16. 4. 2018

Novinka pod lupou: Squinters (ABC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Squinters
Žánr Komedie
Stanice ABC (Austrálie)
Premiéra 14. 3. 2018
Vysílání středa 21:00 hodin
Délka pilotu 22 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Šestidílná komedie se odehrává v pěti různých autech, kterými jezdí společně lidé do práce a zpátky, kdy zjistíme, jak se jim vyvinul den.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Hm, hodně zajímavé téma. Bohužel pilot ho nevyužívá ani trošku. Potenciál tu je, ale chtělo by to úplně jiné zpracování. Ve výsledku tu totiž je jen skupinka nezajímavých postav, o kterých se téměř nic nedozvíme. Ono to na druhou stranu nevadí, protože vás nikdo nezaujme, takže vás ani nezajímá, kdo to je a o co jim jde.

Líbí se mi, že tady je jak ranní cesta do práce, tak i ta odpolední z práce. Hezky jde vidět, jak se lidem mění nálada podle toho, co v průběhu dne zažijí. Někdo může vsát správnou nohou z postele, ale pak se všechno po…kazí a domů přijíždíte zachmuření jak kakabus.

To je ale asi tak jediné, co ocením. Jak už jsem zmínila, postavy nefungují, což je zde základní kámen úrazu. Jde totiž o seriál, který se odehrává výhradně v autě, proto je veškerá naše pozornost kladena právě na postavy. Když nemají sílu utáhnout příběh, tak je vše ztraceno.

Jasně, už jsem viděla horší piloty, nulu si to nezaslouží. Ale řekla bych, že ani na průměr tento pilot nedostačuje. Ono dobré téma je jedna věc, ale když ho špatně zpracujete, tak se celý potenciál zabije.
  • téma a jeho potenciál
  • nudné zpracování
  • nezajímavé postavy
30 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu