13. 3. 2018

Den v seriálech: Buffy, Absentia, Elementary a další

Den v seriálech: Buffy, Absentia, Elementary a další

10.-12. března 2018

Prodlouženo / Zrušeno

Murdoch Mysteries (CBC): prodlouženo pro 12. sérii
Endeavour (ITV): prodlouženo pro 6. sérii
• The Wall (NBC): prodlouženo pro 3. sérii
Power (Starz): prodlouženo pro 6. sérii

Castingy

Katia Winter (Sleepy Hollow), Michael James Shaw (Roots) a James Callis (12 Monkeys) získali stálé role v chystaném seriálu Blood & Treasure, který připravuje na léto 2019 stanice CBS.

Herci míří do pilotů

Kyle Bornheimer (Casual) získal hlavní roli v komedii Steps od ABC.
Rachelle Lefevre (Mary Kills People) získala hlavní roli v nepojmenovaném dramatu od Foxu (dříve Infamy).
Robin Tunney (The Mentalist) se vrací do televize v hlavní roli dramatu The Fix od ABC.
Nina Dobrev (The Vampire Diaries) získala hlavní roli v komedii Fam od CBS.
Austin Nichols (The Walking Dead) ztvární hlavní roli v dramatu In the Dark od The CW.
• Charlie Gillespie a začínající hereečka Ellen Tamaki se objeví ve stálých rolích v rebootu Charmed od The CW.
Jocko Sims (The Last Ship) byl obsazen do hlavní role v nepojmenovaném lékařském pilotu od NBC.
Trevor St. John (Containment) získal stálo uroli v rebootu Roswell od The CW.
Megan Ferguson (The Fundamentals of Caring) dostala stálou roli v hudebním dramatu Mixtape od Foxu.
Leslie Bibb (American Housewife) se přidává k Alyson Hannigan v hlavní roli komedie Man of the House od ABC.

Nové projekty

• Stanice Pop objednala své první skriptové drama s názvem Flack. Anna Paquin se ujme hlavní role Robyn, Američanky, která má za úkol uhasit mediální ohně a starat se o významné klienty. Robyn je expertka na svou práci, ale v osobním životě sama sebe sabotuje.

• Apple objednává animovanou hudební komedii Central Park Objednávka je na 26 epizod, které budou rozděleny do dvou sérií. Central Park vypráví příběh o tom, jak rodina opatrovatelů pracujících a žijících v Central Parku zachrání nejen tento park, ale v podstatě i celý svět. Postavám propůjčí hlasy Josh Gad, Leslie Odom Jr., Titus Burgess, Kristen Bell, Stanley Tucci, Daveed Diggs a Kathryn Hahn.

• O projektu Little Fires Everywhere od Reese Witherspoon a Kerry Washington už jsme psali minulý týden. Nyní již ale víme, kde se bude vysílat. Práva na minisérii zakoupila streamovací služba Hulu, která mu objednala osmidílnou sérii. Minisérie je adaptací stejnojmenné knihy od Celeste Ng a sleduje osudy na první pohled dokonalé rodiny Richardsonů a enigmatické matky s dcerou, které se snaží žít lépe. Příběh sleduje tajemství, podstatu umění a identity a sílu mateřského instinktu… a taky nebezpečí ve víře, že následování pravidel může zabránit vzniku neštěstí.

• HBO objednává nový projekt od týmu stojícím za úspěšnou loňskou novinkou Big Little Lies. David E. Kelley napíše scénář k minisérii The Undoing, která je adaptací knihy You Should Have Know od Jean Hanff Korelitz. V hlavní roli se objeví Nicole Kidman. The Undoing se točí okolo Grace Sachs, která žije svůj vysněný život. Je úsěšnou terapeutkou a chystá se vydat svou první knihu. Má oddaného manžela a mladého syna navštěvujícího prestižní soukromou školu v New Yorku. Několik týdnů před publikací knihy se jí však život obrátí naruby. Musí čelit násilné smrti, pohřešovanému manželovi a v místě, které si Grace myslela, že zná, dojde k řetězci hrůzných odhalení. Grace sedočká veřejného propírání svého neštěstí a zostuzení a zapomene na všechny své cenné rady. Musí zahodit svůj starý život a pokusit se vybudovat nový pro sebe a své dítě.

• Populární teen soapka Beverly Hills 9010 se možná dočká dalšího pokračování. Projekt tentokrát vyvíjí herečky Tori Spelling a Jennie Garth, které v původním seriálu i jeho pokračování hrály postavy Donny a Kelly. O příběhu se toho příliš mnoho neví, ale podle dostupných informací by měl být volně inspirován BH90210 a obě herečky by měly hrát vyhraněné verze sebe sama.

• HBO objednává pilot Euphoria. Jde o teen drama podle israelského seriálu, který je popisován jako spojení Kids a Trainspotting. Sledujeme skupinku středoškoláků, kteří se snaží vypořádat s drogarmi, sexem, násilím a nejistou budoucností. Příběh začíná, když je jeden teenager zavražděn před klubem. Životy ostatních z party sledujeme rok po této tragédii a sledujeme, jak se s událostí vypořádali a unikli realitě.

Premiéry

Code Black: 3. série se začne na CBS vysílat 25. dubna. O týden dříve (18. dubna) poběží finále 13. série Criminal Minds.
Elementary: Nová série se vrací 30. dubna na CBS.
Power od Starz byl nejen prodloužen pro 6. řadu, ale bylo zároveň i oznámeno, že se seriál vrátí s pátou sérií v neděli 1. července.

Další střípky

Fuller House má po vyhazovu tvůrce Jeffa Franklina nové showrunnery. Jsou jimi Steve Baldikoski a Bryan Behar, kteří dříve pracovali např. u seriálů The New Adventures of Old Christine, 8 Simple Rules, Kirstie nebo Last Man Standing.
Absentia se Stanou Katic v hlavní roli získala novou showrunnerku – Samanthu Corbin-Miller (Conviction). Seriál je tak už jen krůček od prodloužení pro 2. sérii.
Gina Rodriguez během víkendu v rozhovoru naznačila, že pokud The CW objedná 5. sérii Jane the Virgin, bude to jejich závěrečná série.
• O víkendu slavil seriál Buffy the Vampire Slayer 21 let od svého počátku. Ředitel stanice Fox Gary Newman v rozhovoru prozradil, že je tu možnost, že se Buffy vrátí. „Buffy je asi ten nejdiskutovanější seriál mezi těmi, které by se měly vrátit zpátky na obrazovky. Je to něco, o čem se často bavíme. Joss Whedon je jeden z nejlepších tvůrců, se kterými jsme kdy spolupracovali. Když se Joss rozhodne, že je na to čas, rozhodně do toho půjdeme. A dokud se Joss nerozhodne, že je čas, tak se to neuskuteční.“ Vše tedy leží v rukou Josse Whedona :-)

Trailery

The Americans (FX): 6. série


Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
Koldik

Koldik

Elementary, juchuuu tesim sa...
před 6 roky
chloe123456789

chloe123456789

Jako takhle ja bych si prala Ninu vidat na obrazovce v necem dobrem, v cem opravdu vynikne, ale se...
před 6 roky
spike

spike

Reboot Buffy? Nikdy! Nikdy! Nikdy! To by byla určitě katastrofa apokalyptických rozměrů. Už teď se...
před 6 roky
Další články k tématu