avatar uživatele

marvio

off
JménoMartin
Věk49 let (Blíženci)
BydlištěProstějov
Twitter
Instagram
FacebookMartin McGrinder
Poznámka
Názory uživatele marvio
plakát
Mladý Van Helsing
19. dubna 2023
další názory k seriálu

Amatérština

Tak tohle bylo hodně špatný. Za to, že jsem dokoukal všech šest dílů, by mě měl někdo zaplatit. Hlavní hrdina se neustále chová jako idiot. Seriál vypadá, jako by ho natočila skupina amatérských nadšenců. Souboje jsou naprosto k smíchu. Monstra z polosvěta jsou k smíchu. Ale celé je to vlastně k pláči. To i komunistický seriál Plechová kavalérie je oproti tomuhle uměleckým dílem.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
20 %
plakát
V.I.P. vraždy
8. února 2016
další názory k seriálu

V.I.P Vraždy, detektivka kde obětí je divák.

Nejsem nijak náročný divák, ale co je moc, to je moc. Mám rád české kriminálky a jsem ochoten lecos autorům odpustit. I v seriálu Kriminálka Anděl, jenž není bůhví jakým veledílem, se najde pár dobrých epizod. Chápu, že tak dobrý seriál jako jsou Případy 1. oddělení se objeví jednou za pár let, ale novinka televize Prima V.I.P. Vraždy, to je naprostý odpad. Tam je špatně úplně všechno. Už asi po 20 minutách první epizody se mi otevírala kudla v kapse. S velkým přemáháním jsem úvodní příběh zvládnul až do konce. Kdybych si měl pustit další epizodu, musel by mi za to někdo zaplatit.

58 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
10 %
plakát
Daredevil
14. dubna 2015
další názory k seriálu

Tohle fakt ne!

Zvládnul jsem dva díly. Víc po mě nikdo nemůže chtít. První díl ještě ušel, ale už jsem věděl, že tohle nebude můj šálek kávy. Ok, je tu Flash, chlap ozářenej nějakým svinstvem, kterej rázem běhá nadzvukovou rychlostí. Je to sci-fi, to beru. Ale co je proboha tohle?! Slepec, těžce zraněnej z předchozí rubačky, kterej nemá žádné superschopnosti stříská nahromadu snad deset ruskejch mafiánů. U druhého dílu jsem si chtěl rvát vlasy. Dávám 20% za scény, kdy hrdina vzpomínal na dětství.

35 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
27 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 26 lidí
20 %
plakát
Vinaři
20. října 2014
další názory k seriálu

Asi takhle,

První díl seriálu, mě vyloženě zklamal. I další díly byly spíš slabší. Sám jsem moravák, tak to míchání moravštiny z češtinou slyším, ale tak se teď u nás prostě mluví. Kdyby tam všichni mluvili čistě moravským nářečím, bylo by to divné.I já sám už " nemlovim čistó moravštinó ". Každopádně jsem ve sledování seriálu pokračoval, protože pořád byl z těch českých v daný okamžik to nejlepší, co televize nabízela a já doufal, že to bude lepší. A dočkal jsem se! Konkrétně poslední tři díly co jsem viděl, tedy 6,7,8, se mi fakt hodně líbily. Pokud ve stejném duchu bude seriál pokračovat, tak budu spokojen. Jen škoda toho začátku. Z nadšení z posledních dílů, dám 80% i když v průměru z těmi slabšímy by to mělo být tak na 65%.
Druhá série
S přibývajícími díly první série, jsem seriálu přišel na chuť a oblíbil si jednotlivé postavičky. První díl druhé série byl pro mě proto trochu šokem. Ale jen na chvíli. Teď konečně si autoři přestali hrát na vinařský seriál, protože všichni jsou tam asi takoví vinaři jako Pat a Mat řemeslníci, přesunuli ty nejlepší postavy z první série do Čech, přidali další skvělé postavy a máme tu slušný komediální seriál, plný parádních, ale místy i trapných gegů. No, nic není dokonalé. Kdo tohle dílko bere jako oddechový sitcom a má rád takový ten hospodský humor, tak si přijde na své. Dnes po závěrečné 16 epizodě druhé série zjišťuji, že mi bude fakt hodně chybět.

86 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
43 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
80 %
plakát
Stalker
17. října 2014
další názory k seriálu

Dobrej rozjezd

Mrknul jsem na to, páč je to letošní novinka. Zatím jsem viděl první dvě epizody a jsem opravdu mile překvapen. Myslím si, že tohle krimi drama bude letos patřit k těm lepším seriálům. Loni mě nadchnul podobně Blacklist.

29 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
plakát
Agenti S.H.I.E.L.D.
16. října 2014
další názory k seriálu

Seriál roste!

Tedy rozjezd měl pomalý a vydržel jsem, protože jsem věřil, že to lepší prostě přijde. A nezklamal jsem se! Jakmile Hydra vystrčila růžky, už to jelo! Takže jsem se samozřejmě těšil na druhou sérii a doufal, že bude pokračovat ve stejném tempu, v jakém končila ta první. Spletl jsem se. Druhá série pekelně dupla na plyn a je to jízda nadzvuková. Píšu po čtvrtém díle druhé série, ve které zatím hodnotím všechny díly za 100%. A to snad nepamatuji u žádného seriálu. No, Chicago P.D. asi taky.

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Černá listina
16. května 2014
další názory k seriálu

Tuto sezonu,prostě jednička

Tedy nestává se mi, že bych si seriál oblíbil od prvního dílu, tak jako mě chytnul Blacklist. Možná na tom má velký podíl charizma Jamese Spadera, ale tohle mě prostě chytlo a třepal jsem se na každý další. Před pár minutami jsem dokoukal poslední díl první série a celkově hodnotím seriál za 98%. Nechávám si 2 procenta, kdyby náhodou druhá série byla lepší. Do nějakého devátého dílu to byl výborný seriál, ale pak se to neskutečně rozjelo. Reddingtonovy hlášky v mezních situacích, to byl bombónek. Zkrátka lidi co psali scénář odvedli perfektní práci. Můžeme jen doufat, že na podzim se druhá série rozjede ve stejném stylu.

79 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 14 lidí
100 %
plakát
Čtvrtá hvězda
23. ledna 2014
další názory k seriálu

Jsem v rozpacích

Ahoj všichni seriálisti! Tohle je můj první koment. Toliko na úvod a teď už k seriálu. Tak tedy, viděl jsem první tři epizody a dávám zatím tak 75%. Čekal jsem typický sitcom, no není. Vůbec nevím, kam to zařadit. Vděčný jsem za to, že tam není ten odporný smích diváků na každý vtip. To fakt nemusim, směji se kdy já chci. A basta. Takže po třech epizodách, vám řeknu, že to určitě dokoukám do konce. Už jen proto, že Trojan je skvělý, Issová jako vždy k nakousnutí. Tož uvidíme, jak se jim povede dál.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %