avatar uživatele

Zoidy

off
JménoJan Huňka
Věk34 let (Kozoroh)
BydlištěBrno
Twitter@Zoidy_CZ
Instagram
Facebook
Poznámka
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
Osobní profil

Na seriálech ujíždím už poměrně dlouhou dobu. Začalo to pořádně se Stargate: SG-1 což je pro mě dodnes srdcovka.

Poté už byl můj osud zpečetěn. Začal jsem navštěvovat cony a stal se člověkem na nich závislých a hlavně na všech lidech co tam jezdí.

Seriály, které mi za tu dobu přirostly k srdci jsou rozhodně nová Battlestar Galactica s jasným prvním místem. A dále pak již zmiňovaná SG1 a SGA, díky které jsem poznal všechny super lidi z www.sga-project.com fora. Velice jsem si oblíbil i Prison Break a s ním skvělý český web www.prison-break.cz díky kterému jsem taky poznal pár dalších super lidí.
Na vrchních pozicích se sluní i seriál Lost, neboť dodnes si jednoznačně stojím za tím, že jde o snad nejpropracovanější ovšem poněkud hůře stravitelný seriál, škoda jen, že spousta lidí je ohledně té propracovanosti jiného názoru.
No a pak vysoké příčky okupuje ještě Futurama s mým životním idolem Dr. Zoidbergem díky němuž mám i svou přezdívku, Doctor Who, Dexter, HIMYM s Barneym, o kterém jste mě mohli vidět přednášet na Festivalu Fantazie 2009 a Festivalu Fantazie speciál 2009. No a spousta dalších seriálů z té hromady, co jsem jich už viděl.

Z conů mě můžete jinak určitě potkat na Festivalu Fantazie, Festivalu Fantazie speciál, SCONu, ConventiConu, KoprConu a teď už i PragoConu.
Na FF přednáším pouze v linii SeriesCon s pravděpodobně už tradičními Zoidyho seriálovými tipy.

Z titulků v mé tvorbě za zmíňku stojí snad jen seriál The Guild. Rád bych se titulkům obecně věnoval víc, jelikož si myslím, že má angličitna je už na slušné úrovní za ty dluhé roky, jenže to mi znemožňuje mé studium VUT v Brně Fakulty Informačních technologií, která je velkým požíračem volného času a dává člověku dost zabrat.
Z toho si asi vyvodíte, že jsem Ajťák jaksepatří :).