avatar uživatele

MountainLionet

off
Jméno
Věk32 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky MountainLionet
plakát
Dexter
31. prosince 2014
další názory k seriálu

una vez que empiezas no hay vuelta atrás

Dexe jsem zbožňovala. Od úplného začátku. Sám Michael má v sobě kouzlo, které propůjčil Dexovi a je tak nemožné, ho nemít rád. Vzhledem k jeho hereckým schopnostem je zarážející, že jsem ho poznala až prostřednictvím Dexíka. Ale zpět k postavě... Přestože je Dex chladnokrevný vrah, je také mou druhou nejoblíbenější seriálovou postavou.

Dexter Morgan je muž mnoha tváří a postupem času dochází k jeho kompletnímu přerodu. Téměř nikdy nestojí na místě a spolu s ním ani jedna z hlavních postav. Stejně tak mi jediná nebyla proti srsti. Angela, Deb a Joeyho jsem měla dokonce ráda. A milý sgt. Doakes se zajímavou knižní minulostí, která vysvětluje jeho postoj k Dexovi a také charakter, byl dokonalý. Nedokážu si představit, že by jedinou postavu mohl hrát někdo jiný. Taktéž ani to, že by Vince nebyl prasák, Joey sukničkář, Angel empatický a Deb sprostá. Byly tu i postavy, které jsem nemohla ani cítit, ale to už se stává :).

Každá série měla svého malvado. Našli se lepší i horší. Pár jich Dexovi dokázalo sekundovat. Dovádět ho k šílenství zvládla také jen hrstka. Vím ale jedno, 8. série byla stoprocentně nejhorší, přestože přišel zdatný a také přitažlivý antagonista Oliver Saxon. Kdyby bylo na mně, nemusela by vůbec existovat, protože se vrátila také postava, kterou nesnáším a všechno pokazila. Je jisté, že alespoň jednou se vrátím k 1. sérii, kde všechno začalo a objevila se i velká část Dexovi minulosti.

Já osobně jsem s koncem seriálu celkem spokojená. Všichni víme, že k nějakému jeho cesta směřovat musela a tento byl asi ten nejlepší z možných. Všichni tvrdili, jak moc byl překvapivý, mě až tak moc nepřekvapil, ale co víc, vykouzlil mi na tváři úsměv.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
56 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %