avatar uživatele

GaiaM

off
JménoMíša
Věk33 let (Střelec)
BydlištěStorybrooke
Twitter@Lolle2311
Instagram
Facebookhttp://www.facebook.com/Lolle2311
Poznámka
Názory uživatelky GaiaM
plakát
Agenti S.H.I.E.L.D.
25. dubna 2016
další názory k seriálu

Agenti

Jsem marvelovská. Jsem Marvelem totálně prolezlá. A proto se Agenti lehounce vyhoupli do mojí Top10. Seriál mě opravdu dostal. První série byla skvělá. Coulson je moje oblíbená postava a vždy mě mrzelo, že ve filmech dostává tak málo prostoru. Warda jsem si zamilovala na první pohled. Je prostě můj typ. May je skvělá, ta autorita, to charisma! Fitz a Jemma, velmi dlouho nás nechali čekat, opravdu dlouho! Jen ta Skye mi tam pořád ne a ne zapadnout. A tak se ta první série příjemně vlekla, poznali jsme Rainu, Garetta, Talbota, agenta Koeniga. Na úplném konci první série jsem Warda nenáviděla, protože ztráta Fitze pro mě byla naprosto nemožná! A Coulson se stává hlavou S.H.I.E.L.D.

Druhá série nám přinesla především Huntera, Bobbi a Macka. A začínáme hon za obeliskem. Dozvídáme se, kdo je otec Skye, nebo spíš, že vůbec Skye má otce, jakože živého. Cca v půlce série tu máme konečně tajemnou proměnu, kdy se Raina a Skye změní :) A to je ten moment, kdy mi Skye konečně bezpečně zapadla a já ji začala akceptovat a mít ráda. A na scéně se objevuje tajemný Gordon, blázen, bez očí. Další se nám představí Andrew, bývalý manžel agentky May. Skye se dostává do tzv. ráje, kde se seznamuje s Lincolnem. A ehm, svojí matkou. Co jsem teda nečekala bylo to, že v posledním díle druhé série otci Skye vymazali vzpomínky, takže netušil, že Skye je jeho dcera, jen aby mohl v poklidu žít. Docela kruté.

A jsme u třetí série! Ze Skye máme Daisy! Shield sbírá Inhumens a snaží se je dostat na svoji stranu. Fitz se snaží zachránit Jemmu, kterou pohltil "obrovský šutr". Povedlo se, Jemma je zpět, ale jaksi zaláskovaná do někoho jiného. Au, to bolelo! Mezitím nestvůra Lash zabíjí jiné Inhumans. Překvapení, Lash je Andrew! Fitz, Coulson a Ward vstupují "obrovským šutrem" do jiné dimenze. Ward tam hledá něco, čím znovu zrodí Hydru a získá nadvládu, Coulson se chce pomstít Wardovi a Fitz chce zachránit Willa, lásku Jemmy. Will bohužel už není a Coulson zastřeli Warda, Coulson i Fitz ho vidí umírat a vrací se zpět. Bohužel, bohudík se ukazuje, že Ward mrtvý není, nebo je, ok, Ward je mrtvý, ale jeho schránka, tělo a ksicht :D, žije dál. Malick v něm oživil jakéhosi "boha". A máme tu díl 03x13, kdy se Bobbi a Hunter ocitají v Rusku, kde sledují Malicka. Jsou zajmuti, vyslýcháni a musí opustit Shield. Díl, u kterého jsem brečela a ještě dlouho po něm. Tým se s nimi rozloučil opravdu královsky. Srdceryvnější scénu jsem nikdy neviděla. Ward postupně sílí, vrací se mu krása a dostává se k moci. Malick je naopak zahnán do kouta. Nejprve se svěřuje svojí dceři, která je plně oddaná celé věci, že brzy zemře a zabije ho Ward. Načež ale Ward zabije naopak jeho dceru. Malick už nemá co ztratit. Coulsonovi prozradí vše, co ví. Načež ho ale zabije Skye, která se neovládá. Ward ji má ve své moci. A zatím jsme na konci.

Bezva, jen tak dál. Miluju to!

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
63 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Černá listina
19. března 2015
další názory k seriálu

The Blacklist

Moc mě baví! U každého dílu trnu, zda už se konečně dozvím něco víc. Už víme, kdo Liz ve skutečnosti je, známe její matku. Co dál sakra? :D Ale baví mě to. Red je úžasná postava, je výborně zahraný! Líbí se mi, jak se vyvíjí postava Toma, to je pecka. A jinak prostě skvělý, nemám co vytknout.

63 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Doktorka z Dixie
14. března 2014
další názory k seriálu

100 % seriál

Po prvním díle jsem věděla, že seriál budu milovat. Něco tak neuvěřitelně lidského jsem v televizi dlouho neviděla. Žádní upíři, vlkodlaci, víly a bůhví co dál, prostě jen jedna obyčejná vesnice, naprosto obyčejní lidí a jedna doktorka, která potřebuje získat trochu toho lidského přístupu.
Miluji tu atmosféru malého města. Miluji to prostředí. A obrovské plus je pro mě i úžasná country hudba, kterou, ač je to divné, skutečně miluji :)
Takže u mě 100 % za tento neskutečně lidský seriál :)

89 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
89 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 19 lidí
100 %
plakát
Arabela
25. října 2012
další názory k seriálu

Arabela

Kdo na tomhle nevyrostl? :) Arabela, Petr Majer :) Pan Majer, který zastřelí vlka :) A hlavně Rumburak :) :) Ještě dnes si ráda Arabelu pustím :) A to je mi skoro 22 let.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Hotel Hansson
24. října 2012
další názory k seriálu

Freundschaft mit Herz

Dívala jsem se na to s babičkou :D a nebylo to tak hrozné :) Náhodou, fandila jsem Marii a tomu jejímu někomu :D

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
30 %
plakát
Pán času
24. října 2012
další názory k seriálu

Doctor Who

24. října 2012

Kamarád mi tento seriál doporučil a jelikož se hodně lidem líbí, řekla jsem si, že to zkusím. První díl mě moc neoslovil, nechápala jsem, jak může mít tak vysoké hodnocení. S dalším dílem už jsem začínala chápat a díl od dílu jsem se zamilovávala víc a víc. Christopher Eccleston byl výborný! Nedokázala jsem si v roli doktora představit někoho jiného. Sice mi k Rose úplně neseděl, ale bylo příjemné dívat se na seriál, kde se nutně hlavní postavy nemusí intimně sblížit. Pak ale přišel David Tennant a bylo vymalováno. Bylo mi to jasné! Která dívka by se do něj nezamilovala? :) Jako doktor se pro mě hned stal naprostou špičkou. Jeho styl, chování, mluva, pecka prostě. Rose, Martha, Donna, všechny byly skvělé! Každá z nich mi tam pasovala jako dílek puzzle. Tím to ale pro mě končí. Matt Smith je mi nesympatický. Nemůžu mu přijít na chuť. Pro mě má seriál čtyři série a jeden díl páté. Bohužel. Nebo spíš bohudík za ně.

2. ledna 2013
Právě jsem dokoukala pátou a šestou sérii. Nakonec jsem doktorovi přišla na chuť, asi nejspíš díky River. Takže změna názoru a jasná stovka.

25. dubna 2016
Přišlo mi, že 7. série mírně pokulhává. Ale pořád to byl můj milovaný doktor a manželé Pondovi. Pátý díl sedmé série mě doslova dostal do kolen, no brečela jsem. A pak už to šlo úplně dolů. Claru jsem si nedokázala připustit víc k tělu. Nesedla mi, nerozuměla jsem jí. Pak mám dlouhou mezeru, kdy prostě netuším, co se tam dělo, viděla jsem to, ale v paměti mi to neutkvělo. Až do dílu 07x14, kde se objevila Vastra, Jenny, River a Strax, což bylo super.
A pak už to šlo do kytek úplně. 8. série je pro mě osobně totálně nezáživná. I kdyby mě děj bavil, Peter Capaldi mě nebaví a Clara už vůbec ne. Takže prozatím spolu nejspíš končíme. Ale stovku nechávám, pro těch 7 sérií.

30 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
30 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
100 %
plakát
Dinosaurové
24. října 2012
další názory k seriálu

Dinosaurs

Ahoj, já jsem dítě, zbrusu nové, právě vylíhlé. Měj mě rád! :D Nejsi máma, nejsi máma!! :D Mašlička! Máma mi dala mašličku! :D Kdo by to neznal :)

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
70 %
plakát
Zoufalé manželky
24. října 2012
další názory k seriálu

Desperate Housewives

Zoufalky mám ráda. Každá z žen je jiná. Sledujeme jejich život, jejich potíže, problémy, radosti. Působí to na mě reálně, což mám ráda.

14 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
43 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
80 %
plakát
Berlín, Berlín
24. října 2012
další názory k seriálu

Berlín, Berlín

Pokud si dobře pamatuju, tak to byl jeden z mých prvních seriálů :) (když samozřejmě nepočítám kreslené pohádky) Lolle je skvělá! Praštěná, obětavá, milá, sympatická.. ale také dost nerozhodná. Sven je sympaťák, kterého bych brala všema deseti ;) Nevím, nad čím tak dlouho uvažovala.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %
plakát
Být Erikou
24. října 2012
další názory k seriálu

Being Erica

Erica má vlastně ohromné štěstí, může se vracet v čase a napravovat své chyby. I když kolikrát je to spíš neštěstí. Protože některé momenty se napravit nedají, uděláte je třeba jinak, ale nakonec to dopadne stejně, a vy to musíte znovu prožít.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %