avatar uživatele

Doudy

off
Jméno
Věk46 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Sem maximálně na skypu Doudy01
Názory uživatele Doudy
plakát
Královská rodina
24. dubna 2015
další názory k seriálu

Královstvo trochu jinak

No, vidim to na jedinej mužskej názor. :-D
Milý převapení, jak to vypadá, když se za královskou rodinou zabouchnou dveře a etiketa jde stranou? Podívej se a žasni, já teda koukal nejen na královnu Elizabeth. Vyloženě pohodovej strejček tomu dává grády, až mám občas pocit, jestli to celý neni vlastně parodie (pokud jako bernou minci bereme prapodivný sestřenky)? Ale to má asi navrch ten macho ve mně. Procenta mi nevycházej, tak zaokrouhlim nahoru.

63 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
70 %
plakát
Poslové
24. dubna 2015
další názory k seriálu

Přehnaný očekávání...

...asi jsem měl vážně počkat, k pilotu sem přistoupil vážně natěšeně a bylo z toho zklamání. Možná už sem toho viděl moc a křídla nikdy nevěstily nic dobrýho. ;-) Ale přiznávám slušně rozjetý dějový linky.

29 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
50 %
plakát
BoJack Horseman
27. října 2014
další názory k seriálu

Kombinace

je to nepopiratelně zajímavá - kůň-komik-násoska. Funguje to, u prvního dílu je to krásně ulítlý. Cynik a milovník černýho humoru může bejt spokojenej. Nezboří ani nezachrání to tv svět, ale jako seriál před usnutím by to fungovalo, hned bych ráno vstával líp. :-D (berte s rezervou - titule sem našel jen na první díl)

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
70 %
plakát
Most
9. srpna 2014
další názory k seriálu

Sever nezklamal - I. série

Když se ne Most chysáte, tak berete jako nejdůležitější informaci o hranici mezi Švédskem a Dánskem. Ale je i mnohem dál - mezi mírně autistickou švédskou vyšetřovatelkou a normálním vyšetřovacím medvědem z Dánska. Oba na mě tak vážně působily. Ovšem už na konci prvního dílu jim přijdete na chuť. Že se občas logika zvláštně zamotá, to se ukáže až ve finále. A zkušenej divák si oblíbí i vtipný konverzace v průběhu vyšetřování. ;-) Netuším, jestli to má knižní předlohu, ale autor by musel bejt víc než spokojenej. :-) Na druhou sérii se teprve chystám.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
78 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
80 %
plakát
Nejsem do tebe blázen
3. srpna 2014
další názory k seriálu

Neodolatelnej

mix Sexu ve městě a Dr. House, spousta parodie na sladkobolný bláboly ze Steelový, ještě víc ironie a sarkasmu, no a k tomu tvrdá americká zrzka a zahořklej Anglán. Já teda vyloženě podléhám. :-)

69 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
77 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
80 %
plakát
Fleming
2. února 2014
další názory k seriálu

Po prvnim díle...

Takhle to asi nebylo, ale komu by se to nelíbilo?! Doba, kdy cigáro bylo ozdobou, označení za hejska bylo lichotkou a pití před obědem bylo společenskou nutností. Zmodernizovaný retro s velkym nadhledem i výhledem. Doufám, že další díly se nebudou držet zpátky. I seriál dokládá, že nejlepší Bond neni ten nejsvalnatější.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %