avatar uživatele

Lilith666

off
Jméno
Věk32 let (Štír)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Lilith666
plakát
Tajemství Pravdy
27. září 2013
další názory k seriálu

IrmaVamp - plně souhlasím

Plně souhlasím s tím, že na konci soubojů měli všichni všechno čisté. Na druhou stranu mám talent si všechno odůvodnit, takže mi to moc nevadilo. Kahlan se např. umí vyhýbat stříkání krve a nakonci si všechno utřou do... něčeho :-D
K té knižní předloze, doporučuju přečíst. Knížek je sice hodně a nejsou nejlevnější, ale stojí to za to. Seriál je natočený hlavně podle prvních 2 knížek, ale právě jsem ve finále 3. a už mám obědnanou 4. (narozky :-)) Musím uznat, že druhá mě nebavila tak moc,jako třetí, ale všude je děj napínavý, všechno je víc rozepsané, v první knize se mi zdá, že je vysvětleno hodně věcí, které mě v samotném seriálu chyběly. Na druhou stranu, než začneš číst, nemůžeš tvrdit, že je seriál ostrouhaný, jak nejvíc to šlo. Tolik mé porovnání s knížkama. Seroš je ale super :-)

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Upíří deníky
8. září 2013
další názory k seriálu

To jako vážně??

... to byla moje první reakce. Jenže po čase se o TVD začalo mluvit a psát snad úplně všude, tak jsem si řekla, že stáhnu jeden dva díly a uvidíme. Nakonec to dopadalo tak, že jsem do týdne stáhla všechny dostupné díly (1. a 2. sérii celou a první asi dva díly ze 3. série)a potom nastalo čekání na premiéru dalšího dílu v USA. Týden uběhl a já jsem si mohla stáhnout další díl. A tak dále až do konce čtvrté série.
Musím říct, že Stefana zrovna v lásce nemám. Nesnáším tu jeho "Elena chce zemřít, tak jí její přání vyplním" logiku. Damon sice byl ze začátku blbec ale když už o něco šlo, tak byl rozhodně rozumnější, než Stef. Jinak co se Eleny týká, tak u ní nemusím tu její sebelítost a snahu ochránit každého za každou cenu. Stejně to nakonec obsere každý kromě jí. Bonnie mám ráda. Caroline asi víc, hlavně, co se proměnila, ale jinak si neztěžuji na nikoho. Co se Původních týká, tak nejvíc mám ráda Elijáše a Rebeku. Tolik asi k mému názoru na TVD.
Jinak se už těším na pátou sérii a také na The Originals.

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %