8. 5. 2018

Seriálové osudy: The 100, Life Sentence

Seriálové osudy: The 100, Life Sentence

Stanice The CW se rozhodla potěšit své fanoušky a prodloužila sci-fi The 100 pro šestou sérii. Rozhodnutí přichází pouhé dva týdny po premiéře páté řady. Seriál byl spolu s iZombie na pomezí, rozhodnutí se mohlo obrátit oběma směry. Nicméně Stovka má oproti svému kolegovi silnější sledovanost a za poslední roky dokázala, že je dobrou volbou pro kvalitní midseason náhradu.

Naopak špatné zprávy, i když zcela očekávané, přichází ze strany novinky Life Sentence. Seriál byl zrušen po první sérii, rozhodnutí sdělila herečka Lucy Hale na svém Twitteru. Tento krok signalizoval již přesun seriálu ze středečních večerů na pátek, kde rating klesl na pouhých 0.1.

V podstatě tak již zůstává rozhodnout pouze ohledně iZombie. Zdroje uvádí, že prodloužení či zrušení seriálu bude záležet na tom, kolik pilotů se stanice rozhodne objednat pro seriál.

Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Caroline115

Caroline115

Tak za The 100 jsem ráda...a za Life Sentence taky, protože mám bod :-D
před 5 roky
Nikolina

Nikolina

Za The 100 som fakt šťastná, zrušenie by ma mrzelo. Zrušenie iZombie by ma tiež nepotešilo. Čo sa týka...
před 5 roky
Qmati

Qmati

Jsem ráda za prodloužemí The 100. IZombie snad také
před 5 roky
Další články k tématu