avatar uživatele

Adie

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Adie
plakát
Sherlock
10. května 2014
další názory k seriálu

Did you miss me ?

Tento seriál mě ohromil hned v první vteřině. Naprosto vás to vtáhne do děje, minuty ubíhají a najednou zjistíte, že už je konec..
Všechno má své chyby, ale u tohoto jsem našla pouze jedinou - vychází co dva roky.. Producenti to obhájili rozumně, ale přeci jen mít něco dva roky v hlavě dá zabrat.. Nicméně, vyplatí se to.
Jsem především fanoušek upírů, nečekala jsem, že mě to tak uchvátí, ale stalo se.. To, že jsem se začala dívat na Sherlocka bylo nejlepší rozhodnutí, které jsem kdy udělala.
Nechybí tomu vtip ani akce. Donutí vás přemýšlet, jako on i když to není vůbec lehké, zvlášť když to jenom vidíte a slyšíte, ale občas se zadaří.
Po shlédnutí posledního dílu druhé série jsem doufala nejhorší.. Ale přece jen, co by to bylo za Sherlocka Holmese, kdyby nepřežil svou vlastní smrt? Dvakrát.. Myslela jsem si, že takto vysokou laťku rozhodně třetí série netrumfne.. Opak byl pravdou.. Nakonec se mým oblíbeným dílem stal poslední díl série třetí.. Nespočetněkrát jsem si přehrála jak bojuje o život, umírá a Moriarty nad ním zpívá.. Jsem na tomto seriálu závislá..
Vážně doporučuji se začít dívat, je úžasný ! :)

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %