Tulrika

off
JménoUlrika
Věk37 let
BydlištěKladno
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Tulrika
plakát
Neskutečná Anna
20. února 2022
další názory k seriálu

Neskutečně otravná Anna

Anna se má pocit, že je lepší než ostatní. Myslí si, že je schopnější, chytřejší a má větší talent než všichni okolo. Je toxická, jde si za svým a rozleptává život všem okolo. Já vím, že všichni ti pracháči mají tolik všeho, že si ani nevšimnou, když o něco přijdou, ale to pořád neznamená, že je v pořádku někoho okrást. Ona neokrádala jen ty bohaté, ona okrádala všechny. A věřila, že na to má právo, protože je chytrá a vypadá dobře v drahých šatech. Kupovala i hodně věcí "přátelům", ale i to podle mě dělala, aby si udržela status celebritky.
Seriál je strašně natahovaný, dialogy šustí papírem a některé části jsou úplně o ničem. Podstatné zkrácení by tomu prospělo.
Novinářka Vivien na mě působila jako hysterka, co riskuje i vlastní dítě kvůli článku. Dvě hlavní ženské postavy prostě bolestivě přehrávají. Největší plus byl právník a další vedlejší postavy. Chtěli ukázat věc z Annina pohledu a zlidštit ji, ale já ji nesnášela a přála jí vysoký trest. A když jsem viděla ty fotky ze soudu, tak reálná Anna byla ještě víc nesympatická než ta seriálová.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
50 %
plakát
Bridgertonovi
28. prosince 2020
další názory k seriálu

Kniha je kniha

Ani knihy nejsou vysoká literatura, ale je to zábavná dobová romantika s kapkou erotiky. Seriál na mě působí jako parodie. Hrají tam sice hezcí lidé, ale chovají se, tak nablble až to bolí. To že polovina jsou černoši je taky síla. Já mám ráda seriály, které jsou historicky přesné. Ano pro ostatní mohou být nudné, ale já prostě fandím dobovým kostýmním seriálům a filmům, které jsou autentické. Tohle opravdu zabili.

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
58 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
50 %
plakát
Umbrella Academy
12. března 2019
další názory k seriálu

Skvělá jízda

Od seriálu jsem nic nečekala a dostala jsem nálož skvělého příběhu, hereckých výkonů a parádní hudby. Všechny postavy mi přirostly k srdci - živé i mrtvé. Sheehan hraje dalšího ze svých legendárních magorů a sedne mu to. Pětka byl vynikající. Co říct. Budu si muset přečíst předlohu.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Narcos: Mexiko
1. února 2019
další názory k seriálu

V Mexiku je třeba zasít zelený list....

Tohle je příběh pro mě. Skvěle zahrané, skvěle natočená a tak akorát brutální.Trochu jiné než původní Narcos. Tady jde hlavně o zahradničení a zrod kartelu. Tento příběh není tak provařený jako život Pablo Escobara, takže nemám tušení, co bude dál. Míra korupce je strašná a nikdo si nevšímá toho, že se utváří systém narkomafie. Policista Kiki mi přijde málo charismatický (Pedro Pascal to není no), ale jinak jsem dostala přesně, co jsem čekala.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Chirurgové
29. července 2018
další názory k seriálu

Ach, ty doktoři

Viděla jsem pár upoutávek kdysi v televizi a zaujalo mě to. Po dlouhých letech jsem se pustila do maratonu a vůbec nevěděla, co čekat. Zatím jsem to zvládla do půlky třetí série. Je to kvalitní seriál, ale není pro mě.
Tyhle vztahovky na pozadí každodenního dramatu mi přijdou ubíjející. Jako zdravotník se můžu jen smát partě chirurgů, co sami tlačí postel na CT. Sestry a sanitáři jsou tam opravdu málo a když tam jsou, tak jen proto, aby roznášely syfilidu od lékaře k lékaři. Akutní operace ve výtahu přišla dřív než v jiných seriálech. Doufám, že brzy uvidím i další profláklá klišé jako...
+ hrdinové ohrožováni zbraní(nebo nuceni někoho operovat)
+ někdo bude někde zasypán nebo tak... a možná bude operovat
+ přírodní katastrofa je donutí makat v provizorních podmínkách
+ někdo z doktorů tragicky a hrdinně zemře
+ hrdina bude muset operovat sám sebe
+ dva lidé, co se předtím nesnášeli se osudově zamilují
+ defibrilace pacienta, který má zástavu
+ a nějaká matka určitě bude chtít odložit nebo potratit dítě, ale rozmyslí si to

Nechci seriál hanit, přijde mi docela dobrý. Jen mi přijde stejný jako všechny ostatní jen líp podaný.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
70 %
plakát
Pevnost Boyard
30. září 2016
další názory k seriálu

Když dva dělají totéž....

A tak vyhrabali všechny "celebrity", které byly ochotné se válet v blátě a plazit se mezi červy a kopli je zpátky do 80.let. Je to nuda a absolutně bez dynamiky. Jak to jen ti Francouzi dělali? Že to bylo o tolik lepší? Nebo mám asi jen zamlženou skutečnost dětstvím.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
20 %
plakát
Gotham
3. září 2016
další názory k seriálu

Policie Gothamu...

Všechno už bylo napsáno.
Nemůžu jinak než psát v superlativech. Seriál mi padl do oka a vždycky když se zjeví nějaká budoucí známá entita, tak jsem úplně blažená. Výkony jsou vynikající a děj temný.
Postupně se mi velmi začaly líbit části s policií. Nemyslím hlavní hrdiny, ale ty nebohé uniformované policisty. Říkám si, co dožene někoho dát se k policii, kde je polovina lidí zkorumpovaná a spravedlnost neexistuje. Tito bezejmenní hrdinové se během seriálu nechájí střílet, bodat, spálit, mrazit, házet z okem a okousat zaživa. Čest jejich památce.
A taky to gothamské počasí. Na pohřeb vždycky prší...
Myslím, že se může dívat i člověk Batmanem netknutý, ale tolik si to neužije.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Angie Tribeca
2. února 2016
další názory k seriálu

Co to jééé?

Tak já opravdu nevím. Nějak tomu nemůžu přijít na chuť. Má to výborné momenty, ale jindy mi to přijde až zoufale křečovité. Mám ráda parodie, ale tohle je na mě asi až moc brutální. Myslím, že na tuhle šílenost nejde napsat optimální názor. To se prostě musí vidět.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
50 %
plakát
Byl jednou jeden... život
3. ledna 2016
další názory k seriálu

To je život

Krásně udělané, poučné a pravdivé. Všechno dokonale vysvětleno. Těšila jsem se na to a ani mi nedošlo, že mě to učí. I po všech těch letech ve zdravotnictví si to všechno pořád představuji takhle. Zvlášť ty krvinky s kyslíkem a běhající vzruchy. Dodnes pláču nad hrdinným smrtelným bojem bílých krvinek proti bacilů. Čest jejich snažení.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
Dobrodruh
14. dubna 2015
další názory k seriálu

Dobrodruh

Ze začátku mi to přišlo jako bezva nápad. Čekala jsem něco ve stylu Lonely planet, kde cestovatel ukazuje určitou zemi a má k tomu vtipný a poučný komentář.
Ale náš dobrodruh většinu času natáčí, jak se cpe v místní putyce a jak mu vlaje ve větru bradka. V Mexiku nám například chtěl ukázat něco jiného než ostatní a tak se šel potápět do nejvíc turistických míst, co tam mají. Takže skvělé téma i nápad, ale zpracování nic moc. Mám pocit, že v dnešní době má spousta lidí z dovolené lepší a poutavější záběry.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
40 %
1/4
1234