avatar uživatele

Marc

off
JménoMarek
Věk
BydlištěUK
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Marc
plakát
Hawaii 5-0
24. září 2010
další názory k seriálu

Dobrý mix akce a humoru

Na tenhle seriál jsem se moc těšil. Sice neznám původní seriál (i když úvodní znělku, ano, ta je naprosto geniální), ale podle ukázek to vypadalo na dobrou akční jízdu a taky že jo.
Velice pěkné akční scény (kromě úplně poslední, souboj na lodi. Vadilo mi tam svit slunce do kamery, takže občas bojová scéna byla nepřehledná) s dobrými nápady. Tým je perfektně sestaven Alex O'Loughlin se od dob Moonlight pěkně "nakorbil" a už nevypadá jako lízátko, ale jako pravej filmovej detektiv. Grace Park tu jsem jako Boomer v Battlestar Galactice úplně zbožňoval. Daniel Dae Kim - Ztraceni, není co dodávat, tady alespoň mluví plynně anglicky. Jediný Scott Caan je úplně nová tvář, která však vypadá že bude stát za to. Dobrý mix akce a humoru. Neustálé popichování mezi Stevem a Dannym je kouzelné. :)

Hodnocení po Pilotu.

92 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
92 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
90 %
plakát
Šerifové z Texasu
24. září 2010
další názory k seriálu

Milé překvapení

Jsem velice mile překvapen. Už podle trailerů z toho, že seriál produkuje Jerry Bruckheimer, jsem očekával, že to bude dobré. Ale co jsem dostal bylo lepší než jsem čekal. Povedené obsazení hlavní hrdinky a vedlejších postav zejména jsem rád za Amauryho Nolasca, kterého jsem si v Prisone Breaku docela oblíbil a pak Jesse Metcalfe, ze Zoufalých Manželek.

Hodnocení po shlédnutí pilotu.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %