avatar uživatele

Pastel

off
JménoÁla Durdilová
Věk
BydlištěJablonec nad Nisou
Twitter
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/a.svobodova
Poznámka
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
Osobní profil

Seriály a já

Přichází nová sezóna, tak uvidíme jestli něco nového přidám..

Loňský seriál, který mě fakt hodně chytl..



A další pecka, která byla taktéž velmi povedená, Luciferovi je těžké odolat.. Tak uvidíme jak pojede dál..




Láska na první pohled díky crossoveru se Supergirl.. Barry/Flash mě dostal. I když s Flashpointem mě teda pěkně naštval, jsem zvědavá jak to bude pokračovat. Cestování v čase totiž fakt nemám ráda.



The Librarians seriál, který navázal na tři film s Flynnem Carsenem nezklamal, taky velmi povedený a kouzelný. A už bude třetí série..



Nedám dopustit na The Big Bang Theory, na který jsem se vlastně koukat nechtěla a pak viděla sérii málem na jeden zátah.



Detektivní seriál, tentokrát v kanadské režii, je hodně promakaný. A detektivovi nelze odolat, ta doba měla své kouzlo, i když byla těžká.



Konečně se pomalu prokousávám pohádkami.. Jen vypadají spíš jako klasické od Grimmů..



V minulé sezóně jsem zvládla dohnat i jeden velký rest a jsem připravena na návrat a docela se i těším. Holky mi přirostly k srdci.



Jako malá jsem milovala Komisaře Rexe, kdo by nechtěl super vlčáka, který je úplně dokonalý a toho pachatele prostě chytí.



Tenhle seriál už bohužel skončil, i když si užil sérií celkem dost.. A Patrick je prostě Patrick. V posledních sériích jsem však postrádala postavy Grace Van Pelt a Wayne Rigsby..



A další seriál co už bohužel nebyl obnoven, měla jsem ho moc ráda, dopadlo to dobře, jen možná ten poslední díl trochu uspěchali. Ale zas můžu být ráda, že je uzavřený.



Ještě by to chtělo něco z českého prostředí, celkem jim dávám šanci, ale který se mi fakt hodně líbí je těžší. Myslím, že tenhle je super, asi nejvíc díky Davidu Švehlíkovi ;-)




V oblíbených se jich najde asi víc.. Ale mohlo by to stačit ;-)