avatar uživatele

lydia

off
Jménoanna
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky lydia
plakát
Vlčí mládě
22. května 2014
další názory k seriálu

Nous protégeons ceux qui ne peuvent pas se protéger leurs-même

Vlkodlaci, MTV a k tomu ještě název Teen Wolf. Kvůli tomu jsem se seriálu dlouho velkým obloukem vyhýbala. Seriály typu Vampire Diaries mě už tehdy omrzeli a já si říkala, co to musí být za nesmysl. Nakonec jsem si k němu ale našla cestu a jsem za to ráda.

Námět není převratný. Mladík, kterého kousne vlkodlak a musí se s tím vypořádat, k tomu se do města začínají hrnout padouchové. Klasický seriál pro náctileté. V seriálu ale rozjíždí zajímavé náměty. Postavy, i ty záporné, nejsou černobílé a i záporáků je vám někdy líto.

V seriálu hrají noví mladí herci, herecké výkony nejde z počátku moc hodnotit, ty se ale postupem času zlepšili. Každá série má (teda až na tu poslední, ale ta je rozdělena na dvě části, takže působí dojmem rozdělené série) 13 dílů a tak příběh někdy nemá čas se pořádně rozvinout a je poznat, že chybí scény. Díky tomu ale děj vůbec nevázne. Plyne neskutečně rychle. A vy se ani nestihne zorientovat a je konec série.

Herci z počátku nijak nevynikali, ale postupem času se jejich herecký um vytříbil a o dost zlepšil, hlavně co se týká Dylana O'Briena, který hraje Stilese, nejlepšího přítele Scotta, vlkodlaka. Stiles dodává všem scénám to, co většině seriálům chybí, vtip. I v té nejprekérnější situaci má vždy připravenou nějakou vtipnou poznámku.

A právě možná kvůli řadě zajímavých postav trochu zaniká hlavní hrdina, který většinu času prostě zajímavý není, což je škoda. Seriál se na něho zaměřoval hlavně v první sérii a na jeho lovestory s Allison, v druhé sérii šlo hlavně o Lydii a třetí byla rozhodně zaměřená na Stilese. Scott, i když je vždy v první linii, jako by stál někde vzadu.

A za zmínku určitě stojí určitě i soundtrack seriálu. Už to, že seriál jede na MTV by měla být záruka dobře vybrané hudby k seriálu. Určitě velké plus je, že víte hned, jaká písnička zrovna hraje, jak už to MTV dělá.

První série: 80%
Druhá série: 90%
Třetí série: 100%
Čtvrtá série: 70%
Pátá série: 60%

90 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
80 %