avatar uživatele

TaHolkaZeSousedství

off
JménoI Am No One
Věk23 let (Ryby)
BydlištěKéž by
Twitter@*peep*
Instagram
FacebookMám, nedám
Poznámka
Názory uživatelky TaHolkaZeSousedství
plakát
Love, Death & Robots
23. března 2019
další názory k seriálu

Netflix zase boduje

Dávat každému seriálu 100% není úplně moje parketa. Tenhle si to ale zaslouží...

Co díl, to unikát. Kombinace CGI a ty skvostné animace plus ještě zajímavější příběhy. Jak už seriál napovídá, je to také antologie, což vám umožní si ho zhlédnout během jednoho dne. Nejde popsat celý seriál v jednom, jelikož se každý díl věnuje něčemu jinému, avšak jsem si ho opravdu užila a s radostí bych uvítala další série.

88 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Lovci duchů
25. listopadu 2017
další názory k seriálu

Pořád to samé dokola...

Když SPN začal, (a tím myslím první 4 série) bylo to něco nového. Bohužel postupem času to začalo pomalu ale jistě klesat.

1. Už prosím ne...
Jednou z největších chyb v SPN jsou úmrtí (nebudu jmenovat). Postava zemře, my si poplakáme a počítáme tak nějak, že už ji neuvidíme... Omyl. Znenadání se objeví a společně s ní i obrovská bublina výmluv, proč se tak stalo. A to dokonce i několikrát.

2. Castiel...
Nebudu lhát. Cas je nejroztomilejší postava v celém seriálu. Bohužel to tak vydrželo asi jen 4 série od jeho příchodu. Všechny pobaví jeho humor nechápavého anděla, ale to taky už omrzelo. Hlášky co tam občas pronese, mi přijdou až nucené.

3. Hlavně aby to neztratilo původní koncept seriálu...
Tvůrci za každou cenu mezi hlavní dějovou linku musí cpát díly, ve kterých se hl. postavy opět snaží zachránit svět zabitím jednoho upírka nebo zombíčka, nebo nedejbože ducha, schopného ovládnou lidstvo. Tak či tak je divák trošku zklamaný, jelikož očekává díl s hlavní dějovou linkou.

4. Samotná hlavní dějová linka...
Když už dojde na tuhle část, mam vždycky nervy. V jedné, většinou první epizodě, nás seriál seznámí se situací. Na konci dílu se stane strašný zvrat, který otřásne vším. Dalších několik epizod je věnovaných konejšení hlavních postav a o tom, že to zvládnou a že se nemají čeho bát.

5. Sam a Dean...
Kluci vypadají fajn, ale když jde do tuhého, jeden z nich se začne chovat, jako by nebyl při smyslech a nedokáže normálně myslet a uvažovat. Ten druhý do toho chytračí a konejší ostatní, bohužel to zapadá i do té hlavní linky.

6. Abych zas nebyla tak kritická...
Když se alespoň těm postavám pokusíte porozumět, zjistíte, že zas tak špatné nejsou. Rozhodně jsou super vtipy (pokud tam nejsou tak nápadně podstrčené), soundtrack taky ujde. Unikátní věcí jsou různé charaktery postav a to co z nich udělalo takové, jaké jsou.

7. A na závěr...
Netvrdím, že je to špatný seriál, ale je trošku závislý na hladových fanoušcích, kteří chtějí víc a víc. Výsledkem je 13-ti sériová kašička, která ze začátku chutná dobře, ale pak vás ta chuť omrzí.

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
29 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
60 %
plakát
Hannibal
5. září 2017
další názory k seriálu

Trochu jiná Bromance

První série byla úchvatná. Vtáhla vás hned do děje a stále se tam něco dělo. Výběr herců je fantastický. Mads Mikkelsen má charakter a dokonale se k roli hodí. Vzrušení pokračuje u 2. série, kde se vše zase jenom stupňuje, bohužel, to je asi ode mě to plus. Veliké mínus pro poslední sérii, kterou doprovázeli hluboké rozvory, při kterých snad usnul i režisér.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %