20. 4. 2018

Seriálové osudy: Ash vs Evil Dead

Seriálové osudy: Ash vs Evil Dead

Konec je v dohlednu. Kabelovka Starz dnes oznámila, že po třech letech ruší svůj komediální horor Ash vs Evil Dead. Finále třetí řady, které je naplánováno na 29. dubna, bude sloužit zároveň také jako závěr celého seriálu.

„Ash vs Evil Dead vzal diváky na vzrušující jízdu díky fantastickým výkonům a tvůrčím snahám Sama, Bruce, Roba a všechn členů osazenstva a štábu. Jsme pyšní na to, že se se seriálem rozloučíme výbušně a s litry krve,“ uvedl programový ředitel stanice Carmi Zlotnik.

Seriál měl premiéru v roce 2015. Nikdy nešlo o ratingový hit, ale seriál si získal stabilní fanouškovskou základnu. „Ash byl pro mě životní jízdou,“ uvedl hlavní představitel Bruce Campbell. „Byla čest se znovu shledat s tvůrci filmů a dát našim neúnavným fanouškům další ochutnávku, kterou si vyžadovali. Vždy budu stanici vděčný za tuto příležitost znovu se vrátit ke značce, která nastartovala naše kariéry.“

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
ragelly

ragelly

Tak jsem neodolala a mám za sebou dnes 3 epizody :D Seriál je naprosto boží, ale musím si ho šetřit, protože...
před 6 roky
vampiredream

vampiredream

Byl to jeden z mála seriálů, kterým jsem dal 5 hvězdiček.
před 5 roky
ragelly

ragelly

Včera jsem dokoukala finále. Vážně mě naštvali, že seriál už pokračovat nebude, ta poslední scéna byla...
před 5 roky
Další články k tématu