avatar uživatele

Teresa H.

off
JménoTeresa H.
Věk24 let — narozeniny slaví za 76 dní (Rak)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Teresa H.
plakát
Zoufalé manželky
29. května 2016
další názory k seriálu

Přirostly mi k srdci

Jako malá jsem občas v televizi viděla malé útržky tohoto seriálu. Nedávno jsem si na to vzpomnněla a rozhodla se, že se na něj podívám. Už po zhlédnutí 1. dílu jsem věděla, že si ho zamiluju. I přesto, že některé série mě nadchly víc a jiné míň, je to jeden z nejlepších seriálů, jaký jsem kdy viděla. Moc jsem si přála, aby nikdy neskončil, takže když jsem dokoukala poslední díl, brečela jsem jak želva.
Je to vážně úžasný seriál, a jsem moc ráda, že jsem si na něj vzpomněla.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Sherlock
3. ledna 2016
další názory k seriálu

Sherlock

Na tento seriál jsem narazila úplnou náhodou, když jsem se koukala na televizi, zrovna dávali Skandál v Belgrávii a mě to opravdu dostalo. Našla jsem si i ostatní díly a musím říct, že je to jeden z nejlepších seriálů, jaký jsem kdy viděla.
Český dabing mi rozhodně nevadí. Existují i mnohem hůře nadabované seriály. Vím, že na originál nic nemá, ale já se radši koukám na český dabing. Anglicky sice docela umím, ale nedokázala bych to tak pochopit a kdybych to měla s titulky, tak se nebudu zase soustředit jen na děj a neužiju si to.
Jediné co mě mrzí je, že musíme tak dlouho čekat na další sérii, ale na druhou stranu, kdyby to mělo ubrat kvalitě seriálu... To si raději počkám :)

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Jak jsem poznal vaši matku
9. února 2015
další názory k seriálu

Dobrá zábava

Mnho lidí přirovnává tento seriál k seriálu Přátelé, a svým způsobem mají pravdu. Jenže tenhle seriál je přesto trochu jiný, je to nejspíš novými hláškami a vtipnými scénami současné doby.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Taneční akademie
9. února 2015
další názory k seriálu

Skutečný balet

Tenhle seriál mi přijde velmi povedený. Líbí se mi, že je skutečný, myslím tím, že popisuje život. Není jako ty přeslazené holčičí seriály, které nemají žádnou myšlenku a hlavní hrdinka se vždy stane populární, splní se jí sen atd. Tenhle seriál je jiný. Je z překrásného australského prostředí a má vynikající obsazení zajímavých a neokoukaných herců. Opravdu mě tento seriál nedchnul. Také se mi na tomto seriálu líbí, že popisuje balet, nejen jako krásný a ladný tanec, ale i jako tvrdou dřinu a puchýře.
A poslední velké plus (aspoň pro mě) je že, seriál je na pokrčování, narozdíl od amerických seriálů tohoto typu.
Taneční akademie se mi moc líbí a proto hodnotím 100% :)

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %