avatar uživatele

mischell.michaela

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky mischell.michaela
plakát
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně
27. listopadu 2013
další názory k seriálu

Rizzoli

Vtáhne Vás tam, kam sám seriál potřebuje... Maura a Jane jsou postavy, kterým prostě neodoláte. Maura je ta vzdělaná na vyšší úrovni a Jane je ta správná holka policajtka :)(což mi nápadně připomíná Sběratele kostí, jen s rozdílem pohlaví hlavních představitelů. Nebýt mého manžela, asi bych tento seriál nikdy neviděla, ale i tak se na něj opravdu ráda podívám, protože i přes žánr, jsou zde opravdu úsměvné scénky.
Jediné co je v tuto chvíli otázkou je, co bude s tímto seriálem dál po smrti herce Lee Thompson Young. Postava detektiva Frosta je jednou ze zásadních a milých. Pokud by seriál pokračoval, bude velmi těžké tohoto herce nahradit jinou postavou a novým hercem, který může seriál buď oživit či pomoci propadnout.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
50 %
plakát
Námořní vyšetřovací služba
27. listopadu 2013
další názory k seriálu

Klasika...

Jeden z mála seriálů s dlouhodobým vysíláním, na které se fakt stále těším. Gibbs je prototip bývalého vojáka se zásadami a hodnotami, jaké má dnes už málokdo. Pokud by tato postava padla, padl by celý seriál. Naproti tomu celý tým dohromady tvoří úžasnou podívanou, dalo by se snad i říct, že jsou snad jakási rodina nerodina a to mi je velmi sympatické.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Ravenswood
27. listopadu 2013
další názory k seriálu

Ravenswood

Seriály si většinou vybírám podle toho jak jsou prezentovány a recenzovány. Někdy se ovšem stane, že se prostě na něco podívám jen tak z holé čisté nudy a buď mne zaujme nebo ne. Přečetla jsem si pár recenzí, názorů a shlédla několik promo k tomuto seriálu a upřímně? Obsazení herců nešťastné, prostředí už je lepší. Tajemnost, strašidelnost, děsivost, uchvácení, očekávání, příběh - to vše dohromady = seriál seškrábnutý na papír s pokusem, který moc nevyšel.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
70 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
30 %
plakát
Původní
27. listopadu 2013
další názory k seriálu

Jeden lepší než druhý

The Originals je jedním z řady povedených seriálů, které mě dokonale usadí do židle a skutečně se na něj dívám a vnímám. Každá epizoda má svůj vlastní děj a zároveň je v pozadí i navazující k předešlému dílu. Vždy, když už si myslím, že vím co zrovna přijde, mě něco překvapí a s velkým očekáváním se těším na díl další. Herecké výkony jsou dospělejší, promyšlenější, žádná zdlouhavá popotahování. Viděla jsem zatím všechny díly a musím objektivně říct, že The Vampire Diaries je sice výtečný seriál, ale The Originals je tím pravým pro milovníky tohoto žánru.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %