avatar uživatele

Hawranek

off
JménoKačenka
Věk33 let (Ryby)
BydlištěDoma
Twitter
Instagram
Facebookhttp://www.facebook.com/HaWraNek
Poznámka
Názory uživatelky Hawranek
plakát
Spartakus: Bohové arény
3. ledna 2015
další názory k seriálu

Ehm.....

Tenhle seriál jsem chtěla dlouho vidět a nakonec jsem se k němu dostala až při nemocenský. Vždycky, když se začnu koukat na nějaký seriál, musím vidět min. 3 díly, abych věděla, jestli to za to stojí a jestli se budu koukat dál. Spartakovi jsem dala šanci mnohem delší. Opravdu mnohem. A i když jsem se hodně snažila, i když mám ráda bojový scény a to všechno kolem, nedokázala jsem se přinutit na to koukat. Spíš jsem to měla puštěno jako zvukovou kulisu. Tomu seriálu prostě něco chybí a já nevím co.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
30 %
plakát
Sága rodu Forsytů
13. února 2013
další názory k seriálu

Forsytovi

Seriál, který miluju. Tedy, alespoň počáteční díly. Jakmile začne "původní" generace stárnout a nastupuje ta mladší, ztrácí to podle mě ten říz, pro který jsem se na to koukala a pro který jsem se do tohoto seriálu zamilovala.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Červený trpaslík
4. ledna 2011
další názory k seriálu

Legenda

Tenhle seriál vždy je a bude legendou. Bohužel, největší zklamání pro mně byla 9. řada. A to jsem se na ní tak těšila. Je tak trochu nesmyslná. Proč je Rimmer zase hologram? Co se přesně stalo Kochanské (ano, ve 2. a 3. díle jsou jakési náznaky, ale....)? A opět tu máme otevřený konec. Sakra, když něco dělám, tak to dělám pořádně, ne? Bylo fajn zase vidět starou partu, ale mohli to taky nějak ukončit. Předchozí série ale hodnotím 90%.9. řadu 30%.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %