avatar uživatele

zipacna

off
JménoPetr
Věk40 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele zipacna
plakát
Život vzhůru nohama
7. listopadu 2014
další názory k seriálu

Chápu, proč byl seriál zrušen.

Chápu, proč byl seriál zrušen. První a zároveň poslední série měla pouhých deset epizod, ale bylo peklo všechny shlédnout. Nehorázná strašná nuda. Herečka Nora Kirkpatrick je navíc tak děsně nesympatická, a když ještě hraje roli takové &#@&@&#@&, nemohl jsem jí než nesnášet.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
10 %
plakát
Yonderland
4. ledna 2014
další názory k seriálu

Fantasy, ale ne pro děti!

Dlouhou dobu jsem se tak nepobavil jako nyní. Předpokládal jsem, že se bude jednat o zábavu pro děti, ale není to tak. Sice se děj odehrává převážně v "pohádkové říši", jsou zde maňásci, elfové a další divná stvoření, ale humor rozhodně není tak úplně pro děti. Jedná se o seriál plný srandy, místy trochu nevkusné, ale velice podařené. Doporučuji!

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Go On
29. května 2013
další názory k seriálu

Perryho umění

Po dokoukání poslední epizody a po zjištění, že druhá série již nebude jsem si posteskl. opět. Úplně stejně, jako posledně, když jsem se dozvěděl, že předchozí Perryho seriál, Mr. Sunshine, byl také zrušen. Osobně se mi tenhle mírný, uhlazený a vůbec ne trapný Perryho humor líbí. Jako by se člověk cítil po sledování těchto seriálů lépe. Zase jedno podle mě ne oprávněné zrušení. Ale znáte to, jde jen o peníze :(

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
56 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
90 %
plakát
Poslední chlap
30. března 2013
další názory k seriálu

Neztratil se v současné spleti seriálů.

Tento seriál se v záplavě dnešních sitcomů neztratil. Trochu připomněl Kutila Tima, což možná bylo i dobře. Pokud bych hodnotil jen první sérii, tak by to rozhodně bylo za pět hvězdiček. Po druhé sérii však musím trochu ubrat, protože tak očividná změna v obsazení (hlavně Mikeovi dcery) mě nepotěšila. Na druhou stranu, přeobsazení otce jejího syna špatný krok nebyl.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Green Lantern: The Animated Series
30. března 2013
další názory k seriálu

Předčasně ukončen

Příběh pilotního dvojdílu se mi celkem líbil, děj odsejpal pěkně. Po celé první (a zároveň poslední) sérii musím trochu přehodnotit. Začal jsem tento seriál sledovat proto, abych se dozvěděl více o Green Lantern universe. Ale jsem docela zmatený, protože některé věci jsou zde jinak než v předchozích animovaných filmech. Takže nevím co je kánon a co ne. Jinak poměrně zajímavý počin, ucházející CGI animace a humor. Společně v The Clone Wars to byla vlastně tento rok (2012-2013) jediná all-new space opera, která se vysílala, takže byla povinnost na to koukat. A neprohloupil jsem.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
70 %
plakát
Chicago: Zákon ulice
29. ledna 2013
další názory k seriálu

Perfektní kriminálka

Pamatuji si, když běžel pilot a já říkal, že se na něj podívám. Ale potom jsem na to zapomněl. Až tento víkend jsem si znovu vzpomněl a seriál zkoukl. Ještě že tak, protože jinak bych přišel o opravdu kvalitní kriminálku. Předpokládal jsem hodně krve, střílení mezi oči a podobně. Ale ne. Nebylo tam tolik brutality. Děj mě ale dokázal udržet a po třinácti dílech jsem litoval, že již další nejsou. Alespoň, že byl zakončen podle mého gusta.

Hlavní hrdina ve vzbuzoval po prvním díle jisté pochybnosti, nebyl mi moc sympatický. Ale to se rychle změnilo. Navíc, Jennifer Beals je nádherná, strašně dobře se na ní kouká a já jí hrozně fandil, aby dokázala udělat co slíbila.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Páteční večeře
31. prosince 2012
další názory k seriálu

Nic extra

Po první sérii, kterou jsem i přes to, že měla jen šest dílů, zkoukl v křečích, musím říct, že nic moc. Tenhle humor mi zrovna vtipný nepřipadá. Většinou se zde dokola opakují stejné vtípky a schválnosti (sůl, triko). Nebyl tady ani jeden moment, kdy bych se opravdu od srdce zasmál.Zase to ale nebylo vyloženě trapné. Ale druhou sérii už sledovat nebudu.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
50 %
plakát
Halo: Forward Unto Dawn
3. listopadu 2012
další názory k seriálu

Podívaná

Z mého pohledu se jedná o výborný projekt, který byl ale vyroben jen jako promo pro novou videohru. Nebylo tedy počítáno s tím, že by se jednalo více než o pět krátkých epizod. - Výprava je úžasná, kamera i střih mi perfektně vyhovovali a i na herce jsem si zvykl. Samozřejmě, tento seriálek jsem nemohl pochopit docela, protože se určitě jeho děj nějakým způsobem odráží ve zmíněné videohře. Takže například nevím, kam UNSC flotila na konci směřovala. Každopádně bych uvítal více takových seriálů.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Prozíravost
30. září 2012
další názory k seriálu

Oddechovka

Po dlouhé době zase jeden seriál, kde mi všichni hlavní hrdinové připadají sympatičtí. Naprosto cute Rachael Leigh Cook a ani se nebojím říct, že Eric McCormack byl perfektní volba. Je to můj první kontakt s ním v tomto seriálů a líbí se mi.

Epizody jsou jednotlivé příběhy, i když jsou jedna linka prochází celým příběhem- Piercovo chatrné zdraví. I když nejsem příliš velký fanoušek imaginárních postav, resp. halucinací zde, způsob, jakým tvůrci zakončili první řadu a "problém" s Natalií/Caroline se mi hodně líbil.

Pokud bude druhá řada, doufám, že bude alespoň stejně dobrá, jako tato první.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
80 %
plakát
Křížová výprava
7. září 2012
další názory k seriálu

Jednohubka na dortu B5

Crusade je tzv. krátce žijící seriál. Pravděpodobně proto, že se rozjížděl dost pomalu, možná pro některé i nudně. Musím se ale přiznat, že v minulosti byl Crusade právě tím, co mě přivedlo do světa Babylonu 5. Odehrává se na hvězdné lodi která hledá lék na virus, kterým byla kontaminována planeta Země. To prostředí vesmírného plavidla byl pro mě mnohem snadnější přechod ze Star Treku než Babylon 5. Crusade nabízí stejně jako B5 zajímavé příběhy, které možná trochu trpí dost obyčejnou technologií počítačové animace, která byla používána i v B5. Neodradilo mě to a po nějaký pěti epizodách jsem se do příběhu ponořil. Vysílací řád není tak úplně chronologický, ale ve světě B5 si zvyknete.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
1/3
123