho řadím do 24 hodin (Popravdě, když jsem koukal na Touch, pořád jsem viděl Martina jako Jacka.)

Každá série má svůj příběh, svoje zvraty. Je pravda, že ve skutečnosti by se taková událost asi v jednom dni ne vždy odehrála, ale každopádně to nemění nic na tom, že je to bezvadný seriál. Je pravda, že občas kolísala již roztahanost do 24 dílů, ale stále to stálo za to. A 9. série dovršila celý seriál – snad nejlepší série ze všech!
Nejlepší postavy: jednozančně Bauer, Chloe, prezident Palmer, Bill a Tony. :-)

I přesto, jak je seriál dobrý, zřejmě bych neměl na to zhlédnout to vše znovu. Bauera si zamiluje snad každý. Ale jednou postačí.
A pokud 24 hodin neokusilo watchlist, měli byste to napravit. Co nejdříve.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Zpátky do školy
21. dubna 2014
další názory k seriálu

Changnu názor, snad ale něco neBrittnu :)

Kdybych měl vyjádřit jedním slovem tento seriál, zasloužil by si slovo ÚŽÁSNÝ. Jenomže pro takový seriál by jedno slovo bylo málo.
Mezi mé topovky patřily doposud BBT a HIMYM. Jenomže pak přišlo Community. PO pár dílech se dostal mezi pravidelně sledované a já z něho nemohl odtrhnout oči.

tento seriál prostě nemá chyb. Úžasná skupina, děkan a Chang. Prostě borec, vždy se objeví v pravou chvíli. :)

Přemýšlel jsem, zda dát seriálu 80 či 100 procent, ale po vzpomenutí si na Halloween, paintbolové díly či alternativní reality. Nemůžu jinak než tomuto seriálu dát stovečku :)

Mám za sebou něco málo přes dvě série a musím říct že seriál mě zatím nezklamal. Pokud jste fanoušci komedií, určitě si tento seriál zařaďte do svého watchlistu, nebudete litovat.

Víte co je na tomto seriálu nejlepší? Když si po sérii vždycky vzpomenete, proč vlastně skupina na škole vznikla.. :)

Vysněná skupina, vysněná škola. :)

-> Tak mám 3 série za sebou a ukončení třetí série je fakt úžasné. Celý seriál je vlastně boží. No, každopádně jsem zvědavý na 4. sérii :-)

---
Jediná věc, co mě mrzí je, že seriál u nás v ČR vysílá(la) jestli si dobře pamatuji) Smíchov. Taková "odrůda" od Novy. Po pravdě jsem ani nevěděl, že se u nás tento seriál vysílá, kdybych na něj náhodou nenarazil :) . Pokud koukat, tak v originále, i když musím říct, že dabing se snést dá. To je ale jen mini poznámka pod čarou. :)
---

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Agenti S.H.I.E.L.D.
5. dubna 2014
další názory k seriálu

Coulson a jeho cool tým

Jsem velký fanoušek marvelovských filmů, a tak jsem si nemohl nechat ujít ani tento serál.
První díl, který mimo jiné měl na starosti Joss Whedon, mě posadil na zem, akce, známá tvář a v pilotu nechyběla ani Cobie Smulders :).

Nedalo mi to tedy pustit si další díly. Na pilot další epizody očividně nemají ale seriál na tempu neztrácí. Jenom se musí každý řídit jedním a prostým pravidlem - nesrovnávat tento seriál s Avengers. Je potřeba u tohoto seriálu prostě vypnout a nezačít ho srovnávat a přemýšlet, jak moc oproti Avengers je špatný. :)

K POSTAVÁM: Coulson je borec, znovuzrozený borec, který se vám pěkně provrtá do hlaviček a vy budete společně s ním bádat, co se mu vlastně stalo.
V týmu nesmí chybět ani "cool" holka. Skye je prostě úžasná.
Nevím proč, nejvíce mě ale baví dvojka Fitz-Simmonsová. Je to taková geekovská dvojka s humorem, kteří mě vždy pobaví.
Grant je správný agent a výborný nadřízený, který to prostě umí. A nakonec tu je Melinda May. Tato žena je pro mě velkou záhadou. Tedy vlastně byla, dokud se nezačalo vrtat do Kavalérie... V devátém díle mě prostě dostala! :)

SHRNUTÍ: Agents of S.H.I.E.l.D má stále svoje mouchy. Určitě je potřeba ještě pár věcí dopilovat, ale pro mě, jakožto marvelovskýho nadšence, je tento seriál výborný. Akce, napětí, humor, skvělé efekty a skvělí "záporáci" a především seriálu dodává největší náboj Coulson. Jiný, zcela nový Coulson. Nebojím se tomuto seriálu tedy dát 100 %. Věřím, že tento seriál nezklame.

....Jéj, málem bych zapomněl na úžasnou LOLU. :)

1. série: 85 %
2. série: 100 %
/Něco málo ke druhé sérii: Musím říct, že jsem ze začátku trochu balancoval a měl jsem strach, že by mě Agenti mohli zklamat. Nakonec se ale vše otočilo a já hltal znovu díl za dílem a nedočkavě čekal na další. Finále bylo nepřekonatelné, dvouhodinovku jsem sjel s otevřenou pusou a skončil s údivem na tváři. Neskutečně se těším na sérii číslo 3!! :-)/

95 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
79 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 19 lidí
90 %