avatar uživatele

Anetinecka

off
JménoAnetka
Věk27 let (Beran)
BydlištěMalebné městečko v podhůří Orlických hor
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Anetinecka
plakát
Video Game High School
22. prosince 2014
další názory k seriálu

Co více říct. Možná, budeš mi chybět.

Jak to jen říct. Právě jsem dokoukala poslední díl a páni. Ze začátku jsem ho měla ráda, ale né zas až tolik dávala jsem mu jen 70% , ale teď když se na to podívám zpětně tak si zaslouží 100%.

Herecké výkony byli parádní, ikdyž čas od času se nějaký ten díl nevydařil zas až tolik tak to stejně celkově zanechává vynikající výsledek. Efekty byli prvotřídní a už jen ty nápady byli na jedničku. Když vezmeme v potaz, že to byl internetový seriál, který si na sebe musel vydělat sám. Páni už jen to je na tom fascinující.

Řekla bych, že se stane srdcovkou každého, kdo má v lásce hry, ale stane se srdcovkou i takového člověka, co vůbec hry nehraje.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Fosterovi
25. července 2014
další názory k seriálu

Neskutečná srdcovka

Wow to je slovo jakým bych tento seriál popsala. Už delší dobu jsem ho měla na seznamu "chci vidět" a jednoho dne, když jsem se nudila tak jsem si ho pustila, no a musím říct, že už od první minutky mě bavil. Rodina, která spolu je schopná diskutovat snad o všem a ta harmonie, co spolu mají. Joo kéž bych to měla aspoň z poloviny doma :D . Na druhou stranu musím uznat, že některé chování dětí jsem doopravdy nechápala, ale co každý se tak občas chová.

Seriál doporučuji každému, který se nadchne pro seriál točící se okolo rodiny (a to né ledajaké)a jejich problémů, mladé lásky, kamarádství a dalšího. Podle mě se dá v seriálu najít dost z morální stránky a můžeme se od nich pár věcí i přiučit.

Ps: první sérii jsem dokoukala v podstatě za 2 dny :D

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
První republika
13. června 2014
další názory k seriálu

Zaujme a nepustí.

Myslím, že tento seriál řadím mezi své oblíbené seriály z aktuální české scény. Příběh mě zaujal hned od začátku a těšila jsem se na jeho další.

Tento seriál jsme sledovaly s mamkou, ale postupem času se na to začali dívat bráchové i s tátou. Vedly jsme o tom diskuze, kdo by mohl být vrahem a co se bude dít dál. Samozřejmě většina si myslela, že to byl Jaroslav a já jen tak s nadsázkou prohodila, kdo by mohl být skutečným vrahem a ono se tak i stalo.

Nejhůře hodnotím asi vztah Vladimíra ke Kláře. Ze začátku mi to připadalo hezké, že i po tolika letech se mají rádi, ale když se na scéně objevila Magdalena, chtěla jsem aby byla jenom s ní jenže on se furt vracel ke Kláře, která mu ubližovala mezitím, co mi Magdalena doslova nabízela modré z nebe.

Rozhodně doporučuji.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Koizora
18. května 2014
další názory k seriálu

Není, co vytknout.

Seriál mi doporučil kamarád, který ho vychvaloval až do nebes. Říkal mi,že z něho byl takový smutný a mě se jenom v hlavě honilo, co to bude za hloupost. Seriál předčil všechny mé očekávání. Do tak krátké série bylo zahrnuto, tolik radosti i smutku a mě nezbývalo nic jiného než sledovat seriál s kapesníkem. (co se taky divit, když mě dojme i to, že někdo zachrání psa)

Rozhodně doporučuji, kdo tento seriál shlédne neprohloupí ba naopak:)

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
100 %
plakát
The 100
18. května 2014
další názory k seriálu

Jen tak dál.

Seriál mě zaujal už od prvního dílu a těšila jsem se na další díly, ale musím podotknout, že se u mě střídaly pocity jak na houpačce. Často mi připadá, že jednání stovky je docela povrchní až lehce zavádějící, ale i přesto si seriál našel cestu k mému srdci. Dost se mi líbí jak se tam postupem času některým hl. osobám mění charakter někdy k lepšímu nebo k horšímu. Rozhodně je horkým kandidátem do zamilovaných :)

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %