avatar uživatele

Damien

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Damien
plakát
Courage the Cowardly Dog
17. září 2013
další názory k seriálu

Psí pohľad na život

Túto rozprávku si pamätám z Cartoon Network. Bola docela zábavná, sem tam strašidelná :)
Nedávno som o tomto seriály čítala zaujímavú teóriu. Vznikla z pera fanúšika tohoto animáku. Jedná sa v nej o to, že ten pes bol vlastne úplne normálny pes a neprežíval žiadne nadprirodzené a podivné zážitky, ale videl všetko svojimi psími očami - niečo ako uhol pohľadu jedného malého psa.
Napríklad nikdy nebýval uprostred Ničoho, ale len jeho majitelia už boli príliš starý a unavený, aby ho vzali na prechádzku a z jeho psieho pohľadu sa mu zdalo, že naokolo nič nie je a nikdo tam nebýva. Preto jeho páničkovia pôsobia tak, akoby žiadne nebezpečenstvo, ktoré sa v každom diely odohráva neexistovalo a to preto, že v skutočnosti naozaj neexistuje. Príšera môže byť v skutočnosti vysavač, alebo pošťák, alebo rodinná návšteva. Všetky tie neznáme zvuky, pachy a pod. musia takého psa trochu vydesiť a v jeho očiach sú to príšery, mimozemšťania, obrie vtáky a pod. Odporúčam pozrieť si aspoň jeden diel :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
60 %
plakát
Krok za krokem
17. září 2013
další názory k seriálu

Zábavná rodinka

Tento seriál s mnohými ľuďmi vyrastal, bol v televízii skoro neustále a nikam sa nechystal odísť a vídáme ho tam do dnešného dňa.
Keď Frank a Carol svoju náklonnosť potvrdili svadbou, nespojili tak navzájom len seba, ale dve absolútne odlišné rodiny a ich členov, ktorý by za iných okolností najradšej ani nepobývali v jednom štáte a nieto ešte v jednom dome. Frank a Carol si do vzťahu priniesli svoje ratolesti a dom bol naráz živý, hlučný, plný humoru a malých nevinných hádok.
Tento seriál má svoje pozitíva a negatíva, samozrejme.
Pozitíva: živý dej, stále nové zábavné situácie, deti sa vyvíjali a časom i začali mať radi, rodičovská starostlivosť, komediálny herecký výkon Patricka Duffyho...
Negatíva: neustále moralizovanie, dávanie lekcí chovania, "aaaaach" moment v záveru každej epizódy, neprirodzený vždy dokonalý výzor a vychrtlosť Suzanne Sommers v úlohe prepracovanej matky od šiestich detí (nevravím, že by mala vypadať ako Roseanne, ale tie jej vlasy a vždy dokonalý make-up mi liezli na nervy)...

Seriál by som celkovo zhotnotila ako zábavný, svieži avšak niekedy príliš moralizujúci.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
70 %
plakát
Deep South Paranormal
15. září 2013
další názory k seriálu

Rednecks?

Včera som sa pokúšala pozrieť si tretí diel prvej série. Nemala som k tomu titulky, ani české, slovenské, ani anglické a to bol veliký problém. Rednecká angličtina je docela zložitá na odposluch, takže som tomu nerozumela skoro nič, i keď obvykle takýto problém nemám a pri duchárskych show titulky nepotrebujem vôbec. Je to škoda, tešila som sa na nové duchárske hony a nič z toho nebolo.
Kto však nájde titulky, alebo má dobré ucho na redneck angličtinu, tak ho to môže pobaviť. Je to zase trochu niečo iné.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
50 %
plakát
Takoví normální mimozemštané
13. září 2013
další názory k seriálu

Mimozemšťania medzi nami

Pamätám si, keď som bola ešte malé teenageriatko, ako sme tento seriál pozerali s celou rodinou a dosť sme sa u neho nasmiali. S odstupom času už mi tento seriál až tak náramne vtipný nepríde, avšak keď ho vidím v telke, pozriem si ho, prečo nie. Pousmejem sa, zaspomínam. Nemusím ho však sama vyhľadať.
Téma mi ale vždy ostala blízka - štyria mimozemšťania, naoko tvoriaci rodinnú bunku a prežívajúci všetky slasti a starosti ľudského života na planéte Zem. Vtipné sci-fi.
Herecké obsadenie mi vždy docela sadlo, až na Frencha Stewarta v úlohe Harryho. Mala som pokaždé chuť zakričať: otvor tie oči, otvor tie oči! Na druhú stranu Joseph Gordon-Levitt(Tommy) a John Lithgow(Dick) pomohli vytovoriť klasický komediálny seriál. A Kristen Johnston(Sally) nepokazí žiadnu komediálnu úlohu. Staré zlaté časy :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %
plakát
Po stopách duchů
8. srpna 2013
další názory k seriálu

Duchovia a démoni

Pre ľudí, ktorí majú radi nadprirodzeno, paranormálne aktivity a honbu za duchmi v záhadných a starých miestach, budovách, opustených väzniciach a nemocniciach.
Tento seriál/reality show som si veľmi oblúbila a to z viacerých dôvodov. Po populárnych reality show typu Ghost Hunters a Ghost Hunters International, kde hlavní aktéri pôsobili trochu formálne a príliš vážne, je tento typ show príjemné osvieženie.
Vodca celej "bandy" je Zak. Ako malý človiečik v detstve zažil šikanu, posmech a trpel napríklad sociálnou fóbiou. Ako Zak tvrdí, veľmi mu v živote pomohlo posilovanie, kvôli čomu nabral sebavedomie (niet sa čomu diviť) a jedno stretnutie s nadprirodzenom, ktoré mu zmenilo život a nasmerovalo ho na cestu pátrania po tomto fenoméne. Rád by svetu podal dôkaz o existencii entít/duchov obývajúcich tento svet spolu s nami.
Spolu s kamarátmi Aaronom a Nickom založili skupinu "Ghost Adventures", v ktorej sa venujú dobrodružnému honu na duchov a démonov. Svoje pátranie po duchoch doplňujú najmodernejšiou a experimentálnou technológiou. Nechýbajú im digitálne nahrávače hlasu na nahrávanie EVP(electronic voice phenomena), EMF metre, termokamery, nočné videnie, ultrared kamery, ultraviolet kamery, fullspectrum kamery a rôzne iné experimentálne prístroje.
Ich show sa odlišuje od ostatných aj tým, že im v pätách nechodí žiadny štáb, no všetko sa snažia natáčať si sami a nemusíme čakať na koniec show, aby nám ukázali, čo zaujímavé sa im podarilo zachytiť, ale všetko sa v show objavuje v "reálnom čase".
Pokiaľ teda máte radi duchárske show, nadprirodzeno a paranormálne javy, určite si seriál/reality show užijete.
Premýšlať nad tým, či sa jedná o fake, alebo realitu je asi zbytočné - k pravde sa nedopátrame. Show je to však príjemná a zábavná, chalani majú zmysel pre humor a je na nich vidieť, že ich práca je ich koníčkom.
Doporučujem všetkým milovníkom duchárskych show.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Upíří deníky
4. srpna 2013
další názory k seriálu

Elena, Elena...

Tento seriál sledujem od začiatku so smiešanými pocitmi. Mám ho rada, iste. Zaujímajú ma zvraty, dráma, dobre premyslený dej a postavy, ktoré nestrácajú flexibilitu. Avšak Elena... bola by som radšej, aby sa seriál prestal venovať Elene, ako hlavnej postave, ale presídlil svoju pozornosť na iné postavy o niečo viac. Elena nie je stredobod vesmíru... alebo áno?
Seriál budem sledovať aj naďalej a určite si pozriem aj spin-off The Originals a uvidím, či ma to bude baviť.

30 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
70 %
plakát
Vzpomínka na budoucnost
4. srpna 2013
další názory k seriálu

Flash Forward

Po dlhšej dobe som sa dostala ku kvalitnému sci-fi seriálu.
Herecké obsadenie bolo ideálne - Joseph Fiennes sa na úlohu Marka Benforda výborne hodil, neviem si v nej predstaviť nikoho iného. Veľmi dobre pôsobil aj Dominic Monaghan alias Simon Campos a talentovaný John Cho ako agent Demetri Noh.
Nechápem, prečo mal seriál nakoniec takú nízku sledovanosť a nedočkal sa pokračovania. Námet mal zaujímavý, zápletka fungovala ako hodinky a všetko do seba tak nádherne zapadalo, až mi pri sledovaní naskakovali zimomriavky a musela som premýšlať, aké by to v skutočnosti bolo.
Seriál som si užila jedným hltom, som rada, že existuje a že som ho mohla vidieť. Budem dúfať, že sa takých zaujímavých námetov objaví viac.

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
80 %
plakát
Chirurgové
4. srpna 2013
další názory k seriálu

Kvalita

Veľmi kvalitný seriál, ktorý sa mi dostával pod kožu postupne a pomaly. Postupom času sa vylepšoval a zdokonaloval a teraz už u mňa má svoje trvalé miesto. Postavy sú zaujímavé, nikto mi neprekáža, nelezie na nervy (zo začiatku to bola Izzie) a všetkým moc fandím. Baví ma sledovať, ako sa postavy postupne vyvíjajú, menia sa, rastú, robia chyby. Seriálu nechýba humor, dráma, romantika a dostatok lekárskeho prostredia.
Kiež by sa dožil dlhého veku v zdraví a kvalite.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Bylo, nebylo
4. srpna 2013
další názory k seriálu

Konečne niečo iné

Keď som začala pozerať tento seriál, šla som do neho s obavami. Počítala som s tým, že si pozriem pilot a tým to skončí, ale musím sa priznať, že som sa do neho zamilovala. Robert Carlyle ako vždy nezklamal (zamilovala som si ho už v Stargate Universe), jeho herecký výkon veľmi dobrý - spolu s Lanou Parrilla tvoria vyvážený herecký pár.
Samotný námet a idea seriálu je zaujímavá a jedinečná, čo k tomu dodať - milujeme rozprávky a ešte pokiaľ pôsobia tak skutočne, ako v tomto seriály, tak je to výhra. Všetky tie rozprávkové postavy, ktoré majú život, minulosť a skutočné pocity...
Najobľúbenejšou postavou je určite Mr. Gold alias Rumpelstiltskin, ale takisto aj Mery Margaret alias Snow White.
A veľmi sa teším na ďalšiu sériu a hlavne na to, čo je ten skutočný Peter Pan zač a čo má za ľubom! Už sa neviem dočkať!

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Pod kupolí
4. srpna 2013
další názory k seriálu

Under the Dome

Zatiaľ som videla všetky odvysielané diely a docela sa mi to páči. Knižnú predlohu som nečítala, tak nemôžem porovnávať, avšak seriál je zatiaľ dobre vypracovaný. Niektoré dejové línie by som však trošku zmenila, niečo mi na nich nesedí, ale celkový dojem to až tak nekazí. Som zvedavá na pointu a dúfam, že to bude stáť zato.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
38 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
80 %