avatar uživatele

earleenova

off
Jménohard question
Věk23 let
Bydlištěasi prague
Twitter@earleenova
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky earleenova
plakát
American Horror Story
2. července 2015
další názory k seriálu

Trocha strachu neuškodí

Abych se přiznala, ze začátku jsem se velmi bála, jestli má vůbec cenu se na tento seriál podívat. Nakonec jsem ale velmi ráda, že jsem se rozhodla pro ano.
První sérii jsem si naprosto zamilovala. Myslím, že každého prostě nadchnul vztah Tate(a) a Violet. Tato série mi stále přijde jako jedna z nejlepších a neohratelná.
Narozdíl od druhé, která mě až tolik nezaujala. Postavy byly též skvěle promyšlené a každá měla svůj vlastní příběh. Jelikož jsem ale fanynka krvavých hororových námětů, Krvavá tvář si získala mojí pozornost. Druhou sérii bych rozdělila asi na tři skupiny spojující se do sebe, tedy na příběh sestry Mary Eunice a její druhé tváře, příběh Dr. Argena a jeho zvláštních choutcích a poté ten, co mě asi jako jediný zaujal, příběh Krvavé tváře. Snažila jsem se, abych příliš nevyspoilerovala děj, tak snad se mi to povedlo.
Ohledně třetí série jsem byla mile překvapena. Když jsem všude tak narážela na kritiku typu "Coven není jako ostatní série" atd., očekávala jsem naprostý propadák. Avšak tato série mě bavila mnohem více než Asylum. Samozřejmě, to je věc názoru. Musím ale uznat, že tato série nebyla tolik plná scén, kdy bychom se báli, narozdíl od předchozích sérií.
A o čtvrté sérii zatím nemůžu nic říci, jelikož se na ní teprve chystám.
I přes pár chyb tento seriál miluju a určitě je to jeden z nejlepších, jaké jsem kdy viděla. Určitě dopuručuju všem. Doslova všem.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
100 %
plakát
Hannibal
2. července 2015
další názory k seriálu

Slabší žaludky stranou..

Zatím jsem viděla pouze první sérii, ale rozhodně hodlám shlédnout i druhou. Působivý děj zaujme každého diváka, dle mého mínění. Seriály s hororovým či krvavým dějem mám v poslední době nejraději a musím uznat, že tento je jeden z nejlepších.
Příběh podle mě není jen o zabíjení, ale má i něco do sebe. Samozřejmě ne smyslu, že bychom si měli z něj vzít ponaučení a začít zabíjet a jíst lidské maso. To netvrdím, ale někdo na to má třeba jiný názor.
Přiznávám se, že podle prvních dílů jsem si myslela, že půjde pouze o psychologickou slátaninu, ale další díly mě mile překvapily. Příběh je velmi propracovaný do detailů, což většina diváků ocení nejvíce. Také je velmi napjatý a ve většině chvílích nevíte, co očekávat.
Postupem času i více poznáváme postavy a já osobně jsem u některých byla opět mile překvapena a u některých naopak znechucena. Ale právě takové prožívání u diváka dělá seriál ještě lepším, i když se třeba jedná o kritické mínění.
Doporučila bych ho určitě všem, kdo rád sleduje seriály tohoto typu, ale pro lidi se slabším žaludkem to rozhodně není.

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Vlčí mládě
2. července 2015
další názory k seriálu

Pro puberťáky nebo fandy nadpřirozena? Pro obojí!

Na Teen Wolf jsem na různých stránkách narazila už dříve, ale teprve před půl rokem jsem se rozhodla shlédnout pár dílů. Nejdřív jsem od toho nic neočekávala, ale po asi třech dílech jsem si musela stáhnout i další. Takhle to šlo dál a dál, až jsem nakonec shlédla i 4. sérii v titulkách a zjistila jsem, že jsem si ten seriál naprosto zamilovala.
Vztahy mezi postavy jsou zkrátka klasika, ale nikdy neohrané. No řekněte, kdo by neshipoval aspoň jeden pár v nějakém jeho oblíbeném seriálu? I přestože jsem na různých stránkách četla kritiku typu "je to pro hloupé zamilované puberťáky, ne pro fandy nadpřirozena", myslím, že bez takových párů jako Stiles a Malia nebo Scott a Kira by to nebylo ono.
Jediné, co se mi ve skutečnosti nelíbí na seriálu, je název. V angličtině je to skvělý název, celkem už vrytý do paměti. Ale v češtině? Uznávám, je to tak nějak doslovný překlad, ale když o seriálu vypravím nebo ho doporučuji přátelům, jediné, co je odradí, je název Vlčí mládě.
Jinak je to podle mě úžasný seriál, který dokáže každou další sérií skvěle překvapit. Já si ho rozhodně zamilovala a doporučila bych ho všem, co milují nadpřirozené věci typu vlkodlaci a tak, ale zároveň rádi shipují různé vztahy postav.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %