avatar uživatele

Tomgellar

off
JménoTom
Věk33 let
BydlištěHavlíčkův Brod
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Tomgellar
plakát
Hindsight
28. ledna 2015
další názory k seriálu

Do-Over? Maybe

Po zhlédnutí 3 epizod dávám Hindsight stále šanci, čekám jakým směrem se to bude celé ubírat. Myslím si, že seriál má potenciál.

Jsem dítě devadesátek! 90's was best! Ach ta hudba a vše okolo. Hrozně mě baví, jak Becca občas povídá o moderních zařízeních či filmech, které ještě nebyly natočeny.

A pane bože, ostříhejte někdo toho Craiga Hornera!

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
60 %
plakát
Roswell
22. října 2012
další názory k seriálu

Čechoslováci v Roswellu

Další z řad nadpřirozených seriálů z období Buffy a Charmed. Roswell ale měl přece jen něco navíc a nemyslím jen "mezidruhovou" lásku či mimozemšťany, neumím to popsat, ale něčím se mi opravdu vryl do srdce. Možná tím, že se v něm zrodila hollywoodská hvězda Katherine Heigl.
Měl dobře propracovanou znělku, na které se mi vždy líbilo odlišení lidské a mimozemské bytosti, a krásný theme song. Byl to fajn seriál, který jsem si v televizi téměř pravidelně vychutnával. Dřív jsem si vždy myslel, že třetí série je nejlepší...

V roce 2011 jsem ho znova celý zhlédl a můj názor se zcela změnil. Jo sice 3. série měla cool novou znělku, ale v podstatě by se nic nestalo, kdyby měl Roswell jen 2 série. Nápady epizod bylo v pohodě, nějaké horší, nějaké lepší, ale hlavně že jsme se dočkali nějakého řádného ukončení.

- niky nezapomenu na tu scénu, kdy se Liz zeptá Maxe odkud je a on ukáže ukazováčkem nahoru! Plus krycí označení mimozemšťanů - Čechoslováci, to mě vždy dorazí :D

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Parťáci
22. října 2012
další názory k seriálu

'Cause I'm on top of the world!

Dlouho jsem přemýšlel, co o tomto sitcomu napsat. Po zhlédnutí pilotu jsem měl opravdu smíšené pocity. Celkem se mi to líbilo, ale něco vevnitř mi říkalo, že mě to zas až tak nenadchlo.
Po zhlédnutí druhého dílu jsem tomu už přišel na chuť. Po zhlédnutí třetího dílu, se mi to začalo líbit a já si oddechl, že se se Soph Bush (bývalou hvězdou One Tree Hill) budu i nadále stýkat. Uvidíme, co přinese čas...

btw. miluju tu znělku!

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
70 %
plakát
Buffy, přemožitelka upírů
27. srpna 2012
další názory k seriálu

There's only one thing on this earth more powerful than evil and that's us!

Nevím jestli má smysl Buffy sálodlouze popisovat. Přeci ji snad každý musí znát, jedná se o kultovní seriál.

Na Buffy se mi líbí vše, od upírů po Buffy, Faith až po znělku. Postavy se vyvíjejí, stejně tak i celý seriál. V první sérii je to přece jen spíše o tom likvidování upírů, další série už mají hlubší význam.

Mezi moje nej postavy patří Buffy, Faith, Dawn, Tara, Anya, koukám, že tu vyjmenuju asi všechny :D A nejoblíbenější pár je...kam se hrabe Buffy a Angel či Buffy a Spike, nej pár je Willow a Tara!

Joss je prostě úžasný. Na jeho práci se mi líbí, že už například ve třetí sérii můžeme slyšet náznaky či odkazy na pátou sérii. Je vidět že má vše perfektně promyšlené.

Jediné, co ti nikdy neodpustím, Jossi, je, že si zabil Taru!

ps: top epizody - The Body, Hush, Chosen, Once More With Feeling

79 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 14 lidí
100 %
plakát
One Tree Hill
27. srpna 2012
další názory k seriálu

I don't wanna be anything other than me...

One Tree Hill mi přijde jako nejvíce podceňovaný a českými/slovenskými televizemi ignorovaný seriál. Přitom je ve své podstatě geniální, právě proto mě překvapuje, že plno lidí nedalo OTH šanci. Tento seriál má neuvěřitelný potenciál.

Ano, hlavní zápletka je o dvou bratrech, stejném otci a basketbalu, ale seriál se během devíti sérií posune na úplně jinou úroveň.
V první sérii všichni začínají na střední, v poslední mají své vlastní rodiny. Už jen díky tomu je to výjimečné, protože dospíváme společně se seriálem a ne abychom i po 8 letech stále řešili školní starosti a strasti.

Mark Schwahn si s námi vždy pohrává a zkouší, co vydržíme. Tím pádem můžete čekat veselé epizody, smutné epizody a doslova temné epizody. One Tree Hill má vše, co potřebujeme. Drama, komedii i horor. Přátelství a rodina nadevše.

OTH je moje největší srdcovka a vždy to tak bude!

NALEY Forever!

89 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
plakát
Tajemství Pravdy
27. srpna 2012
další názory k seriálu

"Richard Cypher, you are the true Seeker!"

Fakt dlouho jsem váhal, jestli se do tohoto seriálu pustím. Craiga Hornera jsem už nějaký pátek znal, tak jsem si řekl, že seriálu šanci dám.

Období "Xeny" sice není nic pro mě, ale přesto jsem byl seriálem nadšen. Ti co četli knížky, byli znechuceni, já knížky nečetl, takže jsem si seriál vychutnával až do samotného konce. A zrušení mě trochu zasáhlo. Doufal jsem v obnovení.

A na závěr si neodpustím... "Commend me, Confessor." :)

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
90 %
plakát
Tajuplný svět Alex Mackové
27. srpna 2012
další názory k seriálu

Alex Mack wears a hat!

Milovaný Supermax nám přinesl mnoho skvělých seriálů a jedním z nich byl právě Tajuplný svět Alex Mackové. V té době jsem to opravdu žral, když se na to dívám s odstupem, přece jen to vidím jinak, ale stále se mi to líbí.

Jednou si tak jde Alex ze školy, poleje jí nějaká chemikálie a... No má superschopnosti. Telekineze, elektrické blesky a (moje neoblíbenější) rozpouštění se v kaluž. To vše jí nedělá problém. Seriál byl na tu dobu propracovaný a efekty dobré. Díly byly zábavné, někdy dobré, někdy ne tak dobré, ale je to dětský seriál, nechtěli bychom toho moc?

A málokdo si vybavuje, že právě Alex Macková nám představila Jessicu Albu.

Děti 90. let, poctivě si sáhněte na srdce a řekněte, kdo v té době nechtěl její schopnosti...

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
60 %
plakát
H2O - Stačí přidat vodu
27. srpna 2012
další názory k seriálu

Guilty Pleasure

Moje největší Guilty Pleasure, nemělo by se mi to líbit, ale líbí.
Je jasné, že když je to dětský seriál, nemůžeme čekat mořské panny s odhalenými přednostmi, ale stejně je kostým naprosto skvělý a celkem realistický. Zvláště když si představíme, že tisíce šupin byly lepeny ručně!
Seriál sám o sobě je nenápadný, ale přesto roztomilý. Tři hlavní holky se po kontaktu s vodou mění v mořské panny a o tom to celé je. Epizody jsou pěkné a hlavně se mi líbí, že i když je to dětský seriál, nepoužívá se tam žádné vtipné zrychlování či jiné blbiny, které často vídáme v Disney seriálech. Australská tvorba je prostě skvostná.
Je to seriál, který jsem sledoval se svými neteřinkami a třetí sérii i sám. Třetí sérii je dle mého názoru nejlepší a vždycky budu tomuto seriálu vděčný, že jsem díky němu poznal Phoebe Tonkin.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
70 %
plakát
V těle boubelky
22. srpna 2012
další názory k seriálu

Diva s velkym D

Jednou si takhle přepínám televizi a najednou mě zaujalo v té době pro mě neznámé intro "See that aspiring model over there..." Hned jsem si to šel vyhledat a začal koukat.

Po 50 epizodách můžu prohlásit, že jsem se zamiloval do Brooke Elliott. Vtipná, milá, sympatická, prostě úžasná. Její smích, zpěv, roztomilá gestikulace...

Seriál sám o sobě je pěkný, i když někdy lepší, někdy méně, ale mně se líbí a sledovat nepřestanu.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %
plakát
Čarodějky
22. srpna 2012
další názory k seriálu

The Power of Three will set us free!

S tímto seriálem jsem se setkal, když mi bylo 10. Jako děti jsme si na něj pořád hráli. Takže ještě teď si pamatuju české verze kouzel. Pamatuju si jich hodně!

Mám rád nadpřirozeno, takže seriál přesně pro mě. Ale nenechte se oklamat. Spíše než o čáry se jedná o sesterské pouto a rodinu. Charmed je můj milovaný seriál a jsem nadšen, že jsme se dočkali alespoň osmi sérií. Dlouho jsem přemýšlel, jaká série je pro mě nejlepší, je jich více. Určitě teda ne osmá. Nizký rozpočet byl znát jak na efektech, tak na absenci Lea. Ale na druhou stranu poslední epizoda byla luxusní. Pokud mám jednu vybrat, tak asi šestou.

Postavy mi přilehly k srdci téměř všechny, Prue jsem měl rád, ale její smrt mi nevadila. Alespoň se mohly otevřít dveře novému začátku v podobě Paige, kterou mám nejradši.

Asi každý má jeden seriál, který je jeho úplně nejoblíbenější. Pro mě je to právě Charmed. I když jsem ho viděl snad bilionkrát, vždy se na něj rád kouknu znova.

btw. Největší nevýhoda dabingu - nemožnost přeložit "The Charmed Ones"

fyi. Phoebe (nebo spíše Alyssa) je známá častým střídáním učesů. Mně se nejvíce líbila, v prvních epizodách sedmé série, když jí dorůstaly krátké vlasy.

85 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
77 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
100 %
1/2
12