avatar uživatele

TerushQaH

off
JménoTerka H..
Věk27 let (Panna)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky TerushQaH
plakát
Pod kupolí
12. dubna 2014
další názory k seriálu

První díl

Dneska jsem zatím zkoukla první úvodní díl a začánám váhat jestli pokračovat dále ve sledování. Na to, že to má být podle knihy, kterou jsem nedávno dočetla a byla úžasná. Tak to vypadá, jako by to bylo úplně o něčem jiném. Tedy kromě hlavní myšlenky a to kupole kolem celého města. Ale tím ta hlavní spojitost snad končí.
Už samotný Barbie, kterého jsem v knížce měla moc ráda, tady na mě působí úplně jinak. Co s ním udělali? A co mělo být jak na začátku pohřbíval Petera? To jsem taky nepochopila. Barbie byl v knížce úžasná postava, tady už není a ani být nemůže.
A to i ostatní postavy. Nejen, že někdo tam chybí, ale zároveň jsou mezi postavami i jiné vztahy. Například Julie, redaktorka novin, je vdaná, což v knížce vůbec nebylo.

Myslím, že na tento seriál se nesmí dívat nikdo kdo četl knihu, tedy i já. Protože jak jsem už řekla na začátku, kromě kupole a jmen postav se tam liší snad úplně všechno. Ale jinak by to nemusel být špatný seriál. Ale pro mě to nic nebude, škoda protože jsem se na něj moc těšila. Také mě dost mrzí, že tam zatím vynechali všechny moje oblíbené scény na které jsem se těšila, jak asi budou vypadat zfilmované.

56 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
11 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
40 %