avatar uživatele

Alinka Pralinka

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Alinka Pralinka
plakát
Holky za mřížemi
18. listopadu 2013
další názory k seriálu

OITNB

První díl a už to jelo, nedalo se přestat, celý den v práci uzívaná jsem se nemohla dočkat dalšího nočního maratonu. Je to prostě pecka, nemůžu tomu nic vytknout. Je to jeden z mála seriálů, kde mě baví každá role, ne sice každou roli mám ráda, ale stejně si ujedete na každém. Určitě bych to neoznačovala jako Prison Break pro holky (copak Michael nebyl pro holky?:)), ale jako prostě další z mála seriálů z vězeňského prostředí, který nám nechce ukazovat pouze jeho drsnou stránku a beznaděj vězeňkyn, ale i to, jak se tam dá přežít, držet pospolu, nepropadat beznaději. Pornoknírač je naprosto skvěle nesnesitelný (je tahle kombinace vůbec možná?). Na novou sérii se šíleně těším, natož, když nás v posledním díle zbavila té šílené fanatické krávy:)

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Malviviendo
18. listopadu 2013
další názory k seriálu

Malviviendo

Hned první večer, co jsem se s tímhle úžasným seriálem seznámila, jsem si dala (bohužel) maraton celé série, nedalo se prostě jinak.
Seriál je originální, vtipný, i když se to na první pohled nezná, tak všechny situace jsou reálné pro každého z nás, hrají tam nádherní kluci (kteří navíc umí i hrát a přitom se nejedná o žádné herce) a hlavně seriál doprovází úžasná španělská hudba. Úvodní znělka, který vždy naráží na nějaký populární seriál je mnohdy lepší, než má její originál. A jako velké plus je to, že se i naučíte španělsky:), takže rozhodně a jedině s titulkama.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %