avatar uživatele

JustMyName

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky JustMyName
plakát
Galavant
20. července 2016
další názory k seriálu

Nečakane dobré

Galavant a jeho družina sa stali pre mňa prekvapivou novinkou, ako už dlho žiadny komédiálny žáner nie a to je to muzikál!A tie fakt nemusím,tu však nemám čo vytknúť.Prvú sériu som mala pozretú za jeden večer. Seriál priniesol so sebou niečo nové, bláznivé, parodické, neokukané, nápadité a vtipné.. postavy viac ako sympatické, nenašla som ani jednu čo by mi prekážala, pesničky chytľavé.. škoda, že sa nedočkáme tretej série.

Dávam 80%. K seriálu sa budem rada vracať, hocikedy len tak, pre zlepšenie dňa či nálady ..

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Přátelé
20. července 2016
další názory k seriálu

Forever Friends

Tu sa rozpisovať je naprosto zbytočné.. všetko už určite bolo napísané a 100x povedané.. Priatelia sú proste klasikou, ktorú poznajú snáď všetci.. je to presne ten typ seriálu, ktorí neomrzí a ktorý môže byť v telke reprízovaný aj po 150-krát aj tak si ho človek rád pozrie a neprepne. Dokonca patrí medzi seriály, pri ktorých mi nevadí slovenský dabing, a to je už čo povedať .. Chémia medzi hlavnými postavami, samotný výber hercov bolo polovicou úspechu, humor druhou. Jednička v žánri sitcom - 100%.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Lucifer
20. července 2016
další názory k seriálu

Lucifer trochu inak

Priznávam, že som sprvu mala obavy z toho, ako môže tento seriál dopadnúť (Lucifer berúci si dovolenku?! :D),no moje hodnotenie po prvej sérií je viac ako dobré. Tlieskam hlavne za výber ústrednej dvojice, Lucifer a Chloe k sebe skutočne zapasovali a celkovo seriál zaujal svojim vtipom, príbehom i prípadmi - uvítala by som síce, ak by v druhej sérií Lucifer ukázal viac zo svojho diabolského ja, ale veď uvidíme.. na teraz 80%.

86 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
80 %
plakát
Bratrstvo neohrožených
20. července 2016
další názory k seriálu

Heroes

Celý život viem, že vojna a násilie sú zlé.. skutočnosť, že je však žiaľ taká, že človek je tvor túžiaci vyhrávať a ničiť i to čo mu nepatrí.. o to viac je tento seriál pre mňa výnimočný, že ide o skutočný príbeh mužov, vojakov, ktorý bojovali za to, čo verili, za slobodu, mier, za seba samých. Výborný výber hercov, atmosféra, hudba, samotné vyobrazenie II. svetovej vojny, robia s tejto britskej minisérie kultové dielo, ktoré, neurazím snáď nikoho ak napíšem, že nikto a nič tak skoro neprekoná. Prosté a jednoduché: 100%.
Easy Company sa proste stala ďalšou mojou srdcovkou, ku ktorej sa nebudem mať problém vrátiť.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Lovci duchů
20. července 2016
další názory k seriálu

Supernatural

Čestné seriálové miesto u mňa patrí práve tomuto seriálu, pretože Supernatural ma priviedol nielen k tejto stránke, ale aj k častejšiemu sledovaniu seriálov ako takých.. Bratov Winchesterovcov sledujem od samotného začiatku a neklamem ak napíšem, že seriál má v sebe niečo, čo zaujme a nepustí.. či už ide o samotný príbeh, charaktery hlavných alebo vedľajších postáv, rockové vypaľovačky, Impalu.. Sam, Dean, Bobby, Castiel, či Crowley.. oni a iné časti z tohto nadprirodzeného sveta robia so Supernatural-u pomaly legendu, ktorá má síce u mňa už niekoľko výhrad (na prvých 5 sérií, však nedám dopustiť!), chybičiek a dejových liniek, bez ktorých by som sa úprimne zaobišla.. no i napriek tomu patrí seriál medzi moje obľúbené. Zatiaľ vždy som v ňom našla niečo, čo mi nedovolilo bratov opustiť.. i napriek všetkému dávam Supernatural-u 100%.. a až raz seriál dorozpráva svoj príbeh, určite mi to príde ľúto, a nebude to len tým, že som na tomto seriály vyrastala..

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %