avatar uživatele

Lucig

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Lucig
plakát
Pod černou vlajkou
3. února 2016
další názory k seriálu

Jednou jsi nahoře...

Pirátská sága jak má být, oblíbila jsem si ji od prvního dílu a už mě nepustila.
Postavy jsou skvěle herecky obsazené, pěkně vykreslené charaktery s přesvědčivými motivy, málokdo je černobílý. Člověk si je zamiluje, i když je to vesměs banda sociopatů, kteří k dosažení svých cílů a vizí používají střídavě sex, násilí a intriky. Téměř každý díl by se dalo sázet, kdo koho zradí či podrazí (nebo rovnou podřízne), ale naopak i podrží či zachrání.
Děj je docela zhuštěný, situace postav se stále otáčí a mění, člověk tam neví dne ani hodiny a tak kouká dál a dál se zatajeným dechem.
Přestože romantické téma svádí, není seriál plný klišé, zápletky jsou uvěřitelné a chytře napsané. Cílem evidentně není držet se dobových reálií na sto procent, zábava, efekt a současné vnímání rolí má trochu přednost, ale ne zase tolik, aby to moc bolelo. Pokud si seriál udrží současnou úroveň (a nezabijou mi Charlese či Jacka), se mnou může počítat :).
Jen ty obrovské prodlevy mezi řadami, to je mor...

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Poldark
20. prosince 2015
další názory k seriálu

Jeden z nejoblíbenějších

Charismatický Aiden Turner zde hraje hrdinu, kterého je snadné si zamilovat nebo alespoň respektovat :). Rozumný, férový, cílevědomý chlap, který toho moc nenamluví ale o to víc jedná. Demelza ho skvěle doplňuje, společně čelí mnoha výzvám, které přináší jejich doba a lidé v ní.
Mimořádně kvalitní kostýmní drama, které se netopí jen v ústřední romanci, ale nabízí mnohem víc. Výborně zpracované, napínavé, emotivní i reálné, prostě seriál, který má všechno. Včetně poslední dobou tolik rozšířené dlouhé pauzy mezi jednotlivými řadami, tak doufám, že i druhá řada bude stejně dobrá, když si dávají tolik na čas... třeba to pak zaukrouhlím na 100 :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Želvy Ninja
20. prosince 2015
další názory k seriálu

Výborný remake staré klasiky

Já si jen matně pamatuju na kreslenou verzi z 80.let, kterou jsem sledovala jako malá s bratrem a která mě nijak zvlášť neoslovila. Zato teď... Je to vtipné, svižné, výchovné i napínavé, dobře natočené i nadabované, postavy jsou pěkně vykreslené a sympatické, prostě kvalitní zábava především (ale nejen) pro kluky. Jestli to někomu řeknete, tak to zapřu, ale ten seriál mě v mých 36 letech dost baví :). Dívám se na něj se svým synem, jinak bych se k němu asi nedostala, ale chytlo nás to oba. Syn už některé díly umí skoro zpaměti a tak se nemůžeme dočkat další řady.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Kravaťáci
20. prosince 2015
další názory k seriálu

Srdeční záležitost

Mám hodnocení 100% jen u asi dvou nebo tří seriálů a Suits jsou jedním z nich.
Hodně toho tu už bylo napsáno a já to nechci opakovat - je to opravdu skvělý seriál: inteligentní, má to šmrnc, vtip i emoce, postavy jsou mimořádně charismatické a zajímavé, skoro každý si najde nějakého svého favorita či favoritku.
V zatím poslední - páté - řadě se to podle mě trochu moc topilo ve vztazích a diváci začínají volat po otočení kormidla zase směrem k chytré právničině a nápaditým řešením případů.
Pořád ale platí, že se těším na každý díl jako malá a že neznám moc srovnatelně kvalitních seriálů. Za mě 100%, protože jestli ne Suits tak co už jiného... :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %