avatar uživatele

miki

off
JménoMikuláš
Věk28 let — narozeniny slaví za 10 měsíců (Ryby)
BydlištěČernošice
Twitter@miki_cz
Instagram
Facebookhttp://www.facebook.com/mikulaspoul
Poznámka
Hlavně ale používám skype: mikulaspoul
Názory uživatele miki
plakát
Dexter
23. září 2013
další názory k seriálu

"Good" in the end

Ach, Dexter. Je smutné koukat na poslední díly seriálů, co sledujete třeba pět let.

Dexter je podle mě super seriál. Až nepříjemně poukazuje, že člověk přilne a souhlasí s postavami, které by se k tomu neměli hodit. Ano, Dexter sice většinou zabíjí jen "zlé" lidi, ale furt je to zabíjení..


Seriál určitě měl slabší a silnější série (výrazněji kromě první a druhé si pamatuji myslím jenom pátou (tu jak je tam Trinity killer) a například poslední nic moc. Ale poslední díl to u mě docela zachránil...

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Ztraceni
12. listopadu 2012
další názory k seriálu

You may talk trash...

Právě jsem dokončil rewatch tohoto seriálu (díky Revolution a dvě nejmenované kamarádky!) a musím říct, že tenhle seriál má furt, i po těch letech kouzlo.
Seriál už jsem viděl, jednou jsem přestal ve 3. sérii a podruhé už jsem se na to dokoukal až do konce, potřetí jsem na to koukal teď.
Poslední shlédnutí mě utvrdilo ve dvou věcech - pátá série je naprosto nejlepší a konec není tak hrozná jak jsem si pamatoval/jak všichni tvrdí.
Ano, v šesté sérii šel po úžasné páté příběh dolů, ale nakonec to všechno dobře dopadlo. V tom je to kouzlo. Když se to rozdělilo na dvě linie, člověk by řekl, že jedna z nich musí skončit dobře, ale podle mě to i přes díry v příběhu scénáři ukončili poměrně dobře v obou. Ne každý seriál dopadne takhle hezky.

No, tak třeba zase za pár let.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Jak nežít svůj život
26. prosince 2011
další názory k seriálu

Britové prostě umí

Dneska jsem se podíval na vánoční speciál a musím říct, Britové prostě umí. Vánoční speciál seriál krásně ukončil.

Na celém seriálu se mě líbilo jak zobrazuje reálný život, kde se s vámi nikdo nepatlá a věci se posíraj každou chvilku (občas to sice přehnali, ale co se dá dělat...). Donova upřímnost je geniální a Eddie je zároveň geniální a zároveň naprostej idiot. Určitě doporučuji...

86 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
plakát
Bratrstvo neohrožených
20. prosince 2011
další názory k seriálu

Opravdoví hrdinové

Už asi před pěti lety jsem četl knížku a od té doby jsem se na seriál chtěl podívat, ale dostal jsem se k němu až teď. Z knihy jsem si pamatoval pouze pár věcí, ale hned jsem si na ně vzpomněl v prvním díle. Běh po špagetách, to se nezapomíná.

Strašně se mi líbí filmové zpracování, skvělá hudba a efekty. Samotný příběh je velmi dramatický a to, že je seriál podle skutečných událostí, ještě více přidává na úžasnosti tohoto seriálu. A troufám si říci, že bez nich bych tady tohle možná ani nepsal. Díky!

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Veronica Mars
8. prosince 2011
další názory k seriálu

Už žádné předsudky!

Nevím proč, ale vždy jsem měl nějak vsugírovaný názor, že Veronica Mars je nějaká strašná blbost. V televizi jsem viděl jen pár minut a nechytlo mě to. Ale když jsem si stáhl první sérii, seriál mě po pár dílech chytl a jel jsem. Je to, co jsem ještě neviděl, skvělá atmosféra, souboje Veronica vs táta, spoustu shipování. Skvělý je taky story-arc, prolíná se do jednotlivých případů a to se u většiny krimi seriálu nevidí. Posledních několik dílů v sérii jsem vždy díval najednou, protože atmosféra je na krájení. Trochu je ale škoda, že seriál skončil tak jak skončil.

70 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
90 %
plakát
Skins
22. dubna 2011
další názory k seriálu

oh, wow

Seriál který se hned první sérií dostal mezi nejoblíbenější. Hned u začátku prvního dílu jsem se válel na zemi smíchy. Na seriálu se mi líbí, jak se každá postava vyvíjí, nikdo není na začátku stejný jako na konci.

Nejvíc se mi líbila 1. generace, kde byli všichni v pohodě, zato v druhé série se mi líbilo jenom pár lidí (cook je extra magor :)). Třetí generace je podle mě ještě šílenější než obě dvě přechozí dohromady. Jedinej trošku normální (až na ten styl oblékání) mi přijde Alo.

Konce 1. a 2. generace mi přišli dobré, alespoň to mělo nějaké rozumné ukončení.

Teď už se s předstihem bojím 4. generace, jak moc šílená bude.

(hodnoceno po konci 5. série)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Do neznáma
9. února 2011
další názory k seriálu

Spencer + Ashley

Ještě před pěti dny jsem o tomto seriálu nevěděl. Už teď je jeden z mých oblíbených seriálů. O South of Nowhere jsem se dozvěděl na PragoFFestu, na přednášce Perly lesbické fanfiction od PetraSF, která mě okamžitě přesvědčila. Hned druhý den mi PetrSF seriál laskavě poskytl.

Hned od začátku jsem věděl, že tenhle seriál je prostě něco jinýho. Normálně seriály ze středních škol nemám rád, ale tenhle mě prostě nutil se okamžitě dívat na další díl(takže ve výsledku jsem ho shlédl jen za tři dny). K první sérii nemám žádné výtky, zato ke konci druhé to jo.
1) Ashley se k Spencer zachovala strašně hnusně.
2) Takhle aby skončila série? Ale notak scénáristi.
Začátek třetí série však byl ještě horší. V S03E06 už se to zlepšilo, ale další velká rána pro Chelsea. Potom už furt větší a větší spokojenost. Jinak tohle je podle mě nejlépe ukončený seriál který sem kdy viděl.

Koho nemám rád: Madison(svině obecná, zvlášť při paintballu), Kyla(zezačátku hrozný, pak ušla a pak zase svině), Jake(ani nemám co říct), Paula(byla na Ashley moc moc hnusná)

A koho mám radši z ústřední dvojce? Raději mám asi Spencer, nejen protože mi přijde hezčí :D, ale taky protože Ashley byla na konci druhý/začátku třetí série tak trochu svině...

Blbý vedoucí stanic, další skvělý seriál zrušen.
Jinak znělka je taky moc skvělá...

Nehledě na kvalitu obrazu, a pár sviňí 100%

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %