avatar uživatele

Ruby16

off
Jméno
Věk25 let (Lev)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Ruby16
plakát
Bylo, nebylo
19. prosince 2015
další názory k seriálu

Up and down

OUaT mně naprosto okouzlilo první sérií. Představa pohádkových postav v našem světě pro mě osobně byla zcela nová a neotřelá a části kdy byly postavy ve svém vlastním světě (flashbacky) jsem přímo milovala.
Za tuto sérii bych tedy dala 100%.
Oproti tomu druhá série šla (aspoň podle mě) s kvalitou prudce dolů, vypadalo to, že scénáristi nevědí kdy mají dost a všechno se mi to zdálo takové překombinované. Seriál jsem přestala pravidelně sledovat a pustila jsem ho vždy jen když jsem už doopravdy neměla co jiného na práci (nebo když jsem se musela učit, na prokrastinaci se hodí všechno). Ale přežila jsem.
Za druhou sérii tedy cca 60%.
Třetí a čtvrtá série... No, bylo to rozhodně lepší než druhá, třetí se mi dokonce líbila vážně hodně, ale ne zas tak abych poslušně sledovala každý týden jeden díl, radši jsem si to vždycky nechala utéct a pak dokoukávala.
3. + 4. 75%
Ale ta pátá série.
Nevím, jestli je to tím, že jsem na seriál zmenšila nároky a přestala mít přehnaná očekávání, nic méně do dějové linky jsem se naprosto zamilovala (nebudu říkat proč, kdyby to náhodou četl někdo neznalý, myslím, že těm co to viděli bude vše jasné). A proto se seriál opět dostal na čestné místo mezi mé zamilované. Občas to trochu skřípe, ale tak který seriál je naprosto dokonalý, že? :)
Za 5.sérii 90%

Seriál nemůžu než doporučit, občas budete muset něco přetrpět, ale ve výsledku to stojí za to! :)
A oblíbené postavy? Hook, Regina, Merida, Rampelník
Za to Gold, Sněhurka a Henry mi dost lezou na nervy -.- :D

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %