avatar uživatele

David Prokop

off
Jméno
Věk30 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele David Prokop
plakát
Hrdinové
5. března 2014
další názory k seriálu

pěknej sešup ..

Za první sérii 90% byl jsem naprosto nadšený a těšil se na další díly. Za tu druhou už 80% jak vidíme u mnoha seriálů tak tento si taky nedokázal udržet úroveň..a bude hůř třetí byla jakštakš snesitelná ale ta 4. no děs a hrůza...jsem zvědavý na Heroes Reborn snad to aspoň trochu zachrání

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %
plakát
Dům z karet
5. března 2014
další názory k seriálu

WOW

Co díl to pecka! Jeden z nejlepších seriálů současnosti. Naprosto dokonalý příběh, většinou americké filmy nestojí za nic ale toto je jiná pohádka, v takřka každém dílu mě něco vždy dostane. Musím pochválit i hudební provedení vždy mě to naprosto vtáhne a podtrhne to můj divácký zážitek. Obsazení o tom snad ani nemusím psát a hlavní postavy to je skvost! Fandím ti Francisi ;)

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
20 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Živí mrtví
5. března 2014
další názory k seriálu

smrt je všude

No tento seriál pro mě byl asi tím největší překvapením. A to velice milým. Většinou mi tyto postapokalyptické zombie a co ja vím co dalšího nic neříká, ale tento počin to je úplně jiná...skvělý příběh,obsazení,úžasné detaily a propracování, zvraty prostě skvělé :)

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
plakát
Sherlock
5. března 2014
další názory k seriálu

od první vteřiny..

přesně tak to začalo, od první vteřiny jsem se do tohoto seriálu naprosto zbláznil a to stále trvá. Herecké obsazení je naprosto geniální, přestože akční verzi od Guye jsem viděl nespočetněkrát a vždy se u ní bavil toto je naprosto odlišné a dokonalé! Benedict je dokononálý Sherlock. Další postavy ať už drahý Watson, Irene Adler nebo inspektor jsou dokonale vykreslené a velice zábavné. Novodobé zpracování mě nejprve trochu vystrašilo když jsem o tom četl poprvé ale nic lepšího se nemohlo stát. Podle mého je tento seriál nejlepší na světě a nemá konkurenci.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %