avatar uživatele

albatros05

off
Jméno
Věk57 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele albatros05
plakát
Most!
3. března 2019
další názory k seriálu

Závan starých časů

Po shlédnutí prvního dílu jsem si byl jistý, že tohle bude kultovní záležitost. Dýchnul na mě duch starý dobrý Český sody, kde se autoři s ničím moc nemazali a prostě to do nás naprali pod tlakem (docela by mě zajímalo, jestli by si dneska někdo troufnul třeba na prací prášek Áriec...).
Do čtvrtýho dílu to bylo přesně ono. Pak se to, bohužel, trošičku rozpatlalo v těch citovejch a vztahovejch omáčkách, ale nebylo to zas tak hrozný. Jen mě mrzela ta šílená mostománie, která se kolem nakonec strhla, nemám tyhle jásající davy moc rád.
Celkový dojem byl ale dost dobrý.
P.S.: ...oblíbená hláška: "Von neni rasista, von je debil."

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
63 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
90 %
plakát
Krmelec u Muflona
10. ledna 2018
další názory k seriálu

Hospodská sranda... proč ne?

Padnul tady dotaz, pro koho tenhle seriálek vlastně je. V žádném případě pro intelektuály a jemnocitné dámy, ale jako hospodská sranda to funguje skvěle... Takže nazdar, hanbáři. :)

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona
2. ledna 2016
další názory k seriálu

Zklamání

Oficiální text distributora se snaží vzbudit dojem, že jde o téměř nejlepší zpracování příběhů Sherlocka Holmese, ale opak je pravdou. Nebýt slušných hereckých výkonů Vasilie Livanova (S. H.) a do jisté míry i Vitalie Solomina (Dr. W.), byl by to, dle mého mínění, propadák. Nejvíc mě dráždila naprosto nepovedená snaha o autentičnost anglických interiérů a exteriérů, když z téměř každého záběru na mě křičelo něco ruskýho (asi jsem ta ty ruský věci od dětství alergickej nebo co). Když k tomu přičtu "herecké výkony" většiny ostatních účastníků, myslím, že 6 hvězdiček je ažaž...

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
60 %
plakát
Bezdružice
19. října 2015
další názory k seriálu

Co na to říct...

Tak trošku trapas. "Kameňáky" nejsou žádné veledílo, ale tohle je ještě o několik levelů níž (navíc se tu fórky ze zmíněných filmů bez skrupulí opakují). Vydržel jsem skoro půlku prvního dílu, pak jsem měl pocit, že budu blinkat. Za tu dobu jsem zaznamenal jeden nebo dva "vtipy", které jsem neznal... proto ta jedna hvězdička. Ale další díly si klidně nechám ujít.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
10 %