avatar uživatele

LuciRoo

off
JménoLucka Hejtmánková
Věk29 let (Panna)
BydlištěPraha 3
Twitter@LuciKida
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/LuciRoo
Poznámka
Názory uživatelky LuciRoo
plakát
Boj o čas
31. srpna 2012
další názory k seriálu

Austrálie ++++

Je to skvělé spojení Flashpointu a klasické policejní práce, jako honění padouchů po ulicích. Nechybí ani občasná dávka humoru nebo nepodařený výjezd (všichni přece nejsou dokonalí). Rozhodně velké plus je za to, že je to z Austrálie (konečně se do natáčení dobrých krimi dostal i někdo jiný než USA).

No, stále mi dělá potíže zvyknout si na řidiče na pravé straně auta, občas si říkám, jak stíhá řídit a ještě se dívat dozadu. Občas taky trošku pokulhává děj, jsou tam podle mého zbytečné prodlevy mezi akcí a reakcí a některé dialogy... no, prostě nejsou tak úplně na pochopení.

Ale rozhodně doporučuji se na to podívat, získáte trochu jiný pohled na policejní práci než když sledujete pouze amerikánce (příp. Brity).

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Partička
23. srpna 2012
další názory k seriálu

Bezkonkurenční zábava

Jeden z mála seriálů české produkce, který mě opravdu zaujal. Klobouk dolů před touhle čtveřicí, která dokáže z krátkého zadání vyplodit scénku ze které ze všichní válejí smíchy. Naprosto skvělý moderátor a úžasný hudebník jenom dodávají Partičce tu nejlepší atmosféru.

Prostě sehnali čtyři baviče, přidali slovenského moderátora a zvláštního, občas možná trochu trhlého hudebníka a vytvořili pořad, kterému nelze odolat.

Rozhodně seriál, po kterém vás bude bolet břicho. Obzvláště po Seznamce s Geňou, nemoci "I" s Michalem nebo po jeho tříhlavém drakovi.

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
5 dnů do půlnoci
23. srpna 2012
další názory k seriálu

Jak lze změnit budoucnost

Po prvním díle jsem dávala 40 %. Začátek byl celkem dosti zamotaný, ale ze zvědavosti jsem se podívala i na druhý díl. Musím říct, že tenhle miniseriál jsem nakonec zvládla v jednou kuse. Skvělý nápad, sice trochu zamotaná zápletka, ale na konci úhledné vyřešení. Trošku mi to přípomíná Day Break.

Každopádně, pokud nemáte zrovna co na práci a sháníte nějakou krátkou oddechovku s cvokem, špatným poldou a rodičovskou láskou, tak je tenhle seriál to pravé pro vás.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Flashpoint
23. července 2012
další názory k seriálu

Trochu jiná kriminálka

Na Flashpoint jsem narazila opravdu náhodou, ale jako velký fanda kriminálek jsem si stáhla prvních pár dílů. Musím říct, že tenhle seriál si mě získal hned po prvním díle (a to se tak často nestává).

Nejvíc se mi líbí, že je to naprosto jiné, než klasické policejní/kriminální seriály. Tady se neřeší vražda, tady se řeší ta chvíle, kdy má člověk ještě na rozmyšlenou, kdy to ještě může ukončit. Je úžasné sledovat, jak tihle lidé dokážou přesvědčovat a jak dokáží tyhle situace vyřešit. Jasně, je to všechno nahrané, ale podle mého je v každém příběhu vělký kus pravdy. Myslím, že i větší, než je u kriminálek typu CSI nebo Anatomie lži.

Skvělé herecké obsazení, v češtině perfektní nadabování, každý díl má svůj originální děj, každá minuta je plná akce a vzrušení z toho, co bude následovat. Jakmile se začnete dívat, musíte to vidět do konce.

Už se vážně těším na 5. řadu a doufám, že bude stejně dobrá, jako ty čtyři předešlé.

Flashpoint je opravdu seriál, který stojí za to vidět.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Komisař Rex
20. července 2012
další názory k seriálu

Skvělý začátek, výborný prostředek, špatný konec

Jedna z nejlepších kriminálek, které jsem kdy viděla. Musím uznatm, že hlavní zásluhu na tom má Rex. Zápletky jsou mnohdy velmi zajímavé, přesto mi v příběhu sem tam něco nesedí.

Rozhodně musím říct, že nejlepším komisařem byl Moser, popřípadě Brandtner. S nástupen Hoffmana už bylo vidět, že se akorát snaží udržet sledovanost "psí policejní legendy", ale díly stále ještě byly celkem ucházející. Co mi přišlo jako naprostá pitomost bylo pokračování seriálem "Návrat komisaře Rexe". Změna prostředí (země), nesnášenlivý šéf, "hloupý" pomocník komisaře a podivné, zdlouhavé příběhy naprosto vzaly kouzlo toho, jak pes dokáže pomáhat řešit zločiny. Tímto pokračováním seriál naprosto ztratil na kráse a výjimečnosti.

Nechci nikoho přesvědčovat, že pokračování je na houby a že nestojí za nic, je to pouze osobní názor. Já jsem si prostě zamilovala "klasického" Rexe s Moserem a Brandtnerem.

86 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Za rozbřesku
2. června 2012
další názory k seriálu

Dobro opět vítězí nad zlem.

Naprosto náhodně objevený seriál, ale rozhodně nemůžu litovat, že jsem si ho stáhla. Už ten nápad opakovat jeden den stále dokola, dokud nedopadne tak, jak má, je skvělý. Příběh byl podle mého přehledný, i když ke konci jsem si přestávala pamatovat jednotlivé osoby. No, rozhodně je to vybočení od klasických kriminálek. Ale stejně - dobro zase jednou zvítězí nad zlem.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Kriminálka New York
15. srpna 2011
další názory k seriálu

Jednoznačně nejlepší CSI

Na NY jsem se dívala jako na poslední ze serie CSI, ale musím říct, že mi k srdci přirostl nejvíce. U Miami mi vadí, že je tam až moc psychologie a Las Vegas se odehrává stále ve tmě (jasný, je to noční směna, ale celý seriál ve tmě? To je trošku moc) a kompletní překopání týmu (po odchodu Grissoma to šlo všechno do háje). Prostě - co se týče rozvíjení příběhu, práce v laboratořích (ukazování kriminalistických postupů), obsazení a prostředí, dostává NY ve všem 1*.

88 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Kobra 11
24. července 2011
další názory k seriálu

Semir + Kobra 11 = 4ever

Zřejmě mají všichni podobný názor - kdyby odešel Semir, jde do háje celá sledovanost. Ať už vidíte Semira v jakémkoli ohrožení, buďte si jistí, že vždycky vyvázne živý. Nejvíce mě fascinují ty nehorázné bouračky, při kterých by každý normální člověk zemřel. Ale Semir s parťákem vyleze jenom trochu odřený a špinavý. Snad jediné, co mi na tomto seriálu pomalu začíná vadit je jednotvárnost - každý díl začíná honičkou, bouračkou a následným výbuchem, kdy na poslední chvíli zachrání lidi z hořícího auta a končí opět honičkou, při které se buď pachatel zabije v autě, nebo ho nakonec chytí po nějaké bouračce. Občas také nepřestávám žasnout, kolik různých druhů případů sahá do kompetence dálniční policie. Drogy, vraždy, únosy, vydírání. Dělají snad úplně všechno. I přes tyto malé chyby je to jeden z nejlepších seriálů, které jsem kdy viděla a moc mu fandím.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %