31. 3. 2018

Den v seriálech: Originals, Life Sentence, Power a další

Den v seriálech: Originals, Life Sentence, Power a další

30. března 2018

Prodlouženo / Zrušeno

Stuck in the Middle (Disney): zrušeno po 3. sérii

Nové projekty

• Amazon vyvíjí televizní adaptaci filmu A League of Their Own. Půjde o půlhodinovou komedii, která dává tématu profi hráček baseballu moderní twist. Seriál se nebude točit kolem postav z filmu; místo toho se bude točit okolo hráček týmu Rockford Peaches v roce 1943.

Další střípky

• Režisér Jeremy Saulnier po pouhých dvou epizodách opouští připravovanou třetí řadu True Detective od HBO. Podle oficiálního vyjádření jde o problémy s jeho rozvrhem. Původně měl natočit tři epizody. Místo něj přichází na palubu Daniel Sackheim.

Life Sentence jde do hrobu. Po tragickém výsledku 0.1 v tomto týdnu se stanice The CW rozhodla odsunout ho na vražedný páteční večer, kde si vymění místo s poslední sérií The Originals. Upíři se tak na obrazovky vrátí o dva dny dříve – 18. dubna, a budou se vysílat v kombinaci s Riverdale ve středeční večery. Life Sentence odvysílá ještě příští týden nový díl ve středu 4. dubna, pak si dá pauzu a do vysílání se vrátí v pátek 27. dubna.

Trailery

Power (Starz): teaser k 5. sérii


Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
SparkySpeirs

SparkySpeirs

Tak se zdá, že Life Sentence to má spočítaný... jsem opravdu zvědavá, jak to nakonec dopadne. Na druhou...
před 6 roky
Další články k tématu