avatar uživatele

Teteyza12

off
JménoTess
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Teteyza12
plakát
Bylo, nebylo
4. dubna 2015
další názory k seriálu

Once Upon a Time

Na tenhle seriál jsem narazila asi před měsícem a naprosto mě uchvátil. Naprosto se mi líbí, jak se přeskakuje z jednoho světa do druhého. Dozvídáme se toho hrozně moc a líbí se mi, jaké příběhy dali postavám, do kterých bychom to nikdy neřekli. :D První série byla bezchybná. Seznamovali jsme se s postavami, byly nám představeny některé příběhy z pohádkového světa. Hrozně se mi líbí Rampelník v podání Roberta Carlyla :D Krásné efekty, příběh a nejvíc se mi líbí, že je pořád z čeho čerpat. Pohádek je hrozně moc a těším se na další díly.

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Lovci zločinců
25. ledna 2015
další názory k seriálu

Person of Interest

Hned na začátku vám řeknu na seriál samou chválu, aby si to hateři tohoto seriálu nemuseli číst. :)
Seriál mě zaujal již od samého začátku. V celém seriálu se objevuje spousta napětí, zajímavých případů, ale i něco dojemného tam je. Není to styl seriálů, ve kterých jsou lidé nezranitelní a mají kosti ze železa, takže když skočí na auto z letadla, tak se jim kosti nezlomí. Jsou tam reálné, ale i nereálné věci. Jedna z těch méně reálných je, že pan Reese bez jediného škrábance vymlátí celý bar týpků s puškama, ale každý seriál má své chyby, no ne? ;)
Vlastně jsem každý večer, kdy Person of Interest dávali v televizi, koukala jsem se až do konce, což zapříčinilo to, jak moc se těším na 4. sérii. Hrozně mě zaujali hlavně flashbacky do minulosti pana Reese, kde se o něm dozvídáme opravdu hodně a v podstatě skoro vše, co je o něm potřeba vědět.
Jak jsem již zmínila, jsem netrpělivá ohledně 4. série a i když se to asi nebude líbit několika lidem je to super seriál :)

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %