avatar uživatele

Micha-ella

off
JménoMichaela
Věk
BydlištěMladá Boleslav
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Micha-ella
plakát
Lucifer
3. února 2016
další názory k seriálu

Zamilovala jsem se

Na tomhle seriálu mě táhne hlavní hrdina a jeho chování, jeho vizáž, přízvuk a celkově uhrančivá přitažlivost, také jeho ďábelský úsměv, okouzlující šarm, který přímo cítíte. Co víc říct... trošku klišé policajtka, která se snaží překonat chyby z mládí a nějakým "zázrakem" na ní nepůsobí Luciferova moc. Ale to se dá odpustit vzhledem k naprosto skvělým dialogům, které spolu ti dva vedou.
Víc k tomu řeknu jen to, že už je to velmi dlouho co jsem se nemohla dočkat dalšího dílu u nějakého seriálu, ale Lucifer mě nutí odpočítávat dny.

92 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
92 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
100 %
plakát
Boys Before Flowers
13. ledna 2016
další názory k seriálu

Jednoduše srdcovka.

Tohle je má nejoblíbenější drama. Je to seriál při kterém se zamilujete do každého dílu i do každého herce. Vztahy jsou pěkně propracované. Je tu logická posloupnosti vývoje vztahu Jan Di a Jun Pya. Líbí se mi, že na rozdíl od japonské verze jsou tu zapracovány i příběhy vedlejších postav, ale tak dobře, že neruší. Naopak umocňují celý seriál. Co víc dodat. Nenašla jsem jediný zápor. Prostě drama, kterou můžu vidět 100x a stejně se budu smát, plakat a zamilovávat se znovu a znovu.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
I Need Romance
9. ledna 2016
další názory k seriálu

1. série

O 2. a 3. sérii už tu bylo napsáno, proto bych chtěla napsat něco o první. Dle mého názoru jde o nejslabší sérii ze všech. Nezapře se v ní dobrý a zajímavý nápad (náhled, jak to vypadá, když vztah vyhasíná), ale podle mě je příliš překonstruovaná, příliš citově zmatená. Chování hlavní hrdinky se v prvních pár dílech dalo chápat, ale když se po několikáté točila v tom samém citovém kolečku už to začínalo nudit. Konec mě osobně velmi zklamal. Byl tím, co jsem seriálu nejvíc nevěřila.
Co však musím ocenit jsou vtipné situace, které pravidelně nastávají po celý seriál.
Na první sérii jsem se dívala jako na poslední a měla jsem tudíž v celku vysoká očekávání, možná i proto ji hodnotím tak negativně. Přijde mi, že se v dalších sériích tvůrci poučili a většině těchto chyb se vyhnuli.
Druhé dvě série se asi navždy zapíší jako jedny z mých nejmilejších. (Jak už tu psala ainny jedná se o naprosto jiné příběhy.)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
40 %